>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Unibet - opinie

I 365

iczasopisma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Będzie jeszcze gorzej - wtedy na jakiś czas, np pół roku, zrobią promocję bez podatku (oczywiście w stylu zagraj minimum 3 mecze z kursem minimum 1.3) co zrekompensują sobie jednoczesnym przystrzyżeniem kursów, jak w tej chwili robi Betfan... a kiedy ten okres promocji już minie, dowalą 12% podatek, a dziadowskie kursy zostawią.

tyrion77+ 665

tyrion77+

Szanowny Pan
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Danzig
nie mają żadnych problemów po prostu znów wyladowali na liście domen zakazanych kilka godzin temu . Mi działa ze stałego łącza a juz routerów na karte nie  

tyrion77+ 665

tyrion77+

Szanowny Pan
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Danzig
Nie ma jeszcze - 16-stka juz prawie wszędzie nie działa (vpn i stałe łacza jeszcze hula u mnie przynajmniej jedynie) a 17-stki jeszcze nie przygotowali . O 15 wyladowali na liście domen, więc może jakoś ogarną to jak zwykle. 

L 0

logan222157

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tobie też nie działa? U mnie nie da się zalogować. Wyskakuje "504 Gateway Time-out".

yasju 77

yasju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie też się pojawia: "504 Gateway Time-out".
Po wyczyszczeniu cookies da się wejść na stronkę, ale ciągle nie da się zalogować i po odświeżeniu stronki znowu pojawia się: "
504 Gateway Time-out".
Nie wiem czy czasem nie zablokowali tego w PL na Amen

E 0

eloziom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ogólny crush, lepiej sprawdzic najpierw na miedzynarodowych forach zanim sie zacznie pisac bzdury ze PL blokniete i straszyc ludzi 

yasju 77

yasju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 12 grudnia 2019 17:26 przez eloziomogólny crush, lepiej sprawdzic najpierw na miedzynarodowych forach zanim sie zacznie pisac bzdury ze PL blokniete i straszyc ludzi 

Mógłbyś podać linka gdzie to przeczytałeś?

vertigo 2,6K

vertigo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ich twitter:
We are currently experiencing some technical issues with our website and betting services We apologise for any inconvenience this is causing, we're working to solve the issues as quickly as possible Thanks for your patience

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
logan222157 +1 Punkty