[...]
tzn, że będą tu szukać osób które grają gdzie nie powinny, czy , będą myśleć co zrobić zeby te osoby nie mogly się bronić kruczkami prawnymi itp ?
"Biały wywiad"
[...]
tzn, że będą tu szukać osób które grają gdzie nie powinny, czy , będą myśleć co zrobić zeby te osoby nie mogly się bronić kruczkami prawnymi itp ?
No właśnie ale trzeba się jakoś wytłumaczyć jak ktoś wezwanie dostanie i to konkretnie, trzeba miec cos na swoja obrone ja jestem ciekaw co te osoby co wygraly sprawe co mieli na swoje wytlumaczenie...Wreszcie dobra wiadomość Panowie i Panie: - Brak skutecznych form ścigania nielegalnie działających firm bukmacherskich sprawia, że ich liczba wzrosła prawie dwukrotnie - mówi Krzysztof Kwiatkowski, szef NIK. - Służba celna ma kłopot z prowadzeniem postępowań ze względu na brak dostatecznego materiały dowodowego, który pozwoliłby na wykonanie czynności procesowej w ramach zagranicznejpomocy prawnej.
Nie mniej ni więcej jak ktoś dostanie wezwanie ma mówić: nie wiem, nie pamiętam, to nie ja tylko kuzyn cioci mojego kolegi, który często u mnie bywał, a w ogóle o cooo chodziiiii ???? ?
.jesstem amatorskim graczem tylko stawki troche wyzsze niz przecietne,
w tamtym tygodniu 712.550 zl obortu.
facet Cię źle zrozumiał i strzelił kulą w płotZatem cytując Twój wpis, wcale nie zarzucałem Ci ...
On miał taki obrót między kontem bankowym a bukiem, więc to są dwie zupełnie różne kwestie, dotyczące różnych spraw. U buka miał obrót zapewne wielokrotnie większy.Dla przypomnienia, że obrót 6 mln zł z 2 lat gry zrobiony przez @plusgsm wcale nie jest astronomiczny, oto wpis @pytamboniewiem:
.
oświeć nas i przybliż z czego to wywnioskowałeś ???? ?ale Ci którzy robili jakieś kompletnie niesamowite obroty, czyli ludzie którzy wypłacają trzycyfrowe stawki mogą spać spokojnie?