Od ponad 4 lat jestem klientem betsson i przez ten okres czasu nie miałem do tej firmy żadnych zastrzeżeń. Wypłaty przebiegały bez problemów i trawły maksymalnie 5 dni roboczych. Mój temat w chwili obecnej nie tyczy się wypłaty ale rozmowa z konsultantem wzbudziła moje obawy.
Drodzy użytkownicy forum. Prowadziłem rozmowę na czacie betsson odnośnie moich pieniędzy. Konsultant poprosił mnie o chwile cierpliwośći ponieważ musi skontaktować się z działem finansów. Po oczekiwaniu na odpowiedź przez przypadek zamknąłem czat a odpowiedź od firmy betsson dostałem na adres email...
i TUTAJ UWAGA! CZYTAJCIE UWAŻNIE ????
Otrzymałem wyczerpującą odpowiedź... ale i to jest CIEKAWE ???? ...
Autorem wiadomości jest Pani Karolina z czatu Betsson, ale adres email z którego została wysłana wiadomość to support-en@betsafe.com
CO WSPÓLNEGO FIRMA BETSSON ma z firmą BETSAFE ?
Jako dowód (zrzut ekranu) i więcej informacji na temat firmy betsson dostarczę już niebawem.
Jeżeli ktoś z Was miał podobną sytuację proszę pisać.
Drodzy użytkownicy forum. Prowadziłem rozmowę na czacie betsson odnośnie moich pieniędzy. Konsultant poprosił mnie o chwile cierpliwośći ponieważ musi skontaktować się z działem finansów. Po oczekiwaniu na odpowiedź przez przypadek zamknąłem czat a odpowiedź od firmy betsson dostałem na adres email...
i TUTAJ UWAGA! CZYTAJCIE UWAŻNIE ????
Otrzymałem wyczerpującą odpowiedź... ale i to jest CIEKAWE ???? ...
Autorem wiadomości jest Pani Karolina z czatu Betsson, ale adres email z którego została wysłana wiadomość to support-en@betsafe.com
CO WSPÓLNEGO FIRMA BETSSON ma z firmą BETSAFE ?
Jako dowód (zrzut ekranu) i więcej informacji na temat firmy betsson dostarczę już niebawem.
Jeżeli ktoś z Was miał podobną sytuację proszę pisać.