W tym temacie zamieszczamy różnego typu ważne informacje nt. polskich rozgrywek ligowych. Np. absencje kadrowe, problemy finansowe druzyny itp.
Zagłębie Lubin zamiast Arki Gdynia !!
Dla mnie jest to kompromitacja .. na na dwa dni przed startem druzyna dowiaduje sie ze nie zagra w Ekstraklasie , paranoja jakas. ..
W pełni sie zgadzam. Przecież Arka skompletowała bardzo ciekawą druzyne, zatrudniła Michniewicza jako trenera i treaz wszystko legło w gruzach! A co do Zagłębie to stamtąd odeszli wszyscy najlepsi zawodnicy więc ciekaw jestem jak sobie poradzą w ekstraklasie?! Na transfery jest jeszcze czas... ale tak się nie robi w cywilizowanym kraju!! Widocznie My jeszzcze cywilizowani nie jesteśmy i daleko nam do najlepszych. Można tylko współczuc całemu zespołowi Arki bo wyobrażam sobie co teraz dzieje się w Gdyni.
PZPN wstydu wkońcu oszczędź!!!!!!!! ????
Czyli co? teraz wystarczy sie odwołać i już sie jest w ekstraklasie? Czy jak to jest w końcu?Komisja bierze pod uwagę, że odwołać od wyroku może się Korona Kielce i także pozostanie w ekstraklasie.
http://sport.onet.pl/0,0,1794189,wiadomosc.html
Pomijając już idiotyzm tych wszystkich decyzji, niech ktoś choć postara sie wyjaśnić to:
Czyli co? teraz wystarczy sie odwołać i już sie jest w ekstraklasie? Czy jak to jest w końcu?
Zastanawiam sie, czy nie lepiej byłoby zawiesić rozgrywki na rok i to wszystko uporządkować...
Parodia.
Arka wzmocniła się na Ekstraklase i przyjdzie jej grać w II lidze. A Zagłębie odwrotnie ...
To akurat od jakiegoś czasu jest normą na stadionach w Polsce i nie ma sie co dziwićProponuję też (ale to nie ode mnie zależy) - aby na każdym meczu czy to Ekstraklasy, czy to 1 ligi - "pozdrowić" tą śmieszną instytucję (czyt. pzpn )