>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Unibet - opinie

artekk19 133

artekk19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
U mnie taki sam komunikat, domyślam się, że to problem po stronie Unibetu.

F 17

fcdk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie to samo. Na czat też nie idzie się dostać. Jak ktoś będzie miał info co jest grane, to niech tu wrzuci ????

neuziss 766

neuziss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Problem globalny dział techniczny już działa. Pytałem na czacie

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
artekk19 +5 Punkty
fcdk +5 Punkty
0 0

0123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie mogę z nimi porozmawiać w sprawie zablokowanego konta.
Zalogowałem się, wybrałem opcję Chata UK(są tylko takie do wyboru:
Sweden Norway Denmark Belgium (French) Belgium (Dutch) Finland UK Romania
i podałem konsultantowi moje dane jakie chciał i pisze, że tylko obsługuje klientów UK.
To jak mam się z nimi skontaktować? Ma ktoś jakis pomysł/podobny problem?
Jedyne co mi przychodzi to napisać do nich emailem, tyle, że takiego nie mogę uzyskać.
Klikam na Email for residents outside UK &amp; Ireland (podświetlone na zielono) i nic
Ma ktoś właściwy email dla ludzi spoza wysp?

J 0

junior0512

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam pytanie, niedawno wróciłem do kraju z Anglii a tam cały czas grałem na Unibecie dlatego chciałbym kontynuować grę u tego buka a slyszałem że w Polsce weszła jakaś bezsensowna ustawa hazardowa.Moje pytanie jest następujące czy jak mam gram na koncie gdzie mam podany adres angielski, gram z konta angielskiego i przez angielski serwer mianowicie Unibet.co.uk to czy US moze sie do mnie przyczepić?

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam pytanie, niedawno wróciłem do kraju z Anglii a tam cały czas grałem na Unibecie dlatego chciałbym kontynuować grę u tego buka a slyszałem że w Polsce weszła jakaś bezsensowna ustawa hazardowa.Moje pytanie jest następujące czy jak mam gram na koncie gdzie mam podany adres angielski, gram z konta angielskiego i przez angielski serwer mianowicie Unibet.co.uk to czy US moze sie do mnie przyczepić?
US nie ma nic do grania w Polsce na bukmacherce . Dopiero przy wypłatach na polskie konto będą problemy , jak masz konto na UK i wpłacałeś w GBP i wypłaty będziesz robił na to angielskie konto , to nie masz sie o co martwić

J 0

junior0512

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
US nie ma nic do grania w Polsce na bukmacherce . Dopiero przy wypłatach na polskie konto będą problemy , jak masz konto na UK i wpłacałeś w GBP i wypłaty będziesz robił na to angielskie konto , to nie masz sie o co martwić
Dzięki za odpowiedz a jezeli je tak jakby &quot;wypiore&quot; przez angielskie konto i pozniej wplace na polskie konto to tez US nic do mnie nie bedzie mial? sorry za dopytywanie ale od lat gralem na Unibecie za granica i teraz nie chce tego zmieniac w Polsce przez jakas durna ustawe hazardowa.

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki za odpowiedz a jezeli je tak jakby &quot;wypiore&quot; przez angielskie konto i pozniej wplace na polskie konto to tez US nic do mnie nie bedzie mial? sorry za dopytywanie ale od lat gralem na Unibecie za granica i teraz nie chce tego zmieniac w Polsce przez jakas durna ustawe hazardowa.
Jak będzie to kwota poniżej 15 tyś euro to nie będzie pytań

