>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

V tura meczy grupowych

Status
Zamknięty.
wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Arsenal FC - Hamburger SV
Mecz zdecydowanie dla pilkarzy z Londynu, ktorzy u siebie graja bardzo dobra pilke, a HSV to nie jest juz ta sama druzyna to rok temu w Bundeslidzie. Pozatym Arenal musi to spotkanie wygrac poniewaz wlaczy o wyjscie z grupy, niestety HSV tego juz nie zrobi bo w tej edycji ligi mistrzow nie zdobyl jeszcze zadnego pukntu.

P 0

przemko466

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
levski sofia-FC BARCELONA
Moim zdaniem barcelona jest drużyną poukładanom i mimo kontuzji panujących w druzynie będzie w 100% ???? zmotywowana na ten mecz,jesli barca chce wyjść z grupy nie może sobie pozwolic na porażke w bremie,ponadto werder terz nie jest w formie (ostatni mecz w lidze zremisowała ze słabym achen)

M 0

miko.be

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Levski Sofia-FC Barcelona(1/2)

1.Nie poukładanom tylko poukładaną
2. Trzeba spojrzeć na to jeszcze z troche innej strony ???? Barcelona pomimo że nie jest uważaną za obrzydliwie bogata (to nie &quot;Czelsi&quot;) to ma o niebo wiekszy budżet i o niebo lepszych zawodników . Levski Sofia z góry wiedział, że nic nie zdziała w LM. Teraz bardziej interesuje je rodzima liga, a Barcelona ma wieksze aspiracje ;)
Typ: 2

maciekluki 0

maciekluki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UkF
CSKA - FC Porto

Tereny wschodnie są dla zachodnich klubów prawdziwym koszmarem. Przekonało się o tym Arsenal i HSV oba kluby nie spodziewanie przegrały po 1:0. Obie drużyny w 1 meczu zremisowały 0:0. Moim zdaniem to jest mecz na remis. Jeżeli będzie remis a HSV sprawi niespodzianke i zremisuje u siebie z Arsenalem to oba zespoły awansują do następnej fazy LM.

TYP: under
RYZYKOWNY TYP: X

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja chce zagrać tą kolejke LM za bardzo gruba kase wiec sam zabrałem sie za analizowanie spotkań. Moje kupony zjdziecie w dziale &quot;Kupony ze statystykami&quot; Zapraszam do komentowania :!: Moje mecze beda z małymi kursami bo moim systemem na ta kolejke LM sa duble za duza stawke.....

CSKA Moscow - FC Porto 1x

Mistrz Rosji jest dosyć niespodziewanym liderem grupy G LM, jeszcze bardziej niespodziewane jest, iż viceliderem jest mistrz Portygli- FC Porto majązy tyle samo punktów co Arsenal Londyn. Porto na pewno czuje na soboe oddech zespołu z Londynu co raczej nie pozwala zespołowi, ogromna presja moze zle działac na ten młody zespoł... Jednak gram bespiecznie i daje ten mecz do X. Na CSKA nie wygrał nawet Arsenal Londyn, teraz tempetarury w srolicy Rosji sa jeszcze nizsze,duzo nizsze niż w Portugali. Rosjanie u siebie oba spotkania wygrali po 1:0, FC Porto swoje ostatnie spotkanie wyjazdowe wygrało z absolutnym &quot;aubsajderem&quot; rej grupy. CSKA na pewno bedzie walczy o trzy punkty, lecz renmis nie bedzie niczym strasznym, poniewaz utrzyma jedno punktową przewage nad zespołem z Portugali.

Arsenal FC - Hamburger SV

Arsenal w tym sezonie nie błyszczy i zajmuja bardzi niekozystne miejsce w lidze oraz Lidze Mistów, lecz na awans ciagle maja bardzo duże szanse, lecz aby nie powtórzyc &quot;sukcesu&quot; Manchesteru United z poprzedniego sezonu beda musieli wygrac spotkanie ze słabeuszem, który juz stracił miejsce na awans. Arsenal powinnien łatwie rozprawić się z zespołem z Niemiec i być moze wskoczyc na fotel lidera.....

Benfica Lissabon - FC Kopenhagen

Sytaucja w tej grupie jest bardzo, bardzo ciekawa, wszytkie zespoły oprocz ManU mają praktycznie identyczne szanse na wyjscie z grupy. Oczywiście lepiej maja sie zespoły, które grają mecz u siebie tak jak w tej sytuacje Benfica co znacznie zmniejsza szanse zespołu z Danii.... zespoł z Lizbony w poprzedniej serii spotkań rozgromił zespoł Artura Boruca aż 3:0 dzieki temu maja juz 2 punkty straty do zespołu z Glasgow. Zespoł z Portugali poprostu musie ten mecz wygrac, w zesłym sezonie był w podobniej presji co skoczyło sie zwyciestwem nad Manchestrem United! Wygrana Benfy była by wielką niespodzianką a my nie lubimy niespodzianek :mrgreen: :!:

Inter Mailand - Sporting Lissabon

Inter po fatalnym poczatku sezonu LM wygrał ostatnie dwa spotkania i musi wygrac trzecie! W meczu w Lizbonie wielki Inter poległ 1:0 po wspaniałej bramce.... Teraz taki scenariusz nie może sie powtórzyć! Jest praktycznie nie możliwy, Inter gra w osttanich tygodniach niezwykle skutecznie, wygtywajac mecze po 1:0(co daje 3 punkty :jezora: ) Inter zajmuje 2 miejsce w tabeli i ma tylko punkt przewagi nad Sportingiem wiec jezeli wygra te spotkanie zapewni sobie awans! A musi wygrac poniewaz na osttanie spotkanie wybiera sie do Monachium.....

Real Madrid - Olympique Lyonnais 1x

Ol ma juz pewny awans z grupy, Real NIE! Zespoł z Madrytu prezentuje ostatnia dobra forme, Lyon wygrało dosyc szczesliwie ostatnie spotkania w lidze po 1:2. Lyon na pewno zagra o trzy punkty, ale nie sa im do niczego potrzebne, jezeli Real przegra te spotkanie niezwykle skomplikuje sobie sytuacje w grupie. Ja jestem niemal pewny, ze Real tego meczu nie przegra sa w zbyt dobrej formie. Nie wiadomo do końca jak ten mecz potraktuje szkoleniowiec OL!

CF Valencia - Olympiakos Pireus

Troche sie boje tego meczu, poniewaz Valenica ma pewny awans ostatnie spotkanie w lidze przegrała aż 3:0, Grecy mimo, iz nie awansuje dalej na pewno zagraja jak o życie. W Grecji padł wynik 2:2, teraz mysle, iz Valenica wygra jedna bramką.....

Przeraszam za błedy i zycze powodzenia w typowaniu

mlodyfan 0

mlodyfan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
CSKA Moskwa - Porto

CSKA ma fajny zespół. Porto juz nie. Moskwa u siebie jest bardzo mocna (i ma szczęście) i powinna pokonac Portugalczkow

Arsenal - HSV

W tym meczu również górą powinni być gospodarze. Mimo iż w ostatnim meczu w LM nie mieli szczescia to tym razem przeciwko slabiutkiemu HSV-owi powinni pokazac klase

AEK - AC Milan

Kaka pociągnie znowu gre w Milanie i cos strzeli albo przyczyni sie do wygranej Włochów.

Spartak - Bayern

Hmm myślę ze remis jest tu możliwy ale raczej jestem za zwyciestwem Bayernu dlatego stawiam X2

spinache 96

spinache

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Hehe no rzeczywiscie piekna analiza, juz takie gdzies widzialem ???? chyba w dziale Siatkowka ????

OSC Lille - RSC Anderlecht

typ 1

kurs 1.55 BAH

Bardzo ciekawa rzecz, zarowno podstawowy bramkarz Anderlechtu - Zitka, jak i drugi sa kontuzjowani tak wiec bedzie to spora przewaga dla Francuzów.Nie zagra takze chyba najlepszy zawodnik Anderlechtu - Frutos.W skladzie gospodarzy nie ma wiekszych problemow.

