>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Valuebet

adam_adam 181

adam_adam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z miasta
Zwracajcie większą uwagę na to po ile gracie, od tego co gracie...
Chciałem też zauważyć jedną rzecz (chyba pominiętą tu). Różnica np. 0,10 w kursie ma różną wartość dla wygranej w zależności od poziomu kursu.
np. dla kursu 1.90 wzrost do poziomu 2.00 daje o 10% większą wygraną, tak? No tak..
A teraz zobaczmy np. dla kursu 1.40. I tutaj widać, że wzrost do 1.50 (też o 0.10) daje większą wygraną o ile? Już o 20%.
&quot;Ameryki nie odkryłem&quot;, chociaż pewnie i tak niektórzy nie zwracają na takie rzeczy uwagę. A szkoda bo na dłuższą metę gra po wartościowych kursach to klucz do wygranej.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W załączniku moje value które się odbyły.

Na dziś wieczór jako value typuję: Blackburn - Cardiff.

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co sądzicie o graniu valuebetow po wysokich kursach wg. tej strony:
www.oddsportal.com/value-bets/#1/0

a.w.84 329

a.w.84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Baaardzo ciekawe te dwa ostatnie linki edi8. Programik juz zainstalowałem i co chwila reportuje spadki kursów.Bardzo to ciekawe.Trzeba by sprawdzic przez jakis czas skutecznośc tych typów.Sprawdzałes to może?

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Sam dopiero wczoraj trafiłem na to...

a.w.84 329

a.w.84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Edi8 przyglądasz się może tej metodzie?Zainstalowałeś ten program?Tak pytam, może wyciągnąłeś już jakieś ciekawe wnioski. Pozdro.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
@A.W.84 &gt;&gt;&gt; autorzy tamtych wpisów, do których podałem linki ( jeden z nich jest najprawdopodobniej Polakiem o czym mówi biało-czerwona flaga przy nicku ) są tu najlepszym źródłem wniosków i raczej do nich się zwróć - jako posiadających kilkumiesięczne doświadczenia.
Pozdrawiam

A 226

adiqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
program fajny, ale żadna rewelacja...pomysł z łapaniem kursów ciekawy, ale w ten sposób bardzo szybko się można dorobić limitów ????
poza tym jak dla mnie program ma sporo wad....no ale to już temat na inną dyskusję i raczej do jego autora...
no i tak jak ktos w jednym z tych wątków pisze - 3-5% jest dużo bardziej prawdopodobne... ????

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
http://en.surebet.com/valuebets

Jest ktoś w stanie mi powiedzieć na jakiej zasadzie działa rubryka &#39;minimum number of odds to calculation&#39;?

@Misiaczek , napisałem do nich w tej sprawie i oto odpowiedź która nadeszła po 15 minutach:

In &quot;Minimum number of odds for calculation&quot; you should choose as greater number as you can.

Greater number causes better estimated valuebets but decreases number of found valuebets.

By default it is set to 20.

Regards,
surebet.com

E 0

eaymoney

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
testowałem przez jakis czas i chyba trochę przereklamowane narzędzie...

Akurat ja używam tego od około 2 lat i jest to dla mnie jedyny sposób na dobry i stały zarobek.
Trzeba tylko sporo czasu i cierpliwości aby nauczyc się dobrej obsługi, dobrej selekcji meczy, konfiguracji, stawkowania itp. Póżniej już z górki.
Niestety każdy sam musi do tego dojśc, ale cierpliwośc przy tym programie naprawdę popłaca.

A 226

adiqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Akurat ja używam tego od około 2 lat i jest to dla mnie jedyny sposób na dobry i stały zarobek.
Trzeba tylko sporo czasu i cierpliwości aby nauczyc się dobrej obsługi, dobrej selekcji meczy, konfiguracji, stawkowania itp. Póżniej już z górki.
Niestety każdy sam musi do tego dojśc, ale cierpliwośc przy tym programie naprawdę popłaca.
skoro u ciebie się sprawdza - to ok
ja go używam jedynie pomocniczo - mam wiele innych narzędzi, cały czas dłubię przy jakimś nowym pomyśle...
jak pisałem - mnie możliwości programu nie powalają - pisałem do jego autorów, kilka błędów które wychwyciłem poprawili, ale dla mnie to za mało.
Napiszę kiedyś podobny program, ale ustawiony pod moje indywidualne potrzeby.
a możliwości jest mnóstwo...

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
w0jtek +3 Punkty
hakunamatata 1

hakunamatata

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakie są wasze najdłuższe serie, podczas których nie notowaliście zysku? Ostatnio zdałem sobie sprawę, że i tysiąc betów, mimo posiadanej średniej przewagi rzędu 3-4% może nie przynieść zysku. Do niedawna przy grze value rozważałem tylko value &gt;3%, ale zmieniłem podejście właśnie ze względu na niekorzystne serie, które mogą zostać wyrównane dopiero po bardzo dużej ilości betów. Tym samym jeśli miałbym wybierać pomiędzy 4% przy obrocie wynoszącym 500 betów miesięcznie, a 2% przy obrocie wynoszącym 1000 betów miesięcznie, bez wahania biorę 2%, mimo że zysk jest identyczny.