>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Unibet - opinie

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Napisz co bedziesz gral to ci powiem czy .. bedziesz wygrywal i czy cie zlimituja
taki ekspert z Ciebie to sam coś zapodaj ????
chłopak zadał proste pytanie, po co wprowadzasz zbędną polemikę, za dużo umoczyłeś i gul skacze?

lemar 75

lemar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Kreczujący przegrywa jeżeli został rozegrany przynajmniej jeden set.

blum 70

blum

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na Unibecie kiedyś bardzo dawno grałem w pokera. Ale teraz korzystam ze wszelkich możliwych opcji przypomnień i nic. Czy jest możliwe, że buk kasuje konto długo nieaktywne?

S 0

szumek13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malbork
Rano mieli jakąś aktualizację, a teraz nie mam w zakładce &quot;oczekujące&quot; zdarzeń które zagrałem wczoraj, a które odbędą się dzisiaj. Nie mogę nic zagrać, bo kiedy zatwierdzam kupon, wyskakuje komunikat: &quot;wystąpił jakiś błąd&quot;. Macie tak samo ?

S 0

szumek13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malbork
Rozmawiałem z supportem. Tylko przepraszają za tę sytuację, bo nie wiedzą kiedy wszystko wróci do normy.

niverx 162

niverx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom/Warszawa
mam pytanie odnosnie wyplat. nie robia z tym zadnych problemow? czy kaza SOBIE SLAC LISTY Bog wie gdzie ;&gt;

T 2,8K

tadzin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie odnosnie wyplat. nie robia z tym zadnych problemow? czy kaza SOBIE SLAC LISTY Bog wie gdzie ;&gt;
od dosc dawna korzystam z unibetu i nie musialem wysylac zadnych skanow zeby moc wyplacic pieniadze.

lemar 75

lemar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Do zaliczenia zakładu konieczne jest rozegranie minimum jednego seta.

marasspec 264

marasspec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
witam .Gram w unibecie jakieś 10 lat i jest wszystko ok.Problem polega na tym że za 4 tygodnie kończy mi się ważność dowodu osobistego a w nowym dowodzie nie mam aktualnie miejsca zamieszkania bo sprzedałem chate. Jakby cos więcej ugrał i poprosiliby mnie o aktualny dowód i dostarczyłbym skan bez miejsca zamieszkania to miałbym problemy??? ( mogą nigdy nie poprosić ,ale wole dmuchać na zimne )

marasspec 264

marasspec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
polska
witam .Gram w unibecie jakieś 10 lat i jest wszystko ok.Problem polega na tym że za 4 tygodnie kończy mi się ważność dowodu osobistego a w nowym dowodzie nie mam aktualnie miejsca zamieszkania bo sprzedałem chate. Jakby cos więcej ugrał i poprosiliby mnie o aktualny dowód i dostarczyłbym skan bez miejsca zamieszkania to miałbym problemy??? ( mogą nigdy nie poprosić ,ale wole dmuchać na zimne )