@Batigol>>
jeżeli Twoje dane nie pojawią się gdzieś w sprawie mającej powiązanie z terroryzmem, handlem narkotykami czy żywym towarem, praniem brudnych pieniędzy itp. historii - to nie masz czego się obawiać odnośnie skierowania zapytania polskich instytucji o pomoc prawną do
Skrilla/
Netellera odnośnie ruchów u nich z Twoim udziałem, tak samo jak nie masz się czego obawiać odnośnie tego, czy Bet365 ujawni dane polskich graczy.
...............
@edi8t>> jeżeli nie wystąpią problemy w KE z ostateczną notyfikacją kluczowych tam w Ustawie kwestii jak.................................
edi8 czy to nie jest na zasadzie jezli trafie kulmulacje to kupie sobie porsche?
@arosbetos>>
Nie bardzo wiem o co Ci chodzi, gdyż ja bardzo konkretnie odpowiedziałem na pytanie usera
@Tom3kt odnośnie terminu wejścia w życie Ustawy o grach - a to wiąże się przecież jeszcze z tym, czy nie wystąpi problem z ostateczną notyfikacją w KE, gdyż sam "rozkład jazdy" wg zapisów Ustawy znamy: 1.04 i blokady od 1.07 , ale to nie obejmuje całości zagadnienia...
Tak więc co miałeś na myśli, kreśląc te swoje niezbyt dla mnie zrozumiałe uwagi?