Jesli Lille wygra dzisiejsze spotkanie to faza pucharowa bedzie bardzo blisko, tym bardziej ze głowny rywal AEK gra ciezkie spotkanie z zawsze groznym Milanem, ktory ostatnio przezywa kryzys formy.Takze stawka jest dosc wysoka i jestem pewny ze Lille zrobi wszystko aby wygrac to spotkanie i zwiekszyc szanse na awans do dalszej fazy rozgrywek.

CSKA - FC Porto

typ under 2.5

kurs 1.50 BAH

Zgadzam sie w pelni z klega maciekluki, CSKA nie starcilo jeszcze bramki w fazie grupowej a ich bilans bramkowy w 4 meczach to 2-0.Tak wiec wypada ćwierć bramki na jeden mecz.Do tego mecze pomiedzy CSKA i Porto nigdy nie obfitywaly w bramki, w ostatnich 3 meczach padła tylko jedna bramka.

Prawde mowiac nie wiem jaka jest pogoda w Moskwie dzisiaj, jednak mysle ze CSKA podtrzyma swoja tradycje.

Real Madrid - Olympique Lyonnais

typ under 2.5

kurs 1.65 BAH

Goście przezywaja ostatnimi czasy kryzys, moze nie jest to wielki problem jednak przegrane ostatnio z Rennes, wygrana dosc szczesliwa z Valenciannes, gdzie stracili bramke na 0-1 w 75 minucie i udalo im sie wygrac, a takze ostatnia wygrana z Sedan (najslabsza druzyna Ligue 1) gdzie wygrali 1-0 po golu samobojczym.

Do tego kontuzje trafia zespol z Lyonu.Wg. doniesien nie zagraja : Fred, Wiltord i Sidney Govou, ktorzy sa napewno glowna sila w ataku Olimpique.Sam Carew z Maluda i Juninho bedzie mial trudne zadanie.

Jednak z drugiej strony Lyon jak wszystkie druzyny francuskie charakteryzuje sie bardzo dobra obrona i mysle ze beda probowali grac z kontry i bronic remisu.

rooni 135

rooni

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Real Madrid-Olympique Lyonnais

mój typ: 1

kurs: 2.05

Real jeszcze nie stracił szans, na pierwsze miejsce w grupie, ale zdobycie jego będzie bardzo trudne. Muszą wygrać ten mecz, i to różnicą kilku bramek. Oba zespoły w swoich boiskach grają bardzo dobrze. Jak wiemy Lyon, w lidze Francuzkiej nie ma sobie równych i ponownie zmierza po Mistrzostwo. Real ma bardziej wyrównaną lige, i do końca sezonu musi grać dobrze żeby zająć dobra pozycje w tabeli. Jak dla mnie piłkarze z Madrytu, są faworytami do wygrania Ligi Mistrzów. Posiadają, szeroką kadre, dobrych zawodników. W tym meczu muszą być bardzo skoncetrowani, i nie mogą sobie pozwolić na błędy w defensywie, stawiam tu na Real, ponieważ w lidze gra dobrze, traci mało goli i jest bardzo skuteczna.

Celtic Glasgow-Manchester United

mój typ: over 2.5

kurs: 2.00

Celtic, przez ostatnie spotkanie z Benficą, musi do końca walczyć o awans do następnej rundy. Na Celtic Park tym razem przyjerzdża, Manchaster United. Ten mecz napewno będzie bardzo ciężki. Celtic, napewno był by zadowolony chodź z jednego punktu, ponieważ ten punkt może mieć duże znaczenie. Najprawdopodobniej w pierwszej jednastce zobaczymy Macieja Żurawskiego, ponieważ urazu doznał Kenny Miler. W pierwszym meczu padło aż 5 bramek i wątpie żeby w tym padło tyle samo. Oba zespoły wyjdą nastawieni ofensywnie i myśle że over 2.5 powinien wejść.

