>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ustawa hazardowa/ prawo hazardowe cz. 2

Status
Zamknięty.
L 147

luminat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
P24 i często u bukmacherów jest połączone ze skrillem tzn. możesz przelać przez P24, ale trzeba mieć konto na Skrillu. Osobiście nawet nie wiem czy można bez skrilla, bo jak robiłem P24 z 5lat temu (później już tylko skrill) to zawsze przechodziło przez skrill.

koneser 241

koneser

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak na razie nie było ani jednej osoby która wpłacała przez skrilla przelewy 24 lub inne systemy płatnicze i była by wzywana, ja przynajmniej takiej nie znam

4 0

4move

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy sa osoby co tylko mialy wyplaty odnotowane na koncie, bez wplat?
Jak postępować w takim przypadku?

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wydaje mi się, że chodzi Ci o te nagrody, które kilkakrotnie otrzymałeś za niezabroniony prawem udział w:
konkursach typerskich - jedynie w zakresie nagród sponsorowanych przez firmy bukmacherskie i dlatego nie było tam wpłat i realnej gry na pieniądze, więc i samego uczestniczenia w zagranicznym zakładzie wzajemnym. ????
Swoje dane osobowe podałeś/podawałeś organizatorom konkursu/konkursów - a po zdobyciu premiowanego nagrodą miejsca, następnie były one przekazywane przez nich sponsorowi konkursu, który wpłacał je na konta uczestników.

L 516

lipny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłaciłeś grałeś przed 2009r czy nawet 2011r a wypłaciles dopiero teraz kiedy chciales, czyn niezabroniony;)
e:
Ale on nie miał wpłat - z tego co sam pisze:
&quot;Czy sa osoby co tylko mialy wyplaty odnotowane na koncie,bez wplat?&quot;
Jak wpałacałeś skrilem albo P24 to też na koncie bankowym czy w UC nie będą mieli na to kwitów. a na koncie bukmacherskim napewno;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
trenermma +1 Punkty
edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłaciłeś grałeś przed 2009r czy nawet 2011r a wypłaciles dopiero teraz kiedy chciales, czyn niezabroniony;)
Ale on nie miał wpłat - z tego co sam pisze:
&quot;Czy sa osoby co tylko mialy wyplaty odnotowane na koncie, bez wplat?&quot;

L 147

luminat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wszystkie wpłaty i wypłaty do/z bukmachera do 31 grudnia 2009 roku są już przedawnione. Pod warunkiem że nie łączą się z innymi przestępstwami, za który okres przedawnienia jest dłuższy niż 5 lat albo nie przedawniają się w wcale.
A co wypłat między 2010 a 2011, nie byłbym taki chop siup, bo tam jeszcze obowiązują przepisy o nieujawnionym dochodzie, gdzie US może nałożyć 75% podatek.

M 20

mirekswirek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pyrlandia
Wszystkie wpłaty i wypłaty do/z bukmachera do 31 grudnia 2009 roku są już przedawnione. Pod warunkiem że nie łączą się z innymi przestępstwami, za który okres przedawnienia jest dłuższy niż 5 lat albo nie przedawniają się w wcale.
A co wypłat między 2010 a 2011, nie byłbym taki chop siup, bo tam jeszcze obowiązują przepisy o nieujawnionym dochodzie, gdzie US może nałożyć 75% podatek.

Ręce opadają ...:cry: Mamy kontrolę z UC a nie z US
Trzymajmy się kontroli z UC Nie piszcie już głupot prawnik wszystko wyjaśnił i tego się trzymajcie...
http://www.wolnypoker.org/Media/Default/DocGalleries/ekspertyzy/Poradnik%20prawniczy%20dla%20osób%20uczestniczących%20w%20internetowych%20grach%20hazardowych.pdf
Już działa ????

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
rosomak74 54

rosomak74

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hej z tego co sie dzisiaj dowiedzialem to wszyscy ktorzy wplacali badz wyplacali innymi metodami niz pko moga spac spokojnie UC ma tylko dane odnosnie przelewow do tego wlasnie banku.

