>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Unibet - opinie

makemoney89 4

makemoney89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Niemcy
Polecam aplikację Puffin na telefon. Można śmiało się logować, bynajmniej mnie działa.

E 0

eviltapion

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przez vpn dziala normalnie wystarczy sciagnac se z torenta dobry program jak polecacie grac przez vpn dalej czy zmieniac buka

P 0

plane00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Debno
Da się o obejść, ale pytanie czy dostaną licencje, i jeśli, to kiedy.

S 22

sieko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miał ktoś problem, że pomimo zmienienia DNSów na googlowskie dalej mu nie chodził Unibet czy też BaH? Bo ja pomimo zmiany dalej nie mam dostępu

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Miał ktoś problem, że pomimo zmienienia DNSów na googlowskie dalej mu nie chodził Unibet czy też BaH? Bo ja pomimo zmiany dalej nie mam dostępu
Musisz wyczyścić cache DNS, ponieważ stare mogą być zapisane na komputerze i one są odczytywane jako pierwsze.
&quot;Czyszczenie cache DNS:
Cache DNS komputera może być również jednym źródłem problemów. Jeżeli uruchomiona jest usługa Klient DNS (w Windows 7 jest włączona, w XP nie zawsze), to adresy IP witryn są również przechowywane w pamięci podręcznej na komputerze. Umożliwia to szybsze ładowanie się stron, ponieważ komputer nie musi łączyć się z zewnętrznym serwerem. Jednak nieaktualne adresy tu przetrzymywane mogą powodować, że strony nie będą się wyświetlać. Aby wyczyścić pamięć cache uruchamiamy Wiersz polecenia i wpisujemy komendę:
ipconfig /flushdns
Komunikat z informacją o niepowodzeniu oznacza, że nie jest uruchomiona usługa Klient DNS.&quot;

Można też wykorzystać program: DNS Jumper

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
firminio +5 Punkty
nani1950 41

nani1950

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jedynie co ratuje nas to pojawienie sie alternatywy skrilla /netka cóż pozostaje czekać na lepsze czasy... zenua ????

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kuźwa jaki wy macie problem? normalnie czytać już tego nie idzie, wpłacasz przez trustly albo kartą i wypłacasz na konto/karte? jaki wy macie problem ludzie?

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja wpłacałem przez przelewy 24 i nie idzie wypłacić

jak nie idzie wypłacić, przecież gadałem z nimi wczoraj na chacie i ostatnie pieniadze jakie jeszcze wpłacałem przez p24 pare dni temu rano dzisiaj normalnie poszły na konto

E 0

eviltapion

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przez przelewy nie idzie trza przez trustly , a wyplata normalnie na konto dziala.

golicbuki 123

golicbuki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
jest 1 lipca i Unibet nadal działa równeż w orange zarówno na stacjonarnym jak i na mobilnym necie wystarczyło zmienić dnsy na googlowe 8888-8844 to zajmuje minute

E 0

eviltapion

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy to prawda, że : Od 1 lipca 2017 Skrill i Neteller przestaną przelewać środki z polskich kont klientów na konta bukmacherów nie posiadających licencji polskiej. Wypłaty od operatorów &quot;nielegalnych&quot; będą realizowane do ~14 lipca 2017, o czym bukmacherzy powinni powiadomić klientów zarejestrowanych w Polsce. ?

L 226

lalus85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Glosujcie dalej na pisiory a niedlugo bryczkami bedziemy jezdzic w dobie rozwoju

N 22

nika8332

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kozmin Wielkopolski
Drodzy Państwo mam ogromna prośbę , czy będzie ktoś w stanie podać mi instruujcie co mam zrobić abym miała dostępna stronę , może być na pw nie na otwartym . Dzieki za pomoc z góry, bo nie mam zielonego pojecia co i jak

R 0

rafiooza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie mogę wrzucac linków ale wpisz w wyszukiwarce google: google dns i 4 pozycja z download. net tam masz opisane

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago