>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ustawione mecze

Status
Zamknięty.
B 0

bartez25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Być może wyrzut z autu no ok mi chodzilo glownie o ustawianie wynikow spotkan te dobre czasy sie koncza pomalu

vde 119

vde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moja Czarna Lista.... (lig piłki nożnej)
- chińska (1 i niżej)
- albańska(1 i niżej)
-turecka (2 liga i niżej)
-niemiecka(3liga i niżej)
-angielska(3 liga i niżej)
-hiszpańska(2liga i niżej)
-brazylijska
-polska (2 liga i niżej)
-bułgarska(1 i niżej)
-francuska(3 liga i niżej)
-rosyjska (1 i niżej)
-ukraińska
-białoruska
-hinduska
-włoska
-signapurska
-grecka (2 liga i niżej)
-serbia(2 liga i niżej)
-rumuńska
-argentyńska
1 liga = Extraklasa

jeśli o żadnej nie zapomniałem to jest większość lig.

Tak, panowie taka jest skala ofiar mafii bukmacherskiej.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie czy wy myślicie że w takich ligach zawsze wygra faworyt po kursie 1,50 lub 1,70.... szanujmy się nawet w Anglii ktoś potrafi wygrać z Chelsea ktoś z Liverpoolem czy Arsenalem. Przecież to jest sport. A wy od razu zarzucacie tezy o tym jaka jest skala mafii jaka ta piłka jest skażona... ehh.... przegraliście pieniążki trudno trzeba odrobi ć ale nie tym sposobem. Powoli wyznaczyłeś kolego wszystkie możliwe ligi do grania.

lukaszk111 49

lukaszk111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagorze
Macie prosty przykład meczu w lidze austriackiej hokej.
Olimpija Ljublana - Villach
od 3/4 lat graja ze sobą 6x w sezonie 3x Ljubljana 3x wygrywa Villach.Ostatnio był taki mecz i kolega mi o tym powiedział zobaczyłem staty na betexplorer i mocno się zdziwiłem ale nie obstawiłem tego meczu.Po meczu kolega wysyła sms i druga od konca Ljubljana ktora miała wygrac tego dnia wygrywa 6:3 z 4 Villachem:razz:
Teraz grali akurat 6 mecz w sezonie wiec juz było wiadomo kto wygra.Teraz znowu trzeba czekać znowu ich 5 spotkan zeby za 6 x miec pewniaka.
Sam gram w IV lidze Polskiej i wiem, ze ostatnio zartowalismy z chłopakami, ze ze slabszym zespolem sobie odpuscimy i zagramy na przeciwnikow w tobecie po 700zl bo chyba taki jest max:X W klubie sie nie za duzo zarabia 600zl/m.Skonczylo się tylko na zartach.Ale zobaczymy co wyjdzie w przyszłosci.
Pozdrawiam.

turlaj 0

turlaj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Azs Czestochowa - Skra bełchatów na 100%
Tutaj jestem pewny że był z góry wynik przewidziany, mecz odbył sie 17 grudnia 2009 , Azs wygrał 3-0 bez jaj ale niewierze że Skra po czystej walce przegrałaby 3-0 tym bardziej że kilka dni wczesniej azs stracił d. murka. Po normalnym meczu powinno być 3-0 ale dla skry.Jestem pewny że jest to ustawka , pare sezonów temu było to samo, kluby sobie pomagają na 100%, ponieważ azs bardzo potrzebuje punktów

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tutaj jestem pewny że był z góry wynik przewidziany, mecz odbył sie 17 grudnia 2009 , Azs wygrał 3-0 bez jaj ale niewierze że Skra po czystej walce przegrałaby 3-0 tym bardziej że kilka dni wczesniej azs stracił d. murka. Po normalnym meczu powinno być 3-0 ale dla skry.Jestem pewny że jest to ustawka , pare sezonów temu było to samo, kluby sobie pomagają na 100%, ponieważ azs bardzo potrzebuje punktów

Widziałem ten mecz w TV, AZS zagrał świetnie prawie w każym elemencie, zagrywka siedziała, chodził blok, super rozgrywał Drzyzga. Skra była zmęczona po meczach LM, zagrała słabo i tyle.
A co do dogadywania się w Pluslidze, to miejsce takie sytuacje raczej miały. Nie chodzi tutaj o płacenie za wynik, ale za takie koleżeńskie podziały pkt, widać to zwłaszcza w strefie spadkowej.

krzysiultd 0

krzysiultd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
ustawki są i nie ma co do tego watpliwosci, ale zeby od razu skreślać całą ligę to trochę przesada ;] a to, że przegrało się kase po kursie 1.30 to niekoniecznie znaczy o tym, że mecz był ustawiony. chcielibyście, żeby tak było, bo wtedy nie byłaby to Wasza wina :p taka jest prawda - przegrani szukają wymówek.

w niskich ligach angielskich bywają &quot;dogadane&quot; mecze - zdarza się to wcale nie rzadko, ale tylko w określonych sytuacjach.

co do IV ligi polskiej grałem całkiem niedawno w jednej z najbiedniejszych lig (lubelska) i ani razu nie było mowy o &quot;oddawaniu&quot; meczów, chociaż zdarzały się sytuacje niemalże idealne, aby ktoś nam &quot;coś&quot; zaproponował. zarobki są rzeczywiście fatalne i na pewno, gdyby jakaś kasa się pojawiła, wielu by skorzystało z &quot;okazji&quot;.

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Wy naprawdę grubo przeginacie. Skreślanie większości lig piłkarskich bo nie wchodzą i gadanie, że mafia tam ustawia wszystko. Piłka nożna jest po prostu sportem, w którym wiele często zależy od jednego kopnięcia, a każdemu może wyjść czasem jedno kopnięcie. Wkład przypadku w wynik jest często bardzo duży.
Jakoś w koszu gdzie dzieje się dużo więcej, dużo więcej jest akcji mało kto widzi ustawki (chociaż są tacy co permanentnie widzą ustawki w NBA, ale wiadomo, że niektórzy whiskas w bani mają).
Naprawdę jak przegracie jakiś kupon bo stawialiście po nazwie, to zróbcie sobie przerwę od wchodzenia na forum, a nie wypisujecie tu takie głupoty. Bo to już nawet śmieszne nie jest.
Ale spoko szukajcie dalej. Dobra ustawka dziś była w alpejskim, Blardone nie był na podium. Ustawione na bank ????

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Niskie ligi Angielskie, Hiszpańskie, Francuskie, Greckie, Włoskie, Tureckie, Liga Australijska, Liga Brazylijska, Liga Rosyjska, i głównie AZJA, w tych ligach przekręty to fakt. Pewnie o jakiejś zapomniałem.

vde 119

vde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hmm a czy wiesz że Skra grała wcześniej trudny mecz z wymagającym Noliko ? Skra wygrała 3;0 po walce w trzech setach od początku do końca i po takim meczu to ich liga g... obchodziła, poza tym zmęczenie, przenosiny na szybko z Łodzi do Częstochowy .. Myśl co piszesz
Wy naprawdę grubo przeginacie. Skreślanie większości lig piłkarskich bo nie wchodzą i gadanie, że mafia tam ustawia wszystko. Piłka nożna jest po prostu sportem, w którym wiele często zależy od jednego kopnięcia, a każdemu może wyjść czasem jedno kopnięcie. Wkład przypadku w wynik jest często bardzo duży.
Jakoś w koszu gdzie dzieje się dużo więcej, dużo więcej jest akcji mało kto widzi ustawki (chociaż są tacy co permanentnie widzą ustawki w NBA, ale wiadomo, że niektórzy whiskas w bani mają).
Naprawdę jak przegracie jakiś kupon bo stawialiście po nazwie, to zróbcie sobie przerwę od wchodzenia na forum, a nie wypisujecie tu takie głupoty. Bo to już nawet śmieszne nie jest.
Ale spoko szukajcie dalej. Dobra ustawka dziś była w alpejskim, Blardone nie był na podium. Ustawione na bank
Nie zdajesz sobie sprawy że 3 mecze z Champions League zostały ustawione, i kilka meczów węgierskich i albańskiej drużyny z Tirany bodajże w Lidze Europejskiej..
Polecam Lekturkę miesięcznika &quot;FUTBOL&quot; 1/2010 gdzie jest opisany dokładnie proceder działania azjatyckich mafii bukmacherskich oraz działania sędziego Hoyzera ;)

