>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Unibet vs Betway

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
jak mysliscie lepiej skozystac z oferty unibet (wpata do 200 bonus do 200 obrot 6*bonus) czy betway (wplata do 400 bonus do 400 obrot 6*bonus) ?
gral ktos moze kiedys na ktoryms z tych bukow ?
jakie macie opinie na ich temat ?
czy sa w pelni wyplacalni ?
orientuje sie ktos jaka jest oferta live ?

D 0

dario

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mogę się wypowiedzieć co do Unibetu.
Grałem u nich, kasa jak najbardziej do wyjęcia, ja miałem problemy z wypłatą, ale było to z mojej winy(pomyliłem numer konta).
Jest live, może trochę bardziej prymitywny niż np. betandwin, ale jest, ostatnio były zmiany więc może coś się poprawiło.
Jakbym mógł skorzystać z tej promocji to bym grał. ????

neo2006 0

neo2006

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
betway az 400zl bonusu ale strasznie malo lig. pytanie co do Unibet.jesli obroce bonus x6 po najnizszym kursie i od razu wyplace to moga sie przyczepic i odmowic wyplaty? slyszalem ze w baw tak bylo.

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
pisalem do supportu i do betway nie mozna narazie wplaca kasy przelewm bo dopiero pod koniec maja otwieraja konto w polskim banku wiec chyba wplace do Unibeta ????

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
ok zalozylem konto wplacilem 200 czekam na kaske ????

J 0

j0la

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale w unibecie można składać depozyt wyłącznie za pomocą karty kredytowej.
Lipa ????

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
ja wplacalem przelewem jak sie zalogujesz jest mozliwosc wplaty przelewem :p

J 0

j0la

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No tak jest w opcji wpłata przelewem, ale wiadomo o niej dopiero po rejestracji, bo w regulaminie jest napisane że wpłata tylko kartą kredytową.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bie(L)any
Mam pytanie bo na stronie betway niema napisane do kiedy jest ta promocja.Moze mi ktos powiedziec bo bardzo mi sie spodobal ten buk i chce tam sie zarejstrowac i skorzystac z tej promocji.Ale musze poczekac do konca maja az otworza nowe konto.Wiec niewiem czy warto czekac czy moze do uninbet wplacic.

pacyff 0

pacyff

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
dajcie se spokój z tym betway-nie ma sensu
wplacilem kase-podwoili-obróciłem-i teraz najlepsze-wypłata.......
kasa doszla na konto w 3 dni ale zalozyli blokade na zwrócone środki na miesiąc-bez jaj-takie rzeczy w 21 wieku robią :zy3ou: :zy3ou:
ja ich mam w dupie ze sie tak delikatnie wyraze

siwyafc 0

siwyafc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak to blokade na zwrócone środki????

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
tzn ze co ? ze masz je na koncie w banku ale dopiero po miesiacu mzoesz je wyplacic z konta bankowego czy co ?

Z 0

zez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kasa doszla na konto w 3 dni ale zalozyli blokade na zwrócone środki na miesiąc-bez jaj-takie rzeczy w 21 wieku robią :zy3ou: :zy3ou:
LOL
chlopie blokade dostales nie od buka tylko od banku, wystarczy napisac reklamacje i bank zdejmie ta blokade(bo pewnie wplacales kase karta, a wyplata to byl na nia zwrot)

pacyff 0

pacyff

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
LOL
chlopie blokade dostales nie od buka tylko od banku, wystarczy napisac reklamacje i bank zdejmie ta blokade(bo pewnie wplacales kase karta, a wyplata to byl na nia zwrot)

czyli co?mam im napisac ze to od buka internetowego jest kasa i maja mi odblokowac??to nie przejdzie przeciez chyba

Z 0

zez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja mialem to samo, wyplacalem jako zwrot na karte (visa electron-inteligo) i po kilku minutach od pojawienia sie kasy na koncie juz mialem blokade ale wzielem zrobilem print screena
Zarządzaj Swoim Kontem -&gt; Transakcje-&gt; Rodzaj Transakcji(wybierasz &quot;platnosci&quot;)
zrobilem screena (zamazalem usera) i tego screna wyslalem na adres inteligo dolaczajac oswiadczenie ze to kasa od buka(co widac na screenie(depozyt i wyplata)) i prosbe o zdjecie blokady, po okolo 2-3h zadzwonila do mnie kobialka i poinformowala mnie o zdjeciu blokady.

neo2006 0

neo2006

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wiecie moze po jakim kursie nalezy obrocic ten bonus i czy nie bedzie problemu jezeli obroce k 1.01 ?

kropek 0

kropek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
w unibecie teraz wprowadzili za 200 zl depozytu 200 zl bonusu ale musisz to obrocic az za 2400 zl po kursi minimum 1,40 wiec lipa :/
a w getway nie ma limitu mozesz pokursiue 1,01

neo2006 0

neo2006

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w unibecie teraz wprowadzili za 200 zl depozytu 200 zl bonusu ale musisz to obrocic az za 2400 zl po kursi minimum 1,40 wiec lipa :/
a w getway nie ma limitu mozesz pokursiue 1,01

gdzie znalazles info o tym ze w unib jest promocja 200 ? nie moge to tym nigdzie znalezc na ich stronie

pacyff 0

pacyff

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
ja mialem to samo, wyplacalem jako zwrot na karte (visa electron-inteligo) i po kilku minutach od pojawienia sie kasy na koncie juz mialem blokade ale wzielem zrobilem print screena
Zarządzaj Swoim Kontem -&gt; Transakcje-&gt; Rodzaj Transakcji(wybierasz &quot;platnosci&quot;)
zrobilem screena (zamazalem usera) i tego screna wyslalem na adres inteligo dolaczajac oswiadczenie ze to kasa od buka(co widac na screenie(depozyt i wyplata)) i prosbe o zdjecie blokady, po okolo 2-3h zadzwonila do mnie kobialka i poinformowala mnie o zdjeciu blokady.

lol faktycznie to działa!!!!odblokowali-WIELKIE DZIęKI