>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ustawianie meczów - nowa afera

muntar 506

muntar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan Vice City
Andrzej Brzezinski (Poland / accused of 23
match-fixing cases)

Burmistrz ode mnie z miasta rodzinnego xD Do dzisiaj jeszcze się ciągną rozprawy i nie ruszył właściwy proces ze względów zdrowotnych.

typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma na takie ligi limitow paro dolarowych jak i nigdy nie mozna bylo grac milionow wiec troche nagiales fakty. W Sbobet limit na najslabsze ligi wynosi niecale 300 euro za click.

Milinów nie można grac na bet365, bwin itp itd a w Azji to jest rzecz normalna tam nikt nie panuje nad przepływem dużych pieniędzy pomiędzy bankami, firmami czy kontami firm bukmacherskich!!!!!! czemu tak wiele firm bukmacherskich popularnych w europie rezygnuje z Chińskiego rynku np. ostatnio WilliamHill !!!!

M 0

mateusz23511

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Zobaczcie też jak dużo buków jest reklamowanych w sportach jako sponsorzy itp to nie jest nic za free ???? Coś za coś

F 26

facepalm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie szukaj drugiego dna. Buki płacą za reklamę, dzięki której pozyskują wielu graczy. Najbardziej poszkodowane na ustawianiu meczów są właśnie firmy bukmacherskie.

J 0

justinaza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja wiem czy tylko firmy bukmacherskie? niedzielny gracz także jest poszkodowany ,gdy dokłada faworyta po tzw 1.20 i mu nie wchodzi,bo nie wszystkie mecze są czyste.