>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ustawa hazardowa/ prawo hazardowe cz. 2

Status
Zamknięty.
vertigo 2,6K

vertigo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak bank nie przepuścił ? Wysyłałeś z banku do buka bezpośrednio ? Bo albo się wysyła z banku albo ze Skrilla.
Z banku przelew to Przelewy24.
Ze Skrilla czyli ze Skrill Wallet - z mojej karty płatniczej MBanku Skrill bezprowizyjnie pobiera sobie kwotę mojego depozytu (potwierdzam każdą transakcję smsem weryfikacyjnym z hasłem) i bezpośrednio na jest kierowana na konto w 1xbet.

Tak naprawdę omijam proces konto ---&gt; Skrill, Skrill ---&gt; 1xbet tylko robię to przez buka w jednej transakcji. Ale jak widać koniec z tym.

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Od kilkunastu minut nie mogę się dostać na unibet przez tmobile...
Czy ktoś z was ma może numer do support unibet międzynarodowego?

na stronie uk sa podane te 2 numery :

Freephone number
0800 329 393
International (operator charges apply)
0207 257 8701

R 367

romeo12345

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i betclick przestal dzialac. Wyskakuje info zeby zmienuc ip. Korzustam z neta z telefonu. Zainstalowalem program do zmiany ip i betclic działa. Ale po zalogowaniu sie znowu wyskakuje info ze loguje sie z polski. Ktos cos podpowie jak to obejsć?

G 0

gamemaniak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Mam pytanie do kogos ogarniętego w temacie . Jak to jest zagranica czy tamtejsi bukmacherzy wystawiaja na prosbe gracza zaswiadczenia o wygranych ? chodzi o podkladke dla polskiego US

G 83

geo5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie do kogos ogarniętego w temacie . Jak to jest zagranica czy tamtejsi bukmacherzy wystawiaja na prosbe gracza zaswiadczenia o wygranych ? chodzi o podkladke dla polskiego US

Chcesz zalegalizować w US pieniądze pochodzące z przestępstwa ?:grin:

R 67

romeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Naziemni TAK. Jeśli siedzisz za granicą i grasz w punkcie naziemnym to nie będzie problemu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
gamemaniak +9 Punkty (pomocny komentarz)
atapuma 17

atapuma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z twittera Bisewskiego i Kopecia:
Niestety dzis Skrill przyslal maila do operatorow. Zamykaja Polske dla offshoreow...
To powinien być dzień sznura dla PiS, pajaca Janczyka i kłamcy Gowina. ????????????
i cweloszka

pagni +5 Punkty
shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli co, nie będą realizować transakcji Polak - nielegalny ?

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
&quot;Witam to ja jestem właścicielem konta Tomasz Bisewski na Twitterze. Piotr Majewski, który wysłał tą informację jest aff managerem Unibetu na Polskę. Rozmawiałem z nim przed chwilą na Skype. Unibet otrzymał informację wczoraj od Skrilla, że będą blokować transakcje Polaków do wszystkich stron znajdujących się w rejestrze.&quot;

gonsack 23

gonsack

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
będą blokować transakcje Polaków do wszystkich stron znajdujących się w rejestrze.
Czyli blokada będzie tylko w jedną stronę i nie będzie można już robić przelewów do tych buków z listy, ale wypłaty od nich będą na skrilla dochodziły tak?

G 83

geo5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czyli blokada będzie tylko w jedną stronę i nie będzie można już robić przelewów do tych buków z listy, ale wypłaty od nich będą na skrilla dochodziły tak?

Jeśli transakcje to wpłaty i wypłaty.

gonsack +1 Punkty
N 7

niu90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
i co teraz ???? wiec jak to zmienic zeby logowac sie normalnie na unibet np., program do tego dns tak? ktos podpowie?

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawe czy bedą blokowac strony czy domeny z rejestru bo nie każdy buk używa swojej domeny przy płatnościach. Dodatkowo nie tylko skrillem człowiek żyje ????

Status
Zamknięty.