>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

unibet

Status
Zamknięty.
uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Jakiś obrót jest na pewno, bo nie mogłem od razu przelać, a najdziwniejsze jest to, że 3 razy trafiłem bingo a wygrałem tylko 2,24 euro ???? Jeden kupon był wart 0,50 euro.

K 0

kolednik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dowie sie ktoś jaki obrót na tym bingo? To co ponad 3 euro jest nie mozna na zaklady przelac?

K 5

kamil6109

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Wszedłem w bingo i nic nie było ale wszedlem w stol i wyskoczylo zebym wpisal kod bonusowy i wpisalem free3 i rowniez dostalem 3 euro

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Według angielskiego czatu (polski jest niedostępny) ten bonus jest fun money z którego żadnych wygranych nie można wypłacić.

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to ładny wałek zrobili. z drugiej strony jak może być fun money. skoro gra ie tam razemz ludzmi którzy graja za własna kase.czyli takim promo unibet zmiejsza szanse wygrania osób grajacych za prawdziwą gotówke

J 5

jawa123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To samo mam teraz ????
lol
zabuliłem 2euro za bilety a wygrałem 1 euro xD a trafilem bingo ????
no bo pewnie grasz w pokoju gdzie jstes sam czyli logiczne ze mniej wygrasz niz wlozyles

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pittsburgh
to ładny wałek zrobili. z drugiej strony jak może być fun money. skoro gra ie tam razemz ludzmi którzy graja za własna kase.czyli takim promo unibet zmiejsza szanse wygrania osób grajacych za prawdziwą gotówke

No wlasnie to jest zaskakujace. Nie robmy konkurencji ludziom grajacym za wlasna kase

Status
Zamknięty.