>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

V kolejka PGE Ekstraligi (4-6.05)

Status
Zamknięty.
szczepaniak 40

szczepaniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak jak kolega wyżej napisał, na tym zdaniu każdy powinien skończyć czytać tą analizę ????
Jak wygląda sprawa występu Pedersena? Jedzie na 100%?

power30 1,6K

power30

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Leszno - Częstochowa
Spotkanie, w którym zmierzą się dwa niepokonane zespoły. Trzeba jednak przyznać, iż Byki mieli nieco silniejszych rywali. Lwy na wyjazdach wygrali w Zielonej Górze oraz zremisowali w Grudziądzu, czyli z zespołami które nie będą się biły o najlepsze cele. Leszczynianie jak dotąd dość pewnie wygrali z Gorzowem czy Zieloną Górą. Trzeba wziąć pod uwagę jeszcze jeden fakt, iż Leszczynianie nie objechali żadnego spotkania w pełnym składzie (z Zieloną Górą Kołodziej pojawił się tylko w jednym biegu, z którego został wykluczony). Gospodarze mają na prawdę piątkę mocnych seniorów. Na pewno in plus zaskakuje Kurtz. Ponadto jedna z topowych par juniorskich w lidze. Na kogo może liczyć Włókniarz? Przede wszystkim na będącego w kosmicznej formie Lindgrena oraz Madsena. Szwed ma z kim przegrać, bo gospodarze dysponują silnym składem. Reszta składu wydaje się być niewiadomą Zawodzi zwłaszcza Zagar, który aktualnie jest w przeciętnej formie. Nie zdziwię się, jeśli z juniorami co najmniej 2x 1-5 dostanie w palnik. Słoweńcowi ten tor nie leży - tylko raz w ostaniach pięciu latach zrobił wynik dwu-cyfrowy. Miedziński czy Musielak również będą odstawać na tle silniejszych rywali. Można powiedzieć, iż leszczyńscy juniorzy z urzędu mają 7 punktów. Sądzę, jednak iż są w stanie objechać Zagara, Musielaka czy Miedzińskiego. Spodziewam się pewnego zwycięstwa gospodarzy
Leszno (-8,5) @ 1,7 Fortuna

N 11

nikodem331

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bukmacherka albo serce tu idziesz w stronę Tarnowa ,bo nie wyobrażasz sobie porażki swojej drużyny ???? to nigdy nie idzie w parze ????
Nie jest to decyzja &quot;za sercem&quot; a czysto logiczna. Chodzę na mecze i jestem w stanie obiektywnie stwierdzić, że Unia u siebie jest bardzo silna ????

J 185

jkj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Zielona Góra-Toruń 2 +6,5 @1,7 sts
Doyle over 10,5 @2 sts
Doyle będzie chciał cos dziś udowodnić zwykle jak mu się chce i jak ma co komu pokazać, a dziś wydaje mi się że jest taki dzień będzie jeździł jak potrafi.Toruń potrafi jeździć wydaje mi sie wyrównany mecz i takie handi to ja biorę.Holder,Iversen,Holta ma kto zdobywać pkt, które mogą utrzymać handi na wyrównanym poziomie.

Gucci Mane 10,6K

Gucci Mane

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań/Valetta
Unia Leszno - Włókniarz Częstochowa
Typ: Najlepszy zawodnik w meczu - Fredrik Lindgren @ 1.50 - forBET
Analiza do konkursu. Z oferty wybrałem sobie zakład na to, że Fredrik Lindgren będzie najlepszym zawodnikiem w meczu Leszno-Częstochowa. Nie wiem co ten gość ma &quot;pod tyłkiem&quot;, czy nadal GTR&#39;y czy dobrze zrobione GM&#39;y, ale nie ma na niego cwaniaka. Same trójki. Gospodarze mają mega skład, gdzie każdy z 8 zawodników ma możliwości na robienie kompletów, ale tu powinna zadecydować jedna rzecz. Mianowicie dodatkowy bieg dla &quot;Spacemana&quot; (podoba mi się ta ksywka co mu w TV wymyślili). Myślę, że Włókniarz zawalczy o dobry wynik, ale według mnie będzie w końcu 6-punktowa przewaga gospodarzy i Cieślak zastąpi kogoś Lindgrenem. Kurs nie powala na kolana bo tylko 1.50, ale można tym uzupełnić jakiś inny typ i dobrze na tym wyjść.

marasspec 264

marasspec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
Unia Leszno - Włókniarz Częstochowa
Typ: Najlepszy zawodnik w meczu - Fredrik Lindgren @ 1.50 - forBET
Analiza do konkursu. Z oferty wybrałem sobie zakład na to, że Fredrik Lindgren będzie najlepszym zawodnikiem w meczu Leszno-Częstochowa. Nie wiem co ten gość ma &quot;pod tyłkiem&quot;, czy nadal GTR&#39;y czy dobrze zrobione GM&#39;y, ale nie ma na niego cwaniaka. Same trójki. Gospodarze mają mega skład, gdzie każdy z 8 zawodników ma możliwości na robienie kompletów, ale tu powinna zadecydować jedna rzecz. Mianowicie dodatkowy bieg dla &quot;Spacemana&quot; (podoba mi się ta ksywka co mu w TV wymyślili). Myślę, że Włókniarz zawalczy o dobry wynik, ale według mnie będzie w końcu 6-punktowa przewaga gospodarzy i Cieślak zastąpi kogoś Lindgrenem. Kurs nie powala na kolana bo tylko 1.50, ale można tym uzupełnić jakiś inny typ i dobrze na tym wyjść.
Lub też over 2,5 biegi wygrane w fortunie 1,55 - pozdrawiam

K 197

krzy18s

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Widzę ze wszystkie perełki juz opisane typ na Doyle i na Maksa Drabika.
Pawlicki Piotr 10,5 punktu forbet 1.7

Piotr wrócił w wielkim stylu co pokazał w meczu z Falubazem komplet 15 pkt zrobil wrażenie. Dzis na torze ktorym sie wychował przyjdzie mu zmierzyć się z rywalami z Częstochowy, w obecnej formie i dyspozycji tylko Lindgren wydaje się być dla niego godnym rywalem. Minusem tego typu jest postawa kolegi z pary Piotra, Kurtza ktory nieźle sobie radzi. Ale wierzę że kapitan Byków pokaże klasę na Smoczyku przed kibicami ktorzy go kochają: )

szczepaniak 40

szczepaniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
9/10 trafionych. Dobry wynik ;) do usłyszenia przed Grand Prix Polski

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ladziu91 +3 Punkty (dzieki za typy, czekam na wiecej, podrawiam)
furman19 +7 Punkty
karpioza1 +9 Punkty (Pobralem under Jonsona, dzieki)
Status
Zamknięty.