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie takim tokiem myślenia to za chwile nie będziemy obstawiać żadnej ligi bo każda jest &#39;&#39;zakażona&#39;&#39; i w każdej jest ustawienia niestety tam się gra o duże pieniądze i albo wyczujemy typ albo jesteśmy przegrani to jest &#39;&#39;hazard&#39;

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Hmm a czy wiesz że Skra grała wcześniej trudny mecz z wymagającym Noliko ? Skra wygrała 3;0 po walce w trzech setach od początku do końca i po takim meczu to ich liga g... obchodziła, poza tym zmęczenie, przenosiny na szybko z Łodzi do Częstochowy .. Myśl co piszesz

Nie zdajesz sobie sprawy że 3 mecze z Champions League zostały ustawione, i kilka meczów węgierskich i albańskiej drużyny z Tirany bodajże w Lidze Europejskiej..
Polecam Lekturkę miesięcznika &quot;FUTBOL&quot; 1/2010 gdzie jest opisany dokładnie proceder działania azjatyckich mafii bukmacherskich oraz działania sędziego Hoyzera ;)

Ale ja przynajmniej zdaję sobie sprawę z tego, że sport to sport, amazing happens. I nie zwalam wszystkiego na mafię, która to ustawia 90 % europejskich lig piłkarskich wg Ciebie.

E 0

eldoctoro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ustawki z pewnością się zdarzają, nie ulega to wątpliwości, ale istnieje coś takiego jak prawdopodobieństwo i czasem nawet faworyt musi przegrać.Tego obejść się po prostu na dłuższą metę nie da ????

airborne 105

airborne

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ludzie Ludzie...oczywiście ustawione mecze się zdarzają ale bez przesady...
Do takich informacji trzeba mieć porządne i 100% dojścia inaczej nie ma sensu nazywać meczu ustawionym....są jeszcze tak zwane Insidery czyli mecze o ktorych wiemy wiele cennych informacji, które mogą pomóc nam w wytypowaniu zdarzenia.
Nie szukajcie ustawek tylko dobrze analizujcie spotkania, a uwierzcie mi, że często możecie odnosić sukces....a z ustawkami dajcie sobie spokój...chyba, że naprawde macie jakieś dojścia :]...
Nie zawsze faworyt wygrywa i tyle...Dlaczego Alcorcon wygrał z Realem Madryt ??? Bo zagrali mecz życia, a Real nie grał w tym meczu nic i nic im również nie wychodziło....Sport jest nieobliczalny. Po niektórych wypowiedziach mam rozumieć, że Real Madryt również sprzedał mecz i przegrał 4-0 ? ???? ... nie sądzę ???? ....po prostu gwiazdki za pewnie się poczuły.

MECZ MECZOWI NIE RÓWNY ;)

vde 119

vde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja na nic nie zwalam drodzy koledzy, bo nie obstawiam piłki nożnej. (nie lubię trójdrogowych zdarzeń) No ale panowie musicie sobie zdać z tego sprawę że jednak to spory problem, ja nie twierdzę że każdy mecz jest ustawiony, wszędzie tak naprawdę zdarzy sie parę meczów no ale jednak się zdarzają... A pamiętacie może jak to w &quot;czystej&quot; włoskiej lidze kilka klubów w tym Juventus został zdegradowany za korupcję... no proszę was...

Status
Zamknięty.