>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Vegas Public Bets

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
NHL
Red Wings ML @1.69✅
NBA
Warriors +2.5 @1.91✅
Chicago Bulls +2.5 @1.96⛔
NCAAB
Valparaiso +1 @1.90✅

Red Wings typ na czujkę
Ogólnie często ta linia +2.5 siedzi. Warriors dziś w pełnym składzie na pełnej kutfie więc dadzą radę.
Bulls u siebie powinni ogarnąć Atlantę
Valparaiso typ od typera.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
maciko +3 Punkty
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Valparaiso chyba powinno byc(-1) bo sa faworytami.

Nie! Wszystko to co podaje jest jak ma być. Typ zagrałem gdy byli dogiem +1, a teraz są faworytem -1. Ja nic na przesunięcia linii nie poradzę.

Grafika przedstawiająca przesunięcia na linii.

janosik1x2 +2 Punkty
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Cóż to będzie za dzień dla Lacy&#39;ego, Starksa i może Cobba. Green Bay będą jechać po ziemi aż miło.

Green Bay +8.5 @1.90✅

Amerykańskie media od kilku tygodni żyją kontuzją Rodgersa i pewnie mają trochę racji, ale ten facet w poprzednich dwóch tygodniach zdobył 30 i 26 punktów. Widać, że problem z łydką jest, ponieważ AR praktycznie nie wychodzi z pocketu(patrz spotkanie tydzień temu).
Co więc zrobić żeby mieć w ogóle szanse na tak ciężkim terenie jak stadion CenturyLink Field gdzie gracze przyjezdni nie słyszą własnych myśli? Wydaje się, że jedynym słuszym planem jest użycie dwóch RB&#39;s - Lacy&#39;ego i Starksa. Powiecie, że to głupota bo przecież Hawks bronią świetnie przeciwko runowi. Jasne tak jest, ale patrząc trochę w przeszłość można zauważyć, że drużyny które grały głównie górą przegrywały. UWAGA!
W ostatnich dwóch sezonach gdy rywale mieli 25 lub mniej prób biegowych Seahawks są 18:2 ATS i odnieśli 26 na 26 wygranych gdy rywale biegają 26 lub mniej razy. Kiedy rywale podejmują ponad 25 prób Seahawks wygrali 8, a przegrali 7 spotkań.
Ostatnim spotkaniem jakie przychodzi mi na myśl jest week 6 kiedy Cowboys biegali po Hawks ile mogli i udało im się wygrać na wyjeździe.
Hawks zresztą od dawna nie musieli spotykać się z tak wymagającymi ofensywami. Ostatnie tygodnie to : 2x St Louis, 2x Carolina, 2x SF, 2x Cards, Raiders, Giants, KC i Philly - którzy chyba jako jedyni z tej grupy mają b. dobrą OL.
Defensywa GB na pewno jest lepsza niż na początku sezonu gdy przegrali z Hawks. Ci natomiast oddają troche punktów niezłym OL. 16 (GB), 20 (Denver), 30 (Dallas) and 14 (Philly), więc średnio 20 punktów.
Myślę, że lepsza DL GB pozwoli na max 25-28 punktów, a oni sami zdobęda przynajmniej 20.

Patriots -6.5 @1.88✅

Cóż Luck zagrał tydzień temu świetnie, ale chyba Brady to na tą chwile za dużo dla niego. Tom idzie po SB.

merengue +7 Punkty
solucky +1 Punkty
paulattryda +4 Punkty
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
NBA
San Antonio Spurs -11 @1.90✅
NFL
Eddie Lacy Powyżej 1.5 touchdownów @8.95⛔
NHL
Arizona Coyotes @4.15⛔

Wszystkie kursy jak zwykle Betsson.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Dziś tripleheader z mojej strony. Czyli 3 etapy podawania typów. (3x doubelki. Każdy 300 zł)
Spotkania NBA na 20/23/24+
Będą również się tak pojawiać(ok. 1h przed rozpoczęciem spotkań). Zaczynamy od tych na godzinę 20. ????

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
21:30

Clippers
: Celtics

J.J Redick Poniżej 15 punktów @1.75⛔
No Niestety był dzionek za 3 ????

22:00

Golden State Warriors
: Denver Nuggets

Poniżej 219.5 punktów @1.91✅

Hornets:Minny fejduje. Wraca Big Al, zresztą Wolves nie wiedzą co to obrona. Dziwna linia, więc nie gram.
Wiz:76&#39;s. Niby łatwa wygrana Wiz, ale ciężko u nich z pokrywaniem spreadów u siebie. 14 pkt to dużo, a gracze z Philly ostatnio grają przyzwoity basket.
Hawks:pistons. Nie tykam z jednego powodu - Pistons. Hawks mogą to przegrać i wygrać 20 punktami. Jeśli już grać przeciwko drużynie z Mo Town to gdy są faworytem.

Co do typów, które zagrałem. Duża linia na Redicka, który pewnie z 60% swoich rzutów dostanie w 1q. Kryty pewnie przez Bradleya, więc łatwo nie będzie miał.

