H
0
hukubuskur
Użytkownik
Ktoś tu mądrze napisał żeby zrobić zrzutę tylko wątpię żeby znalazła się kompetentna i zaufana osoba która mogłaby przeprowadzić całą akcję. Jakby jednak ktoś się znalazł to chętnie się dorzucę
tylko darmowe typy sa dobre, ja mialem typ ktory kosztowal 50 euro i byl totalnie nietrafiony, to jest oszust , nie zawracajcie sobie glowy platnymi typami od niegojak zaplacisz 50 euro,to nie widze przeszkod,to osobiscie do ciebie zadzwnie jutro jak bedziesz w rpacy i podam te typy...
tylko darmowe typy sa dobre, ja mialem typ ktory kosztowal 50 euro i byl totalnie nietrafiony, to jest oszust , nie zawracajcie sobie glowy platnymi typami od niego
przeciez byla zrzuta i mielismy od niego typ, NIE POLECAM
bardzo prawdopodobne ;]Kaiserslautern - St. Pauli 1
Stake: 9/10
Doszły mnie sluchy o tym meczu, że niby zwycięstwo gospodarzy pewne. Niestety żadnych szczegółów co do tego meczu nie znam. Może komuś pomoże.
spoko spoko, ale jak ocenisz to ze kupujesz typ a on daje Ci mecz z kursem 1.4 ktory nie wchodzi, albo kupujesz fixed a on z fixed nie ma nic nic wspolnego.... nie oszukuje publicznie ale oszukuje gdy sprzedaje cos komus
Brawo BrawoTaki mały bajer...
Sion - Thun 5:0
Thun w/o Patrick Bettoni (gk 31 app) , Joao Paulo Di Fabio (def 22 app) , Guldan (def 24 app) , Milaim Rama (fw 27 app-8 goals/topscorer) , Yves Zahnd (def 15 app) , Stefan Glarner (midf 15 app) , Hammerli (def 9 app) , Pape Omar Faye (fw 29 app-3 goals) .
Sion w/o regular gk , regular midf , two defenders (at least one would start if available) and one regular midf doubtfull .
Chyba tłumaczyć nie trzeba? ;]
Dodam tylko że ten bramkarz, który nie zagra w drużynie Sion to ostatni mecz jaki rozegrał miał miejsce 16.02.2008.
Drużyna z Thun wg. mnie ma poważniejsze problemy, a faworytem na pewno nie są...
Sion ostatnio w formie remisowej (ost. 6 meczy -> 1-4-1) i z szansami na Intertoto, a więc muszą ten mecz wygrać, na pewno jest to motywacja.
Thun w formie fatalnej (ost. 6 meczy -> 1-1-4) + te poważne osłabienia = zwycięstwo Gospodarzy wynikiem co najmniej 2:0.