>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Usunięty post

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj dodałem post o tym że nowym trenerem Barcelony jest Tito Vilanova. Dlaczego został usunięty co było w tym niezgodnego ?. Powoli każdy post zostaje usunięty chce znać przyczynę.
Pozdrawiam.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Ponieważ taka informacja już się pojawiła w tym temacie. Nie ma sensu dublować tych samych wiadomości.
Pozdrawiam

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Problem polegał na tym że ja ją dałem wcześniej po czym dzisiaj ktoś ją dał i już jest ok.

P 0

pkrason2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zapisałem się do konkursu na euro2012 i zostałem usunięty ?? dlaczego??

mark 2,3K

mark

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Za bardzo aktywny byles na forum przez ostatnie 4 lata

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dawczan +4 Punkty (:D)
G 37

gruby_czarny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie będę tworzył nowego tematu tylko podepnę się tutaj bo wątek podobny.
Z tematu o zakładach długoterminowych na EURO napisałem dwa posty,oba usunięte. Z czystej ciekawości chciałem się dowiedzieć dlaczego.
Owszem nie były to posty z analizami ale chyba też nie łamały żadnego z pkt regulaminu.W pierwszym odniosłem się do analizy użytkownika który źle zinterpretował pewien zakład w Tobet i go próbowałem uświadomić o tym.
Jest też post z zapytaniem o bukmacherów pozwalających łączyć zakłady długoterminowe,zacytowałem ten post i dodałem od siebie dwa buki
Chciałem zapytać o powody usunięcia tych postów tak na przyszłość
e: w temacie piłkarskim nie konkursowym

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Nie będę tworzył nowego tematu tylko podepnę się tutaj bo wątek podobny.
Z tematu o zakładach długoterminowych na EURO napisałem dwa posty,oba usunięte. Z czystej ciekawości chciałem się dowiedzieć dlaczego.
Owszem nie były to posty z analizami ale chyba też nie łamały żadnego z pkt regulaminu.W pierwszym odniosłem się do analizy użytkownika który źle zinterpretował pewien zakład w Tobet i go próbowałem uświadomić o tym.
Jest też post z zapytaniem o bukmacherów pozwalających łączyć zakłady długoterminowe,zacytowałem ten post i dodałem od siebie dwa buki
Chciałem zapytać o powody usunięcia tych postów tak na przyszłość
e: w temacie piłkarskim nie konkursowym
Oba Twoje posty nie miały żadnej wartości merytorycznej. W pierwszym napisałeś tak (cytowałeś kogoś):
dodaje do tej listy Bah i Betclic
W dziale sportowym takie posty są usuwane. Drugi post dotyczył źle zinterpretowanego typu przez innego użytkownika. Taki post jaki napisałeś mogłeś wysłać poprzez PW także też został usunięty, a user który źle zinterpretował typ został poinformowany przeze mnie na PW i Ty też mogłeś to zrobić.
Niemniej zapraszam do merytorycznej dyskusji w dziale przeznaczonym na Euro 2012 ;)

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Ludzie nauczcie się, że posty które nic nie wnoszą do tematu, a tylko utrudniają przeglądanie go, są usuwane od razu. Nie oburzajcie się zaraz, tylko jak macie coś ważnego do napisania czy też swoje typy z uzasadnieniem to piszcie, a jak macie zwracać komuś uwagę to piszcie PW albo nic nie róbcie i tyle, bo modzi tam pracują, a przez dodatkowe posty z duperelami mają tylko więcej roboty.

A 498

addam44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
legnica
Napisalem chwile temu w watku CZY Z BUKMACHERKI DA SIE ZYC ze w Peruwianskiej Primera cala ostatnia kolejka w wekend(8meczy)zakonczyla sie wynikiem 0-0,i dwukrotnie ten post skasowano podajac jakis link ze moja widomosc jest bledna.Moje strony-np.soccer24.com czy livesports.pl podaja to co ja pisze.
Moze warto by sprawdzic dokladniej gdzie jest prawda?

timao 178

timao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Myslowice
Czy wczoraj ktoś usunął mój wpis w temacie tenisowym, odnośnie spotkania Berrer - Dodig?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie co do usuniętej sygnatury, jaki punkt regulaminu łamię ten podpis:
&quot;Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.&quot;
Wiem że chociażby dział na temat angielskie piłki jest opanowany przez kibiców Manchesteru i tam każdy post który &quot;nie podoba się&quot; jest usuwany, no ale bez przesady żeby usuwać podpisy...

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Usunięty został też mój post w temacie &quot;Forumowe łapu-capu&quot;. Wiem że dotyczył moderatora, ale trochę dystansu do siebie jeszcze nikomu nie zaszkodziło.