>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ustawa hazardowa/ prawo hazardowe cz. 2

Status
Zamknięty.
B 6

bonusbet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypłata tak działa (wpłata nie). W STS nie możesz wypłacić na Skrilla:

Z ich FAQ. https://www.sts.pl/pl/customer-service/faq/

Co za sredniowiecze. Panowie, nie wiem jak wy, ale ja juz wyslalem swoje uwagii do Komisji Europejskiej. Orientuje sie ktos z was czy Komisja Europejska zaakceptowala wczesniej ustawe, w ktoryms z krajów, gdzie byl podatek obrotowy jak u nas? I czy w ogóle mogą się do tego doczepić?

F 40

fly198

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no tak jest właśnie sprawdzilem na stsie , czyli co pełna kontrola państwa ;) niedawno wprowadzili obowiązkową rejestracje kart sim,dziś chyba weszło że przy kupnie złota musisz pokazać dowód żeby spisali twoje dane co w tym kraju się dzieje :-|

M 444

metallica

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no tak jest właśnie sprawdzilem na stsie , czyli co pełna kontrola państwa ;) niedawno wprowadzili obowiązkową rejestracje kart sim,dziś chyba weszło że przy kupnie złota musisz pokazać dowód żeby spisali twoje dane co w tym kraju się dzieje :-|
To obowiązuje chyba od noweli w 2011 r. To nie wina stsu, fortuny forbet, czy innych, tylko ustawy, a oni muszą się stosować.
Witamy w świecie Orwella. Niedługo zniknie gotówka. Wszelkie płatności (i nie mam tu na myśli tylko płatności do i od bukmachera) TYLKO ELEKTRONICZNIE.

T 0

tuukka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Wczoraj zleciłem przelew na Neteller poprzez przelewy 24. Przelew zszedł z konta , czekalem caly dzień i nie doszedł. Zadzwoniłem na infolinie i konsultant powiedzial mi ze dostali zalecenia aby sprawdzać wpłaty - zwlaszcza na portfele elektroniczne.
- Gdybym nie wyslal potwierdzenia przelewu z banku ( pieniadze by wróciły)
Zapytałem czy chodzi o ustawe hazardową i przytaknął , powołując się na to iz w przeszłości występowało tam mnóstwo wyłudzeń i transerowania pienedzy na zagraniczne serwery i ze takie zalecenia dostali co do weryfikacji. Drążylem temat ale nmnie zbył.

D 0

despero1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To dziwne co piszesz bo ja dzisiaj również zleciłem przelew na Neteller, poprzez przelewy 24 i przelew doszedł po paru minutach i nie było żadnego problemu, więc jak to jest z tą weryfikacją ?

F 40

fly198

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj zleciłem przelew na Neteller poprzez przelewy 24. Przelew zszedł z konta , czekalem caly dzień i nie doszedł. Zadzwoniłem na infolinie i konsultant powiedzial mi ze dostali zalecenia aby sprawdzać wpłaty - zwlaszcza na portfele elektroniczne.
Zapytałem czy chodzi o ustawe hazardową i przytaknął , powołując się na to iz w przeszłości występowało tam mnóstwo wyłudzeń i transerowania pienedzy na zagraniczne serwery i ze takie zalecenia dostali co do weryfikacji. Drążylem temat ale nmnie zbył.
a co to ich obchodzi gdzie wysyłasz swoje pieniądze ?

M 444

metallica

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Drążylem temat ale nmnie zbył.
Jak można dać się zbyć konsultantowi w banku? To jest Twoje konto, Twoje pieniądze i on jest dla Ciebie, a nie Ty dla niego. To nie konsultant kończy rozmowę, tylko klient.

D 0

despero1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tutaj kompletnie czegoś nie rozumiem

Wczoraj zleciłem przelew na Neteller poprzez przelewy 24
Przelew zszedł z konta , czekalem caly dzień i nie doszedł. Zadzwoniłem na infolinie i konsultant powiedzial mi ze dostali zalecenia aby sprawdzać wpłaty - zwlaszcza na portfele elektroniczne.

Na infolinię Banku czy Przelewy 24 ?
Jeżeli banku to jest jakaś abstrakcja, natomiast jeżeli chodzi o Przelewy 24 to jaka weryfikacja z skoro oni wiedzą gdzie te pieniądze idą na Neteller, więc na czym ma polegać ta weryfikacja? .Pośrednik, który oferujący swoje usługi wpłat na Neteller, nie będzie stawiał jako karty przetargowej żądania wysłania potwierdzenia przelewu z banku bo inaczej cofnie pieniądze i nie dokona wpłaty, gdyby tak było Neteller by zrezygnował z takiego pośrednika

Ale w jednym jak i w drugim przypadku to jest kompletnie niedorzeczne

F 40

fly198

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no proste niech nam jeszcze zakażą używać portfeli internetowych, niedługo bedziemy chodzić wszyscy na smyczach Pis do tego chyba ten kraj zmierza

T 0

tuukka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Na infolinie przelewy24. Konsultant ewidentnie zarządal - wyslania potwierdzenia przelewu z banku z maila ktory jest podany w netellerze.
- Zaznaczyl ze w przyszlosci sie to nie pojawi. ( Wnioskuje ze byla to rutynowa kontrola )

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mimo wszystko nadal wydaje mi sie, ze to nie przejdzie. Przeciez jedna ustawa nie usunie bukow z Polski, juz buki sie o to postaraja. W koncu to jest mimo wszystko duzy rynek i gigantyczne pieniadze.

C 445

cristovao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to tylko pojedyncze głosy ekspertów, prawników
prawdziwe lobby na czele z cweloszkiem działa blisko Ministerstwa

L 124

lemko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak, ale zagraniczni bukmacherzy, którzy wejdą na legalny według prawa polskiego polski rynek będą w pewien sposób &quot;koniem trojańskim&quot;, który da korzystne rezultaty w przyszłości.

C 445

cristovao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widocznie cweloszek jest przekonany, że buki nie wejdą do PL bo o ile teraz nie ma blokowania stron i oni sobie normalnie oferują gry tak wiedzą, że jak dostawcy internetu zaczną blokować Polaków to trzeba podjąć kroki i wejść do PL. Oczywiście najwięcej ucierpią gracze no ale kto mieczem wojuje ten od miecza ginie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wujcio +3 Punkty
S 171

szatan666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba nie myślisz że jak bet365 czy expekt wejdą do Polski to naziemni upadną...
To i tak będzie o kilkadziesiąc podmiotów oferujących granie mniej niż obecnie.
STS,Fortuna,Toto-mix mają punkty stacjonarne i to im zawsze zapewni jakieś zyski.

F 40

fly198

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nawet jakby bet365 wszedł na polski rynek z tym 12% podatkiem to z miejsca zmiata amatorski sts w pył:cool::cool:
punkty stacjonarne mają swoich stałych klientów dlatego się trzymają,ale w internecie taki sts szans by nie miał z betem..

Status
Zamknięty.