Inter Mediolan-Sporting Lissabon

mój typ: 1

kurs: 1.42

Początek Ligi Mistrzów dla Włoskiej drużyny, nie był zbyt uadny. Jednak teraz wszystko wraca do normy. Grają skutecznie, w lidze Mistrzów jak i Włoskiej Serie A. Pierwszy mecz pomiędzy tymi zespołami zakończył się niespodzianka i wygraną Sportingu. Ale na San Siro napewno ni będzie im tak łatwo. Piłkarze z Mediolanu są naprawde w dobrej formie, prowadzą w swojej lidze. Piłkarze którzy zostali sprowadzeni do tego zespołu już wkomponowali się w styl gry Interu, i grają naprawde bardzo dobrze. Nie popełniają zbyt wielu błędów w defensywie, co przynosi mało straconych goli. W tym meczu typuje gospodarzy, ponieważ przegrana w tym meczu eliminowała by ich z dalszej części Ligi Mistrzów.

SV Werder Bremen-FC Chelsea

mój typ: 2

kurs: 2.80

Jeżeli Chelsea wygra ten mecz, ma zapewniony pierwsze miejsce w grupie. Jednak napewno nie będzie to łatwe. Jak wiemy Werder ma jeszcze szanse na awans z grupy, co bardzo dziwi. Jednak angielski zespół gra w miare oczekiwań. W swoim składzie mają bardzo skutecznego w tym sezonie Didiera Drogbe, który z każdej sytauacji jest wstanie strzelić gola. Werder, w ostatnim meczu ligowym niezachwycił remisując z słabą drużyną z Achen. W tym meczu myśle że Werder napewno powalczy, ale napewno tego spotkania nie wygra, ponieważ Chelsea, jest poza zasięgiem Niemieckiej drużyny.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
CSKA Moskwa vs FC Porto
Typ: 1 // 2.00 BetGun

Analiza: CSKA w tym sezonie w LM gra śweitnie, narazie mają 2 remisy i 2 zwycięstwa, wygrali u siebie z Arsenalem 1:0 i z Hambrugiem również 1:0, a remisy na wyjazdach z Porto 0:0 i ostatnio z Arsenalem także 0:0. Porto natomiast na wyjeździe gra średnio jeden mecz wygrali (1:3 z HSV), jeden przegrali (2:0 z Arsenalem), a u siebie zrsmisowali na początku właśnie z CSKA (0:0) i wygrali z HSV 4:1. W lidze Porto nie przegrało od 5 spotkań i jest liderem. CSKA już zakończyło sezon i wygrali lige. Moim zdaniem zdecydowanym faworytem, jest tutaj CSKA i powinni wygrać z Porto, które w Rsoji nie da rady. Dobry typ na ten mecz jest UNDER 2,5 ;)

diegomaradona 0

diegomaradona

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brodnica
wg mnie mecze dobre na dzis to Benfika i Lille, ale nie o tym tu chcialem pisac tylko przestrzec przed Arsenalem, w tym roku juz tyle razy rozczarowywali , remisujac lub przegrywajac bedac w roli zdecydowanego faworyta np.

Arsenal - Aston Villa | kurs na gospodarzy 1.4zl wynik: 1-1
Manchester City - Arsenal | kurs na gosci 1.8 ( x2 bylo &quot;pewniakiem) 1-0 dla Man City
Arsenal - Middlesbrough kurs na gospodarzy 1.35 wynik 1-1
Arsenal - Everton kurs na gospodarzy 1.35 wynik 1-1
West Ham - Arsenal kurs na gosci 1.55 wynik 1-0 dla WHU
Arsenal - Newcastle kurs na gospodzarzy 1.3 wynik 1-1

CSKA Moscow - Arsenal - tutaj x2 z tego co pamietam bardzo duzo osob postawilo wynik 1-0 dla ruskich
Arsenal - CSKA Moscow kurs na gospodarzy 1.35 wynik 0-0

To sa niespodzianki zafundowane przez Arsenal zaledwie przez 4 miesiace, takze dzis kurs 1.2 moze sie okazac bardzo zdradliwy ... dlatego radze odpuscic takie ryzyko po tak niskim kursie, podobny kurs ma Barca a wg mnie jest duzo pewniejsza

malysz 0

malysz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
wg mnie mecze dobre na dzis to Benfika i Lille, ale nie o tym tu chcialem pisac tylko przestrzec przed Arsenalem, w tym roku juz tyle razy rozczarowywali , remisujac lub przegrywajac bedac w roli zdecydowanego faworyta np.

