>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ustawa hazardowa/ prawo hazardowe cz. 2

Status
Zamknięty.
M 0

model36

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A BAH nadal posiada te konto w PKO SA i nadal z niego wypłaca ludziom wypłaty jak ktoś zleci na konto bankowe? SC nadal mu na nim siedzi czy tylko mieli &quot;wgląd&quot; do podawanego tu wiele razy okresu i nie ma szans by teraz tam znowu wbili?

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A BAH nadal posiada te konto w PKO SA i nadal z niego wypłaca ludziom wypłaty jak ktoś zleci na konto bankowe? SC nadal mu na nim siedzi czy tylko mieli &quot;wgląd&quot; do podawanego tu wiele razy okresu i nie ma szans by teraz tam znowu wbili?
To bardzo dobre pytanie.

fejsbvgftrbh 73

fejsbvgftrbh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Nie ma czegoś takiego jak PKO SA. Mieszacie dwa banki. Arsenal United i Manchester Londyn też są? W kółko katujecie plotki i złe formułki, a potem się dziwicie paranojom. Sprawdźcie dokładnie raz jeszcze z jakiego banku te informacje pochodziły.

Z 4,3K
Reaction score
0
Punkty
0
Jak sie widzi za co ludzie dostaja wazwania,to ja się pytam czy to Bialoruś,Korea czy Bangladesz.Aferzysci typu dojazdowki i takie rózne afery maja się dobrze i im nic niegrozi

M 20

mirekswirek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pyrlandia
Nie ma czegoś takiego jak PKO SA. Mieszacie dwa banki. Arsenal United i Manchester Londyn też są? W kółko katujecie plotki i złe formułki, a potem się dziwicie paranojom. Sprawdźcie dokładnie raz jeszcze z jakiego banku te informacje pochodziły.
PEKAO odział w WARSZAWIE wklejcie sobie ten numer konta w przelew i wam wyjdzie jaki to bank Taki nr konta podał forumowicz

P 7

pawel1615

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja byłem dzisiaj w uc i 600zł kary ale to jest z wpisem do KRK

P 7

pawel1615

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no tak i powiedział że oni najpierw zeznają jako świadkowie a później ja jako podejrzany.

M 20

mirekswirek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pyrlandia
nie. Jeszcze przyjdzie jakieś pismo z sądu
Jeżeli podpisałeś dokument o dobrowolnym poddaniu się karze i sąd się na to zgodzi to art 18par2 Nie ma wpisu do krk . Celnik ci tak powiedział że wpis będzie?
Poza tym ile ty tam wpłaciłeś? nie łapiesz się na 107§ 4. W wypadku mniejszej wagi, sprawca czynu zabronionego określonego w § 1 lub 2podlega karze grzywny za wykroczenie skarbowe?

Z 4,3K
Reaction score
0
Punkty
0
Tzn byles dzisiaj z rodzicami i najpierw oni zeznawali a pozniej ty.Bo przeciesz ty niemiales wezwania tylko rodzice.Prosze o odpowiedz

A 144

askania

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
opisz dokladnie przebieg spotkania po kolei wszystko bo tak to kazdy zadaje pytanie potem krotka odpowiedz znowu pytanie i sie robi milion postow

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
fejsbvgftrbh +9 Punkty (Dokładnie, ale ludzie są zbyt tępi żeby takie coś pojąć.)
A 0

andrew44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli grał na koncie rodziców itp. to, że nie będzie mniejszej wagi to właśnie kombinacje, że konto na rodziców a on grał itp. bo wtedy w mojej ocenie nie ma spełnionych przesłanek mniejszej wagi z art. 53 § 8 kks

betowiec 289

betowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie było mnie tu ze dwa miesiące, dziś wbiłem, obejrzałem kilka stron wstecz, macie tu niezły gnój, to jest jakaś paranoja co Wy tu robicie, panikujecie, spinacie się, a tymczasem nie odbył się z tego co wiem chyba jeszcze żaden normalny proces sądowy w tej sprawie, przy okazji tego jakiś Kolega gdzieś jako pierwszy ogłosił tu, że dostał wezwanie w tej sprawie opisał po krótce sytuację i powiedział, że proces sądowy w jego sprawie ma ruszyć pod koniec grudnia. Jest koniec lutego, odbyło się coś? Panikujecie z tymi bankami, kto w jakim, z jakiego przelew, a to nie ma znaczenia. IC wbiła na konto bankowe Bah w PEKAO i nic im więcej nie trzeba bo tam przeglądnęli sobie histroię wpłat i wypłat i mają o Was wszystko i wcale nie muszą wchodzić na Wasze konto. Inna sprawa to to, że większość Was to pełnoletni faceci, a zachowujecie się jak najgorsze pizdy, jaja macie wielkości orzeszków ziemnych jak widzę tę wasza panikę. Weźcie coś na klatę jak poważni faceci, a nie siejecie zamęt na tym forum. Jak myślicie, dlaczego do dziś nie odbył się żaden normalny proces sądowy w tej sprawie? Bo IC doskonale zdaje sobie z tego sprawę, że kierowanie tego bałaganu do sądu mija się z celem, bo historia przelewów to dowód marny. Wzywają na przesłuchania bo liczą, że tam ktoś się przyzna i zapłaci im za free parę tysiączków.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Betowiec kojarzysz aferę z Filmami, Serialami itp. sprawami ze sztucznymi FIREMKAMI które wysyłały gotowe już postanowienia i ugodą na parę tysięcy tym czasem osoby dzwoniły że nie maja tyle otrzymywały odp. że proszę wpłacić 500 zł i też będzie po sprawie więc ja się pytam dlaczego tego nie pokazał jeszcze program typu Interwencja czy Uwaga no właśnie czemu...

Status
Zamknięty.