Under w tym meczu to samobójstwo, ale over wydaje się zbyt oczywisty, więc gram under. Zresztą linia z 218 skoczyła na 219.5, więc muszę to zrobić. ????

Jeśli ktoś ma jakieś pytania itd to śmiało zapraszam do dyskusji na priv. Dosyć dużo czasu dziś i fajnie, że te mecze tak wcześnie.

waku1234 +3 Punkty
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Logiczym wydaje się granie na NOP, ale jeśli miałbym coś grać(Sory w NBA często nie ma logiki) to na Knicks chociażby dlatego, że to jest to samo co miała Philly/Minny, kiedyś muszą wygrać. Wraca Davis dla Pels więc jest to wielki problem dla Knicks którzy o obronie nic nie wiedzą i nie mają kogo postawić nawet. Wybieram relację play by play z tego spotkania i nie typuje.
Co do handi na GSW. Z zasady nie gram przeciwko Nuggets. Bo po prostu człowiek nie wie czego się spodziewać. Mogą zasypać trójami i wygrać z GSW, a mogą grać totalną padakę i z 90 nie wyjść. No bet.

xearby +1 Punkty (Solidny, pomocny typer.)
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun

Linia poprawnie wystawiona, ale idę w stronę Dallas. Liczę, że Dallas pokażą na co ich stać. Grizzlies po dodaniu Greena są mega mocni, ale Mavs mogą sprawić tu mały surprise. ✅

O Knicks pisałem wyżej. Nie wiem czy wygrają, ale handi mogą pokryć. Nie ma Davisa i Jru, więc wygląda to bardziej obiecująco.✅

maciek1987 +3 Punkty
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Podsumowując beznadziejny dzień jeśli chodzi o skuteczność. Jedynie 50% więc nie ma czym się chwalić. Pod względem finansowym już lepiej. Wydane 871 złotych, a wygrałem(drugi kupon) 1089zł. 218 zł na + więc nie jest źle. Miłego wtorku ????

screvek +1 Punkty
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Co za biedna oferta ! Co gorsze niedługo All Stary w NHL i NBA więc totalna bieda!!

Zaczynamy

NCAAB

Air Force : San Diego

Air Force +9.5 ⛔

Widzę duże value w tym handi. San Diego są słabi na wyjazdach na których zdobywają tylko 54PPG. Słaba skuteczność z gry 39%. Beznadziejna za 3 bo poniżej 30%.
Air Force 6-0ATS przeciwko SDS. Rok temu handi było +10.5 i przegrali 7, więc i niech dziś będzie podobnie.

NHL

Flyers ML @2.40✅

Flyers lubią grać przeciwko Pens. Radosny hokej nas czeka i oby gospodarze wyszli z niego z pełną pulą pkt.

paulattryda +4 Punkty (za wczoraj - ja po pewnych modyfikacjach +500)
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Orlando @4.25
Orlando +8.5 @1.91
⛔

Nie ma to jak słabi Detroit są tak wielkim faworytem. Co to kutfa Bad Boys 3 ? Dajcie spokój. Nie wejdzie to to nie, ale dla mnie to handi to promo.

Knicks +1.5 @1.93✅

Knicks powinni pojechać na fali po wygranej. Spotykają się dwie tragedie, więc niech wygra tragedia z Nowego Yorku.

Indiana +11.5 @1.91⛔

Pewna zasada mówi, że nie gra się przeciwko streakom, a na nie. Jeśli dobrze pamiętam to Hawks są 13-0 ATS w ostatnich 13 spotkaniach. Ja zaryzykuje bo uważam, że KIEDYŚ tego handi nie pokryją. Może dziś z defensywną Indianą.

Portland +6.5 @1.89✅

Bez Aldridge&#39;a, ale grają na szczęście z mocno obwodowymi Suns. Do tego Suns u siebie słabo. Powinno być ok

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Knicks +2.5 @1.91
Oklahoma +4 @1.91
jak dodadzą inne linie to dodam jeszcze 1 spotkanie, które mam na oku.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Minnesota +7 @1.91
Odp. Różnie. Te akurat gram doubel, a minnesota solo.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
PTB +5.5 @1.91 Przesunięcie linii o 3.5 pkt co jest dużą różnicą.✅
PORTLAND TRAIL BLAZERS

Obecnie wróciła linia do +3 bo cudownie ozdrowiał LA.

Knicks +10 @1.91 Linia poprawnie wystawiona i pewnie wynik koło tego się zakręci. Trzymam się tu red hot Knicks, którzy podczas ostatnich 3 spotkań zaimponowali defensywą. Głównie chodzi też o to, że mamy mały total przy którym sprzyjające jest te +10.✅

NCAAB

Western Carolina @ 1.79⛔
Missouri +6 @1.90✅
Mississippi State +5.5 @1.90⛔
Richmond +5.5 @1.90✅
George Mason +5.5 @1.90⛔

rafu +6 Punkty (pierwsze co mi wpadlo do glowy dzis, to wlasnie NYK ;D chociaz masowka leci ;d pozdro ;))