Arsenal - Aston Villa | kurs na gospodarzy 1.4zl wynik: 1-1
Manchester City - Arsenal | kurs na gosci 1.8 ( x2 bylo &quot;pewniakiem) 1-0 dla Man City
Arsenal - Middlesbrough kurs na gospodarzy 1.35 wynik 1-1
Arsenal - Everton kurs na gospodarzy 1.35 wynik 1-1
West Ham - Arsenal kurs na gosci 1.55 wynik 1-0 dla WHU
Arsenal - Newcastle kurs na gospodzarzy 1.3 wynik 1-1

CSKA Moscow - Arsenal - tutaj x2 z tego co pamietam bardzo duzo osob postawilo wynik 1-0 dla ruskich
Arsenal - CSKA Moscow kurs na gospodarzy 1.35 wynik 0-0

To sa niespodzianki zafundowane przez Arsenal zaledwie przez 4 miesiace, takze dzis kurs 1.2 moze sie okazac bardzo zdradliwy ... dlatego radze odpuscic takie ryzyko po tak niskim kursie, podobny kurs ma Barca a wg mnie jest duzo pewniejsza

Zupelnie nie zgadzam sie z twoja wypowiedzia, jezeli Arsenal nie wygra dzis to bardzo prawdopodobne bylo by to, ze poprostu nie wyszedl by z grupy, a Hamburger nie ma o co grac w LM, w pierwszym spotkaniu tych druzyn Arsenal wygral 2-1 na wyjezdzie i mysle, ze bez problemow sobie dzisiaj poradzi z bardzo slabo spisujacym sie Hamburgiem, jak dla mnie ten wlasnie mecz jest dzis najpewniejszy.

grzegorz78 0

grzegorz78

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Walbrzych
CSKA - Porto 1
Arsenal - HSV 1

Dwa mecze powiązane ze sobą.
Zakładając że HSV przegra dwa ostatnie mecze (maja &quot;zapewnione 4 miejsce, słaba dyspozycja w lidze, LM już odpuścili)
CSKA dwa mecze u siebie wygrało. Porto żeby zachować cień szansy musi przynajmniej zremisować, ale wtedy u siebie w ostatniej kolejce musi pokonać Arsenal. Chyba mało prawdopodobne więc o punkty trzeba powalczyć z CSKA, a ci nie stracili jeszcze gola, więc Porto musi atakować od początku meczu. Narażą się na kontry więc sądzę że Porto przegra.

AEK - Milan 1X

Grecy biorą remis w ciemno. Milan daje remis w ciemno. Myślę że mecz zakończy się podziałem punktów, choć niespodziewanie Grecy mogą rzucić wszystko na jedną kartę i namieszać w grupie. Dzięki zwycięstwu mogą awansować dalej. Wystarczy jeszcze im tylko pokonać Anderlecht w ostatniej kolejce i odrobina szczęścia.

Steaua - Dynamo 1

Jeśli Dynamo chce zagrać w pucharze UEFA musi wygrać. Remis nic im nie daje. W Kijowie Rumuni wygrali 4:1 więc myślę że i w tym meczu wygrają. Muszą tylko zdobyć punkt, więc spokojna gra i kontrolowanie meczu. Gracze z Kijowa chyba już chcą zakończyć udział w europejskich pucharach.

Levski - Barcelona 2

Tu piłkarze z Katalonii dopisali już sobie trzy punkty

Bordeaux - Galatasaray 1

Francuzi grają coraz lepiej. W weekend pokonali 2:0 PSG na ich terenie. Podbudowani tym zwycięstwem powalczą o 3pkt. Nie mają innego wyjścia jak tylko pokonać Turków. Myślę że Francuzi chcą grać w pucharze UEFA i zrobią wszystko aby dopiąć swego.

