>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ustawione mecze

Status
Zamknięty.
dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Ile jeszcze osób napisze, że &quot;ustawione mecze są, ale nie przesadzajcie&quot;, a ilu następnych wypisze &quot;ustawione&quot; ligi?!

Opamiętajcie się i nie powtarzajcie kolegów ubierając to w nowe słowa. Ja od siebie dodam tylko tyle, że w sieci zazwyczaj fixów NIE MA. Nie istnieje sytuacja, gdzie ktoś ma &quot;dojścia&quot;. Osoby, które ustawiają mecz ustalają to między sobą (ew. w baardzo wąskim gronie) i NIE DZIELĄ się tym z innymi (podkreślam zazwyczaj, bo raz sam postawiłem na dokładny wynik 2:1 w niskiej lidze angielskiej i jakież było moje zdziwienie, gdy betsson rozliczył mi kupon jako wygrany. To raczej nie był przypadek, chociaż kto wie...).

A już tym bardziej nie dzielą się tym z jakimś łebkiem &quot;FIXY INSIDERY I WOGULE SPSZEDAM TANIO!!!!111&quot; (wyolbrzymiam, ale to samo tyczy się również domorosłych Chorwatów czy innych Albańczyków z blogami).

travism 190

travism

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Ustawione mecze? Oczywiście ze są, no ale nie przesadzajmy. Wiadome jest to ze nie ma dwudziestu spotkań ustawionych na jeden weekend bo to jest zwyczajnie nie możliwe. I tak jak wyzej kolega dyskograf napisał, dostęp do tych spotkań ma zaledwie kilka osób i na pewno nie wiecej.

Generalnie prawda jest taka ze wiekszosc tu piszacych i zalacych sie na różne ligi itp. postawiła dany mecz po czym ich faworyt przegrał gładko spotkanie. No a idac tokiem rozumowania wiekszości gładko przegrany mecz = ustaFFka.

Status
Zamknięty.