Myśle, że Lambert wejdzie do półfinału. Co do Vaculika może być różnie. On chyba się nie spina na
GP wiedząc, ile pkt stracił podczas kontuzji. Przemek płaci frycowe pierwszego sezonu w
GP ale tak jak mówie może być różnie bo obaj są nieprzewidywalni w tym cyklu. Ja osobiście pograłem:
Lambert - Zagar 1 1,55

Myślę, że awans do półfinału załatwi sprawe. Licze na dużą mobilizacje Lamberta, w końcu jedzie "u siebie".
Laguta - Holder 1 1,47

Artiom solidny, Chris w kratke. W tak zaciętym gronie równe, solidne punktowanie będzie kluczem do sukcesu a wiemy, że Holder lubi przywieźć zerówke.
Zmarzlik - Dudek 1 1,55

Bartek dobre wyniki w Cardiff w latach poprzednich. Do tego dobry wynik ostatnio w Szwecji. Chyba łapie "drugi oddech" i licze na kontynuacje serii.
Woffinden - Janowski 1 1,45

Maciek mega zawody ostatnio w Szwecji. Po pierwszym biegu i zerze później same trójeczki i nie do ugryzienia przez rywali. Nie sądze jednak, że dziś powtórzy ten wyczyn. Woffi dobre losowanie, forma rośnie, zawody przed własną publicznością... więc kiedy jak nie dziś?
Emil 1-8 tak 1,50

Emil ciągle solidnie, walczy o medal MŚ ale czuje oddech rywali na plecach. Półfinał to kompletne minimum w wykonaniu Emila w dniu dzisiejszym.
AKO 7,68
sts.pl stawka 100 pln
Pozdrawiam i z fartem!