>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Unibet 10E

Status
Zamknięty.
M 4

michaszek250

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a mi bonus dali tylko ze nie moglem grac za wyzsze stawki w slotach
zagralem 3 razy za 2 centy i odjelo mi z konta 9 euro jakis blad maja czy co napisalem na maila zero odpowiedzi dziekuje za taki bonus buk na duzy minus

L 0

langer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Ugrałem 143.43PLN na grze Hot City. Miałem ponad 40 Euro i od razu przelałem na konto główne. Co ciekawe bonus mi pozostał 10 Euro i dalej mogłem grać. Niestety to już przegrałem ????
Tu kolego chyba przegiecie... jak się przelewa kase przed obrotem kasa z bonusa znika i nie mów ,że dla ciebie był innym regulamin -zreszta wyskakuję nawet taki napis na czerwono , że jak przelejesz to bonus zabierają...chyba niektórych oszukałeś.:-?

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tu kolego chyba przegiecie... jak się przelewa kase przed obrotem kasa z bonusa znika i nie mów ,że dla ciebie był innym regulamin -zreszta wyskakuję nawet taki napis na czerwono , że jak przelejesz to bonus zabierają...chyba niektórych oszukałeś.:-?
Ja teraz tego bonusu nie mam, ale pamiętam, że jak kiedyś mi dali pare euro, to grałem co chwila nadwyżkę przelewałem na zakłady a bonus nie znikał, aż go przegrałem całkowicie, więc jednak tak można, chyba że teraz się coś w tej kwestii zmieniło.

zuberek89 85

zuberek89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
proszą o treść maila i adres z jakiego został wysłany może ktoś to napisac?

piatddz 743

piatddz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wez sie lepiej pogodz leszczu ze Cie nie ma na liscie i tyle. Bedziesz tutaj oszukiwal... nie ma Cie i tyle 10 E Cie nie zbawi

D 0

duch1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wasilków

Napis wyskoczył oczywiście. Było napisane ile mam obrotu i informacja o ewentualnej utracie bonusu. Mimo to wypłaciłem całą nadwyżkę czyli 30 kilka Euro. Jednak 10 Euro bonusu nadal zostało na koncie. Nie wiem czym to było spowodowane.

Status
Zamknięty.