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie do nowych graczy,limitują teraz nowe konta szybko?
W Uk zalozylem przy stawce 200 funtow na zaklad przegralem 3 tys funtow w 3 dni , zlimitowali mi do 60 funtow max na zaklad , po czym dzien pozniej dali 400 funtow bonusu i podniesli limit znowu do 200 , zrobilem 7 tys , sek po tym jak zlecilem wyplate , limit do 6 funtow na zaklad max .
Na polskim koncie jak przegralem sporo kasy , limit zwiekszony 4 krotnie , po czym przy wyjsciu na 20-30 tys na koncie na plus do 300 zl na zaklad narzucili . U nich jak nie zlecisz wyplaty to pociagniesz dlugo , bo oni limituja glownie za wyplacanie a nie wygrywanie .
W bet365 dzisiaj na koncie Uk dostalem limit po 2 betach za 200 funtów z automatu - tak dla porownania
W Uk zalozylem przy stawce 200 funtow na zaklad przegralem 3 tys funtow w 3 dni , zlimitowali mi do 60 funtow max na zaklad , po czym dzien pozniej dali 400 funtow bonusu i podniesli limit znowu do 200 , zrobilem 7 tys , sek po tym jak zlecilem wyplate , limit do 6 funtow na zaklad max .
Na polskim koncie jak przegralem sporo kasy , limit zwiekszony 4 krotnie , po czym przy wyjsciu na 20-30 tys na koncie na plus do 300 zl na zaklad narzucili . U nich jak nie zlecisz wyplaty to pociagniesz dlugo , bo oni limituja glownie za wyplacanie a nie wygrywanie .Pomijam weryfikacje w Uk trwała 15 min dosłownie i konto zweryfikowane , w Polsce to i 3-4 tyg czekania
W bet365 dzisiaj na koncie Uk dostalem limit po 2 betach za 200 funtów z automatu - tak dla porownania

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ted +43 Punkty
areck 213

areck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Panowie, orientuje się ktoś, czy Unibet ma zakłady na żółte kartki na fazę grupową LE?
A jeśli tak, to na wszystkie mecze, czy np. tylko na konkretne (Arsenal, Milan etc)?
Czekam na ofertę w dwóch meczach, więc nie wiem czy mam sprawdzać co godzinę ;)

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kontakt z tym bukiem to jedna wielka porażka. Tydzień czekam na weryfikację.
3 poczekasz i u nich to będzie norma , konto na UK mi w 15 min weryfikowali dosłownie

jurko8 20

jurko8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak wygląda proces weryfkacji ? Jakie dokumenty trzeba dosłać ?

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak wygląda proces weryfkacji ? Jakie dokumenty trzeba dosłać ?
Zależy jak wpłacasz , jak przez Trustly to wyciąg z kont z którego wpłacałeś . Jak kartą to zdjęcie podpisanej karty + do tego dowód i rachunek albo wyciąg z banku , ale akceptują tylko te które przyszły do domu listownie , te wzięte w banku nie , do tego jeśli dużo wygrasz miałem rozmowę telefoniczną z pytaniami co grasz , jak wpłacasz jakie stawki i o której porze dnia grasz i jak często . Dokument przy twarzy też wołali , jak już im wszystko dałem to do mnie wyskoczyli , że chca pismo z urzędu miasta z pieczątką kolorowe albo akt urodzenia ... Srali tak ze 3 miesiące bo oczywiście nie odpiszą od razu , że chca 10 dodatkowych rzeczy tylko po 2-3 tyg pytają pojedyńczo byle człowieka wkurwić i zniechęcić . Pamiętam jak wypłaciłem od nich pieniądze miałem sytuacje , że Skrill chciał ode mnie powtórke z rozrywki tak jakby się ze sobą skomunikowali jakoś - komedia ogólna. Lepiej wpłacić 1000 i zlecić wypłatę zanim się zacznie grać na serio i mieć konto zweryfikowane niż się pozniej z debilami pierd...lić

M 4

mariuszxxx6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hej. OStatnio wszedłem na starą skrzynkę i patrzę iż unibet wysyła maile z promocjami. Czy wpłaty za pomocą paysafe są nadal akceptowalne i jak z wypłatami? Idzie jakoś obejść ten cały shit jaki powstał w tym kraju??
I drugie pytanie: Czy unibet ma jakąś drugą stronę? Jeśli tak to po co?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Nie każdy ma obejście na blokady internetu. Po to są inne domeny, spoza rządowej listy blokad . Co do wpłat, to nie ma paysafecard. Albo trustly, albo karta debetowa/kredytowa. A większość banków blokuje depozyty kartami, więc w praktyce zostaje tylko trustly.