>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ustawa hazardowa/ prawo hazardowe cz. 2

Status
Zamknięty.
shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Info poszło w świat, dzwonią na komórkę z innej firmy z propozycją bonusu 100% do 600zł ????

R 20

robrob23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety lobby w postaci naziemnych zawdzieczamy w duzej mierze ta ustawe ktora weszla za czasow PO a za czasow PIS jest notyfikowana i respektowana bardziej...to naziemne niby plakaly ze 12% podatku ale ten podatek placa gracze nie sts i reszta , a tak naprawde to zacieraly rece ze zostal niezmieniony na dochodowy bo nie beda musialy sie z nimi bic o kolejnych graczy w Polsce. Nie oszukujmy sie nikt powazny nie wejdzie na rynek przy takich zasadach.
Jedyna nadzieja ze zyski do budzetu beda niezadawalajace i kliby sportowe ktore czekaly na nowych zagranicznych sponsorow zaczna na glos mowic ze trzeba zmienic ustawe ....
amen

michalchojnice 742

michalchojnice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ni stąd riv dzisiaj bonus 100% do 750 ???? Teraz będą żyrować na zdesperowanych...

matijas77 11

matijas77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam pytanie takie... Czy jak ktos posiada rownież obywatelstwo niemieckie czy to mu jakos pomoże w graniu dalej na bet365? Czy sprawa przegrana..

don-king 15

don-king

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam pytanie takie... Czy jak ktos posiada rownież obywatelstwo niemieckie czy to mu jakos pomoże w graniu dalej na bet365? Czy sprawa przegrana..

na terytorium Polski nie będziesz mógł grać

shingper 563

shingper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może mieć nawet japońskie ale z terenu PL grac nie możesz.

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
podobno limity poszły ostro w górę, tak czytałem, zresztą śledzę ich media społecznościowe i co chwile są jakieś wygrane po kilkanaście tysięcy, więc chyba nie jest tak źle, osobiście się nie wypowiadam bo mam lekko pod kreską konto ;)
Genialne źródło informacji.

acetate 474

acetate

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
shingper z jakiej firmy dzwonili? moze byc na pw, ja cos nie moge wyslac

K 66

kapisevicius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BB
Przecież ten forbet odbijał sobie podatek w kursach. Chyba, że się coś ostatnio z tym zmieniło.

Nie wiem po co odpisujecie tym trollom.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Nie rozumiem trochę po co ta dyskusja, to jak z legalizacją zioła, przed i po będą jarać te same osoby, a osób, które dopiero wpadły w nałóg będzie garstka. U mnie w Płocku na Jachowicza to Fortuna zawsze obładowana, co nie przejde obok to kolejka w weekendy to nie wejdziesz. Z zachodniego wracałem, ale to już z rok temu to reklama Fortuny na pół dworca + sponsorują legię. Oni nie zrobili tej ustawy z myślą, że nagle wszyscy zapomną o przykładowym B365, tylko dlatego, żeby karanie takich osób było rzeczą &quot;legalną&quot; i na większą skale.. My Polacy to musimy zawsze kombinować, ale ma to też swoje plusy, a tu ludzie najeżdżają na prezesów tych firm.. Oni dobrze żyli przed tą ustawą i po też się nic nie zmieni, nie ma sensu się o nich &quot;martwić&quot;.
Ps. Dzięki za odpowiedź, mi sam fakt, że Forbet promuje się na kuponach za kilkanaście tysięcy w zupełności wystarczy. Tak na marginesie to trzymam nawet za nich kciuki, bo jako pierwsi zrzucili z graczy połowę podatku, a no i tasiemki bez podatku. ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
krzysiu +10 Punkty (Nie tylko u Ciebie w Płocku na Jachowicza ;) dużo tam ,,zaintwestowałem'' ;))
al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
To co te vpn zostały juz tylko?
Czytajcie temat, a nie co chwile te same pytania. O polityce również tutaj nie dyskutujemy.
VPN Ci nie pomoże, gdy bukmacher nie będzie akceptował graczy z polskim adresem zamieszkania.

janusz_tracz 284

janusz_tracz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tulczyn
Przecież ten forbet odbijał sobie podatek w kursach. Chyba, że się coś ostatnio z tym zmieniło.

Nie wiem po co odpisujecie tym trollom.

dalej nie rozumiesz jednej rzeczy i widocznie nigdy nie zrozumiesz, życie pokazało na przykładzie play i innych sieci komórkowych że jednak może być taniej i lepiej, to samo tutaj, ja nie jestem żadnym fanem ani trollem forbet, mam konta w każdym buku, ale im prędzej tacy jak Ty zrozumieją fakt, że grając w forbet i olewając STS czy inne buki, zmuszacie je do zdjęcia podatku !!!!

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Brawo Betsson!
&quot;Betsson od 2004 roku posiada licencję zezwalającą na świadczenie gier i zakładów w Unii Europejskiej zgodnie z jej traktatami. Tym samym Betsson jest uprawniony do oferowania swoich usług we wszystkich państwach członkowskich, w których ograniczenia w tym zakresie nie zostały notyfikowane przez UE. Polska ustawa z dnia 19 listopada 2009 r. o grach hazardowych takiej notyfikacji nie posiada i w odczuciu Betssona nie jest zgodna z prawem Unijnym.&quot;

czarny-kotek +4 Punkty
tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
portale internetowe juz odtrabily sukces pisu - dziwna miara tego sukcesu, ze jest to ilosc firm ktore wychodza z polski zamiast ilosc firm wystepujacych o licencje ;)

kuite +9 Punkty (doskonałe podsumowanie :D)
see-you-later 4

see-you-later

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
universe
Ten iForbet to takie bez podatku jak w Anglii, niby nie ma podatku, a na kursach 10-30gr mniej (nie mowie w kazdym przypadku ale na x2 sa kursy o 20-40 gr mniejsze)

Status
Zamknięty.