Werder - Chelsea 1

Chelsea do awansu potrzebuje punktu. Zdobędą go na pewno z Levskim. Pytanie czy Mourincho zaryzykuje i odda punkty Werderowi? Arcyciekawy mecz z dodatkowym smaczkiem. Czy Barca znajdzie się za burtą?

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
CELTIC-MANCH.UTD

Moim Zdaniem ten mecz wygra Man.Utd skromnie 1-0 po bramce wracjacego do formy Rooney&#39;a. Celtic bedzie chcial w tym meczy grac o jak najlepszy wynik poniewaz maja jeszcze szanse na wyjscie z grupy, a manchester bedzie chcial zmazac plame po ostatnim meczu z kopenhaga, a jesli ten mecz przegraja moze byc bardzo ciekawie bo ostatni mecz graja z Benfica na old traford.

Bezpieczny Typ: X2

adis_ 0

adis_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
CELTIC-MANCH.UTD

Moim Zdaniem ten mecz wygra Man.Utd skromnie 1-0 po bramce wracjacego do formy Rooney&#39;a. Celtic bedzie chcial w tym meczy grac o jak najlepszy wynik poniewaz maja jeszcze szanse na wyjscie z grupy, a manchester bedzie chcial zmazac plame po ostatnim meczu z kopenhaga, a jesli ten mecz przegraja moze byc bardzo ciekawie bo ostatni mecz graja z Benfica na old traford.

Bezpieczny Typ: X2

mysle ze jednak celtic powalczy o zwyciestwo, choc bardziej prawdopodbny wedlug mnie bedzie remis ????

adis_ 0

adis_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
i jednak Celtic wygral i niezawiodl wlasnej publicznosci ????

S 0

stalowiak123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na dzis warto moim zdaniem popatrzeć na mecze:

Inter Milan - Sporting Lisbon

Inter w bardzo dobrym składzie musi wygrac to spotkanie

Valencia FC - Olympiakos Piraeus

Valencja z Morientesem i kilkoma wartosciowymi graczami powinna rozprawic sie ze średnim Olimpiakosem

Liverpool - Eindhoven PSV

Mecz o 1 miejsce w grupie. Według mnie Liverpool ma duze wieksze szanse na zwyciestwo.

Pozdrawiam.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Valencia CF vs Olympiakos Pireus
Typ: 1 // 1.45 BAH
Analiza: Valencia w tej edycji LM gra bardzo dobrze, jak narazie na 4 mecze wygrała 3 i zremisowała jeden, wygrali z Shakhtarem 2:0, Olympiakosem 4:2 i Romą 2:1, a zremisowali w ostatniej kolejce w Donecku 2:2. Rywalem Valencii będzie Olympiakos, który gra słabo 0-2-2, przegrali z Romą 0:1 i Valencia 2:4 oraz zremisowali z Shakhtarem 2:2 i w ostatniej kolejce z Romą 1:1. Moim zdaniem najlepszym typem na to spotkanie będzi zwycięstwo gospodarzy, ponieważ są w niezłej formi, ale to LM więc nic nie jest pewne. ;)

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Benek ja chyba w tym meczu zaryzykuje x2 z tego co słyszałem to sporo kontuzji jest w Valencji.
Lecz pare słów o dzisiejszych meczach od wczoraj chodzi mi po głowie typ PSX 2x kurs 1.98 Lieverpool moze i w LM gra nawet dobrze jednak ostatnio PSV gra rewelacujnie sadze ze jest to kurs godny zaryzykowania,Mozna dac jeszcze dzis na Rome x2 Roma w zankomitej formie tylko ja sadze ze tu trzeba dac z remisem bo Shakhtar jak dla mnie to w lm nie jest takie kiepskie jak wiele sadzi takie jest moje zdanie.Lecz ciekawym typem w tym meczu bedzie over,Jeszcze chciałbym wspomniec o jednym meczu Bordeaux z Galatasaray tu ja widze remis do przerwy sadze ze nawet jest sporo szans bo jak dla mnie to bedzie remis no ale zobaczymy co z tego bedzie mam nadzieje ze przynajmniej czesc wejdzie bo sam obstawie to co pwoiedziałem zapewne tylko niewiem w jakich kuponach.

poZDro

Status
Zamknięty.