>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Unibet - opinie

shakeyobody 1,4K

shakeyobody

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malediwy
Pinnacle &gt; Unibet &gt; Bah imo. Bah najprzyjemniejszy design, prostota i płynność w działaniu strony. Pinnacle najwyższe kursy i najbogatsza oferta. Unibet taka gorsza wersja pinnacle

P 0

paciuq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opole
Kurczę, czytam sobie opinię o Unibecie (zresztą nie tylko o nim) i masa postów mówi o tym, że buki internetowe oszukują (blokują konta bez przyczyny, nie wypłacają wygranych). Przyznam, że jestem początkujący i gubię się już w tym wszystkim. Naprawdę buki robią takie problemy? Jaki buk polecicie na początek (chodzi mi głównie o przejrzystość strony, łatwe wpłaty z konta, bez potrzeby zakładania payback&#39;ów etc.).

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bah? gorzej niż 126p przy najnowszym Mercedesie i tak dalej

słowem: nie ruszaj

O 0

oskipelikan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
NO ja też mam taki problem,gdyż chce założyć konto na jakimś buku internetowym,no ale nie che zakładać konta w MB czy innych takich.Dlatego widziałem że na Bah można fajnie i szybko na konto przelać pieniądze.Czy jest jeszcze jakiś buk który tak odrazu szybko przesyła na konto bankowe??

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Duży minusem jest to że chat jest często niedostępny, a jak już jest to trzeba naprawdę długo czekać żeby ktoś z supportu się odezwał.

V 13

veerdi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie moge sobie sprawdzic obecny stan obrotu mojego bonusu?

M 2

maxkabra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
aktualnie nie ma zadnego innego bonusu oprocz &quot;bezpieczny zaklad przez komorke!&quot; ?

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
aktualnie nie ma zadnego innego bonusu oprocz &quot;bezpieczny zaklad przez komorke!&quot; ?
z tym zakładem to radzę uważać, bo Unibet przyciął ostro w .... Pograłem sobie za 40zł coś, już nawet nie pamiętam co, piszę do supportu o zwrot, a jak się okazało mój zakład nie kwalifikował się do udzielenia zwrotu, bo zagrałem za zbyt niską kwotę. Przed zakładem szukałem aktualnego kursu x Euro = x zł i oczywiście nie znalazłem. Spytałem konsultantki to za ile miałem zagrać żeby się kwalifikowało do zwrotu to odpisała po dniu milczenia &#39;za około 43zł&#39;. Odpisałem jej, że nie da się wpisać w polu ze stawką &#39;około 43&#39; to okazało się, że moje zachowanie jest skandaliczne i nie ma zamiaru ze mną dyskutować. Ot taka opinia na temat Unibetu i ich promocji ;)

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pittsburgh
Wie ktoś może kiedy będzie dostępna polska strona unibetu? Bo miała być tylko poranna przerwa na aktualizację systemu..

lukasz.wgw 288

lukasz.wgw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
eastside
Strasznie nędzna ta zmiana... Teraz można wyświetlić wszystkie zakłady tylko do 4 godzin, nie można zaznaczyć co ma być wyświetlane, potrafi się zamulić albo jakoś nie poprawnie wyświetlać. Stara uboższa wersja była o wiele lepsza. Jest dobrze to po co na siłę chcą zmieniać i &quot;ulepszać&quot; ????.

michalksg 0

michalksg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Walbrzych
Tez macie problem z zalogowaniem ? nie wiem co robic . Dzownie na ten numer ich ale tam gadają tylko po angielsku a u mnie niestety słabo . Pomóżcie