![]()
Po co to zrobiłem? Bo chciałem szybko nabić kase. Mecz odpuściłem już wcześniej, ale skusiło mnie by zagrać live. Kolejny błąd, ciagle te same.
Goście dostali czerwoną kartkę, a że została 2 połowa to pomyślałem, że będzie luźniejsza gra i może wpaść te 5 rzutów rożnych bo 1 był już wbity.
Niestety grali jak te leszcze. Poziom gry najniższej klasy.
Nie miałem tego grać. Kolejna pokusa przez którą nie wbijam kasy.
![]()
![]()
![]()
Na zapas gdy mnie nie będzie. Nie wiem kiedy wrócę. Czas by wyjechać na wieś i odpocząć przy ognisku. Nabrać pozytywnej energii.
Pozdrawiam ????
![]()
Moja ocena tego jest taka:
Widzę tutaj walkę ze strony Arsenalu, ale przecież wiemy jak Chelsea gra i w jakiej jest formie. Dlaczego Arsenal miałby to wygrać, bo tak byłoby sprawiedliwie? Bardzo możliwe, że Arsenal strzeli bramkę może więcej, nie wiem. Jednak Chelsea zrobi to razy 2 i zakończy świetnie ten klubowy rok.
No i brak kościelnego na pewno wpłynie na wynik.
![]()
Moja ocena tego jest taka:
Juve to klasa w LM w tym roku. Zatrzymali Barce i teraz zatrzymają Real. Hiszpańska drużyna nie obroni tytułu mistrza, a Buffon zdobędzie swój pierwszy puchar w tej edycji rozgrywek.
Bez kombinacji, stawiam zdobycie trofeum. Kurs dobry, a ryzyko mniejsze niż czysty typ lub rozkładnie go w kilka różnych. Kasa wyjdzie podobna bo budżet mam 300 zł i ani grosza więcej.
Czasem przychodzą mi takie myśli, że świat piłki nożnej kręci się wokół dwóch hiszpańskich drużyn. Barca dokonała niemożliwego odrabiając straty w meczu z PSG i przechodząc dalej, więc Real powinien dokonac czegoś niebywałego kolejny raz z rzędu wygrywając LM. To jest jednak głupie i nie zmierzam isc w te stronę.