>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Unibet - opinie

M 40

mazda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Witam.
denerwuje mnie juz granie na Fortunie i LVbecie itd. wiec jakis czas temu grałem na unibecie i nadal tam posiadam konto. Jak teraz tam sytuacja wygląda, moge z Polski tam normalnie grać ? i jak wyglada sytuacja z wypłatami, jestem graczem raczej grającym za małe i srednie stawki wiec moje wypłaty bede sie ograniczac do maks kilku tysiecy. rocznie. jednorazowo 1000-2000zł i tak kilka razy do roku(jesli oczywiście uda sie wygrac ???? Polecacie tego buka ? czy macie cos lepszego dostępnego dla Polaków ? Wiem ze moge zostać i grac nadal ja legalnych bukach ale kursy sa o wiele gorsze czasem nawet o 10-20% i do tego podatek ostatnio no mecz live WestHam na Fortunie 6 na Unibet 8.5 toz to rozbój i jeszcze podatek ???? wiec mimo tego ze jestem rekreacyjnym graczem to takie różnice to sporo. dziekuje za odpowiedzie ????

M 3

matik111

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polecam,jeśli chodzi o wypłaty to wszystko szybko i bez problemu ???? polecam trustly

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Huta
Panowie i ...Panie, gram już długo w Unibet, ale nie mogę ich rozkminić, czemu niektóre Ako jest możliwość zamknięcia zakładu przed czasem, lub singli , ale nie zawsze jest taka możliwość.

Od czego to jest zależne. Wczoraj mi ako Real zawalił, ale widziałem, że Celta ciśnie i nie mogłem zamykać mimo, że chciałem, w kontrowanie na X lub 1X nie chciałem się bawić.
Proszę o info. dzięki

D 25

docencik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnik
Wysłałem im dokumenty do weryfikacji ponad miesiąc temu i żadnego odzewu z ich strony. Żałosna strona

W 0

witoldpilecki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wam strona Unibetu na komórkach też tak muli, że nic nie da się obstawić ?? czy to ja mam tylko problem z tel inne strony ładują się w miarę normalnie ?? A te transmisje na żywo na komputerze chodzą wam czy nie bo mi się tylko kręconce kółko pojawia

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Chodziło mi kiedyś fatalnie, teraz ciut lepszy telefon i na chromie śmiga lepiej niż na PC.
Spróbuj innej przeglądarki, może np tego chrome..

M 40

mazda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
ja mam PKO BP (Inteligo) i przelewałem za pomoca trustly moze 500 zł max miesiecznie to chyba nie ma zadnych podejrzen ???? a Ted dlaczgo uwazac na PKO SA

Z 0

zdzichu93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Zacząłem grać od jakiegoś czasu na Unibet gram za duża kasę na małe kursy i uzbierała mi się już nawet całkiem fajna sumka. Wyplacalem już parę razy po kilka słówek i nie mam żadnego problemu z wyplaceniem pienoedzy Ale chodzi mi o nasze zajebisty państwo. Czy mam czego się obawiać jak bd wypłacać po 2/3 tyś tygodniowo?

B 39

bunik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciężko mi powiedzieć. Ja w ostatnich dwóch miesiącach obróciłem jakieś 6-7 tysięcy przez Unibeta, ale wypłacałem maksymalnie 800 zł jednorazowo. Generalnie Trustly &quot;niby&quot; jest bezpiecznym systemem, które powoduje, że nasze pieniądze są czyste. Niby. W dodatku nasze kilka tysięcy to nie jest też jakaś kwota, która powoduje ból głowy u jakiegoś urzędnika, więc nie wydaje mi się. Natomiast poczekaj aż ktoś się wypowie, kto wypłaca naprawdę poważne kwoty od buków, może rzuci Ci to więcej światła na tę sprawę.

M 78

michal89216

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Od wczoraj po zalogowaniu wyświetla mi komunikat: Serwis nie jest w tej chwili dostępny. Spróbuj ponownie później.
Czy ktoś jeszcze tak ma?

M 2

manolo99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
BYDGOSZCZ
Oj widzę, że negatywne posty na temat BUKA moderatorzy usuwają ???? ?
Ulalaa, a buk leci w kulki, problemy z weryfikacją., z wypłatami. Proszę nie usuwać mojej opinii

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Oj widzę, że negatywne posty na temat BUKA moderatorzy usuwają ???? ?
Ulalaa, a buk leci w kulki, problemy z weryfikacją., z wypłatami. Proszę nie usuwać mojej opinii

Nic nie było usuwane. Doprecyzuj w takim razie swe zarzuty wobec buka.

ranczo0123 10,4K

ranczo0123

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Nie mam nawet minimalnych problemow z wyplatami a operuje wysokimi stawkami. Jedyny minus jest taki ze niektore rynki przy wiekszych sukcesach gracza potrafia mocno zlimitowac.

patryk0146 575

patryk0146

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przelew czy trustly ida szybciej wypłaty? przelew był zawsze tego samego dnia, jak z samego rana się wypłacało, coś się zmieniło?