>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ustawa hazardowa/ prawo hazardowe cz. 2

Status
Zamknięty.
A 1

aniaszkrot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
domyslilem sie ale nie bylem pewny, bo nie czytalem dlugo tematu, mi chodzi bardziej , czy u was tez blokuja, wiec myslalem ze moze ci o to chodzi ???? bo na drugiej wielkiej konkurencji tej strony, nikt jeszcze nie ma blokad , bo ze beda i taki zapais, to wielu zna i wie ????

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
domyslilem sie ale nie bylem pewny, bo nie czytalem dlugo tematu, mi chodzi bardziej , czy u was tez blokuja, wiec myslalem ze moze ci o to chodzi bo na drugiej wielkiej konkurencji tej strony, nikt jeszcze nie ma blokad , bo ze beda i taki zapais, to wielu zna i wie
Patrzę na twoje IP, żeby dowiedzieć się jaki dostawca telekomunikacyjny blokuje strony, a tu widzę.... proxy ???? Chcesz nam powiedzieć, że zaczęli blokować zagraniczne serwery proxy? ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
edi8 +37 Punkty (:))
nafciarz86 24

nafciarz86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś z was ma problemy z wypłatą z unibet? od dwóch dni nie przyszła mi wypłata z dwóch dni pod rząd choć raczej codziennie przychodziły

A 1

aniaszkrot

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Patrzę na twoje IP, żeby dowiedzieć się jaki dostawca telekomunikacyjny blokuje strony, a tu widzę.... proxy ???? Chcesz nam powiedzieć, że zaczęli blokować zagraniczne serwery proxy? ????

wiadomo ze nie, ale przez te blokady, musze jechac na proxy , zeby wejsc na buki

dutchman-robin 144

dutchman-robin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubuskie
Blokuja wam strony? od 10 minut ciągle wyskakuje,że nie udało sie nawiązac połaczenia(z tymi rejestru) a te co nie są w rejestrze to hasają normalnie.

M 0

markusz4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Miałem tak dzisiaj z Bah że nie chciało połączyć. Po godzinie wszystko wróciło do normy.

dutchman-robin 144

dutchman-robin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubuskie
Miałem tak dzisiaj z BaH że nie chciało połączyć. Po godzinie wszystko wróciło do normy.
U mnie już ponad 2 godziny,natomiast na sportingbullu np mam juz przekierowanie na strone ministerstwa..
Czyli co? mój dostawca internetu już zrobił sobie jaja 3 tyg przed wejsciem ustawy?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Blokady są w zależności od operatora. Z tego co wiem to Vectra od wczoraj blokuje niektóre strony.

dutchman-robin 144

dutchman-robin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubuskie
Blokady są w zależności od operatora. Z tego co wiem to Vectra od wczoraj blokuje niektóre strony.
u mnie lokalny dostawca,ale widzę w takim razie,że jaja sobie robią 3 tygodnie przed,czyli łamią prawo.
Dzieki za info.

K 66

kanarek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
u mnie lokalny dostawca,ale widzę w takim razie,że jaja sobie robią 3 tygodnie przed,czyli łamią prawo.
Dzieki za info.
Kto łamie prawo? Operatorzy mają obowiązek DO 1 lipca wprowadzić w życie postanowienia ustawy. Równie dobrze mogli cię zablokować 2 kwietnia i byłoby tak samo zgodne z prawem jak blokada 30 czerwca.

P 1

pavel45

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Op
To może mały poradnik jak to &#39;&#39;obejść&#39;&#39; ? ????

G 294

gostek365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tarnów

Było walkowane setki razy na każdym forum związanym z zakładami od początku roku co jakiś czas przewijal się temat zmiany DNS , chyba że internetu nie miałeś ;)

sven@ 474

sven@

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagraniczy Bet365

Kolega wyżej dobrze napisał, jak cofniesz się trochę to wszystko masz opisane podobnie jak w Temacie o Bet365, bardzo wiele info które sam pisałem oraz wiele innych zacnych głów ????

W 0

w40di92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie, zleciłem wczoraj wypłatę z bet at home, prosto na konto w banku wbk, ale teraz dopiero czytam jak to wygląda ? co myślicie dojdzie przelew czy będą problemy?

G 83

geo5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie, zleciłem wczoraj wypłatę z bet at home, prosto na konto w banku wbk, ale teraz dopiero czytam jak to wygląda ? co myślicie dojdzie przelew czy będą problemy?

chłopie drogi tu większość &quot; pracuje przy pełnym zanurzeniu &quot; , obyś miał szczęście , powodzenia.:grin:

Status
Zamknięty.