Cristovao już nas ostrzegłeś i spoko dotarło daj sobie spokój bo widzę, że pierwszy jesteś tak zesrany aż strach. Spędź spokojnie święta. Pomyśl lepiej co tutaj robić albo daj wskazówke co mają robić gracze jak się ukrywać przed takimi represjami.
haha smiac mi się chce czytam to ???? byłem jakies 3 miesiace temu w US i mówie dla babki ze część dochodu otrzymuje na paypal a ona nawet nie wiedziała co to jest ???? a wy tu o skrillu ????
Wesołych ???? ????
Dokładnie podobnie jest z innymi portfelami. Myślę że urzędnicy potrzebują jeszcze sporo czasu by zorientować się w tych wszystkich płatnościach ????haha smiac mi się chce czytam to ???? byłem jakies 3 miesiace temu w US i mówie dla babki ze część dochodu otrzymuje na paypal a ona nawet nie wiedziała co to jest ???? a wy tu o skrillu ????
Wesołych ???? ????
Dopytam tak w skrócie, aby przeczytać cały temat trzeba trochę poświęcić czasu którego mi brak, czyli do lipca 2017 na luzie mogę grać na b365, unibet itp? Dobrze rozumiem?
To jest moim zdaniem podstawa do gry u zagranicznych.
Polskie banki? Tak poza PKO BP to niewiele ich, chyba Alior przejęli i Pekao mają w planach.napisze jakie Banki robią problemy przy wypłatach itd. ? Zachodni robi problemy ? bo Polskie, to wiadomo ze omijać trzeba.
Na razie to streszczenie wygląda tak: TRZEBA CZEKAĆA może któryś z obeznanych kolegów zrobi małe podsumowanie tych prawie 500 stron
Mam jedno pytanie . Pewnie gdzieś była na nie odpowiedź, ale widać słabo szukałem. Mianowicie według nowej ustawy, jaka będzie wysokość podatku , tak jak do tej pory 12 % ?
podałem przykład to może być nawet z Sri lanki to nie ma znaczenia bo takie coś może być stworzone wszędzie. chodzi bardziej o sam schemat