>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

void typy

V 0

void

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam będę tu podawał swoje typy. Od jakiegoś czasu prowadzę blog. Można go zobaczyć w moim profilu. Jak dotąd.

MOJE STATYSTYKI:

Po 63 typach:
Zysk 64,2 u
Postawiono 265
Yield 24,22 %

typy na jutro

1. Murry - Djok 2 1,7 3/10 5dimes

Oglądałem oba półfinaly, wg mnie lepiej wyglądał w nich Djokovic. Andy jest zbyt chimeryczny z Ferrerm ratował go głównie dobry serwis, dawał się łatwo łamac jego gra zupełnie mnie nie przekonywała. Djokovic jest w formie pokonał Federera teraz czas na Szkota. GL

2. Pachuca - Cruz Azul o2.5 1,96 3/10 pinny

Linia zadziwiająco niska ja bym dał co najmniej 2.75 po takim kursie. Statystyki między tymi zespołami przemawiają za overem. Przejrzałem spotkania od sezonu 06/07 i na 13 spotkań 12 razy padł over. Tak więc myśle, ze warto postawic na ten typ.

Powodzenia

V 0

void

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
3. Szwecja - Hiszpania 1 2,75 2/10 betclic

Nie spodziewałem się takich kursów. Hiszpania gra dobrze, ale Szwecja im nie ustępuje. Dla gospodarzy zdobycie brązowego medalu bedzie wielkim sukcesem. Maja na to spore szanse i na pewno sciany będą im pomagać. Do tego statystyki przemawiają za Szwecja. IMO kurs powinien być 2.5 GL

V 0

void

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
4. Magic - Cavs 1 -17 1,95 5/10 pinny
Duza linia ale myśle, ze spokojnie do pokrycia. Cavaliers graja straszny piach i nie widac powodow, zeby mieli zaczac grac lepiej. Do tego mecz w Orlando na trudnym terenie. Gosp. bez znacznych oslabień. GL