M 1

messalinka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rosomak74 , ale oni mają dane ICH konta :p jak ktoś z jakiegoś mBanku --&gt; PKO ( mają), BankX--&gt; PKO (mają) Przelew pocztowy --&gt; PKO ( mają ) :p
Myślicie ze serio wszystkich 17 tys wyłapią ;&gt;? zresztą niby 25 tys. NUMER KONT Mieli, więc skoro tylko mają wyciągi bankowe.... to z jakiej paki wybrali 17 z 25 tys ;&gt;? nawet jak te 8 tys to konta &quot;martwe&quot; założone, na babcie wujka, sąsiada, zeby mieć bonus...... to jak to możliwe skoro Z BANKU? Z OPERACJI Pieniędzmi mają dane ;&gt;?
Chyba że te 17K to wygrane ;) Ale po wpłacających tez &quot;przychodzą&quot; xD

rosomak74 54

rosomak74

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rosomak74 , ale oni mają dane ICH konta :p jak ktoś z jakiegoś mBanku --&gt; PKO ( mają), BankX--&gt; PKO (mają) Przelew pocztowy --&gt; PKO ( mają ) :p
Myślicie ze serio wszystkich 17 tys wyłapią ;&gt;? zresztą niby 25 tys. NUMER KONT Mieli, więc skoro tylko mają wyciągi bankowe.... to z jakiej paki wybrali 17 z 25 tys ;&gt;? nawet jak te 8 tys to konta &quot;martwe&quot; założone, na babcie wujka, sąsiada, zeby mieć bonus...... to jak to możliwe skoro Z BANKU? Z OPERACJI Pieniędzmi mają dane ;&gt;?
Wiekszosc z tych spraw to na 100% bedzie umarzonych(oczywiscie tam gdzie ktos bedzie walczyl o swoje) i malo prawdopodbne zeby bylo takie przeswietlanie prywatnych kont-chyba ze chodzi o naprawde wysokie wplaty lub wyplaty.i tak spora wiekszosc ludzi sie przyzna i zaplaci grzywny.a UC odtrabi sukces

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Hej z tego co sie dzisiaj dowiedzialem to wszyscy ktorzy wplacali badz wyplacali innymi metodami niz pko moga spac spokojnie UC ma tylko dane odnosnie przelewow do tego wlasnie banku.
Więc przeczytaj:
Bank który sprzedał moje dane to Credit Agricole
Mnie poinformowano w Banku, że pracownik banku może zawiadomić GINB, gdy wpływy na rachunki są podejrzane, a wykonywane cyklicznie, niezależnie od kwoty transakcji.

M 1

messalinka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A z tych 25 tys to ile osób dostało zawiadomienie ?? w ciągu tego pół roku ???

koneser 241

koneser

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a wiesz w końcu jak jest z tymi wpłatami przez przelewy24 ?
bo nikt w końcu nie wyjaśnił tematu
wpłata przez przelewy24 trafiała na te konto pko i były moje dane widoczne czy tylko tam widnieje numer transakcji i dane nie pozwalające sie dobrac do osoby ?
albo w ogóle nie idzie na to konto

rosomak74 54

rosomak74

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a wiesz w końcu jak jest z tymi wpłatami przez przelewy24 ?
bo nikt w końcu nie wyjaśnił tematu
wpłata przez przelewy24 trafiała na te konto pko i były moje dane widoczne czy tylko tam widnieje numer transakcji i dane nie pozwalające sie dobrac do osoby ?
albo w ogóle nie idzie na to konto
Napewno twoje dane widnieja.Wszystkie przelewy z pko obojetnie w ktora strone zostaly wyslane sa podejrzane z okresu 2011-2012.Tu juz moje przypuszczenia ze ktos dostal kase za sprzedanie danych z pko.

koneser 241

koneser

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napewno twoje dane widnieja.
ale jak wpłacam przez przelewy 24 to wydawało mi się że na koncie pko buka widnieje tylko numer transakcji i nie wiem moze login u buka ale na pewno nie moje dane osobowe czy numer konta osobisty, konto jest przelewów 24 właśnie
na koncie baha też jest wpłata przez przelewy 24 i numer transakcji, nic więcej

M 1

messalinka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rosomak, a skąd wiadomo 2011-2012 ? nikt nie dostał wezwania z innego okresu, czy jak??

L 147

luminat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
edi8
Tylko ile on miał. Z tego co pamiętam chodziło tam o bardzo duże kwoty - chyba jakieś 6 mln, większości forumowiczów to raczej nie grozi, bo to drobni ciułacze przy nim :grin:

Status
Zamknięty.