>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

unibet 10E free

Status
Zamknięty.
forin 450

forin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
*Warunki promocji €10 start bonus
Tylko pierwsze 4000 graczy Unibet, którzy stworzą swój Fast Pokerowy alias otrzyma bonus.
Tylko gracze z dostępnymi środkami w portfelu głównym Unibet (nie portfelu pokerowym) otrzymają bonus.
Jeden bonus na osobę.
Bonusu nie można w żaden sposób zamienić lub przenieść, chyba że warunki szczegółowe stanowią inaczej.
Podczas gry, prawdziwe pieniądze będą wykorzystane przed środkami bonusowymi.
Środki bonusowe nie mogą być wypłacone dopóki warunki obrotu nie zostaną spełnione.
Warunek obrotu: Rake €10 w ciągu 60 dni.
Jeśli bonus nie zostanie wykorzystany w ciągu 60 dni, pozostałe środki bonusowe zostaną umorzone.
Unibet zastrzega sobie prawo do wycofania lub zmiany warunków promocji w dowolnym momencie.
Zasady ogólne Unibet obowiązują.

przed chwila stworzylem alias i dostalem odrazu 10E.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Alias tworzy się, wchodząc pierwszy raz w pokera. Jeśli kiedykolwiek wcześniej grałeś w pokera w Unibecie, alias masz już utworzony. Jeśli nie, to wyskoczy Ci ramka w której wpiszesz swój alias (inaczej mówiąc nickname) i go zatwierdzisz.

forin 450

forin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
fast poker a microgaming to co innego klikasz fast poker, wyskakuje okienko wpisz alias wyskoczy twoj login do unibet mozesz go zmienic na inny dowolny nie musisz go nawet zapamietywac, klikasz ok i masz 10euro no chyba ze juz sie zarejestrowalo 4k ludzi to nie bedziesz mial 10euro. proste jak budowa cepa co tu dyskutowac.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Sprawdź jeszcze tutaj, czy masz bonus dostępny. Jak nie, pisz do supportu. Być może już po promocji.

suchoparek 1,8K

suchoparek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pamiętajcie,ze promocja pojawiła się 5 kwietnia i jest/była dostepna dla pierwszych 4000 osób,więc tak jak nikifor napisał-może już po promocji

piece_of_shit 337

piece_of_shit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Biecz
Przed momentem otrzymałem bonus wiec promocja chyba nadal aktualna.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
mark +6 Punkty
K 84

kpk25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To dziwne bo ja konto na unibecie mam od dawna, wczoraj założyłem sobie alias i 0 na koncie ;]
EDIT: w panelu bonusów mam jakiś bonus 200euro welcome bonus (od depozytu) tylko... :p

K 84

kpk25

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz nie mam nic (0 zł), ale kiedyś pamiętam że wpłacałem kasę na zakłady i chyba przelałem część na pokera. Być może jakiś bonus od wpłaty na pokera mi się przez to uaktywnił, dlatego teraz nie dostałem tego 10euro, bo nie wyrobiłem tamtego starego bonusu ;] Ale to tylko moje przypuszczenia...
Mam coś takiego w bonus information: http://img855.imageshack.us/img855/4483/aaaaaml.png

M 4

mariuszxxx6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też nie otrzymałem bonusu mimo iż spełniam kryteria.NIe wiem w czym problem.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Panowie, aby otrzymać bonus 10 euro, w trakcie tworzenia aliasu trzeba mieć dostępne środki na koncie głównym (zakłady sportowe). Nie chodzi o to czy się kiedyś wpłacało depozyt czy też nie. Trzeba mieć w trakcie tworzenia aliasu w Fast Poker.

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie, aby otrzymać bonus 10 euro, w trakcie tworzenia aliasu trzeba mieć dostępne środki na koncie głównym (zakłady sportowe). Nie chodzi o to czy się kiedyś wpłacało depozyt czy też nie. Trzeba mieć w trakcie tworzenia aliasu w Fast Poker.
Mam dostępne 0.01 wczoraj założyłem alias i do tej pory nic nie mam. Napisałem do supportu o co chodzi zobaczymy co odpiszą.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Mam dostępne 0.01 wczoraj założyłem alias i do tej pory nic nie mam. Napisałem do supportu o co chodzi zobaczymy co odpiszą.
Dostępne musi być 0.01 euro czyli 5 groszy. Jeśli tyle miałeś, to pewnie jakiś chwilowy błąd i ręcznie Ci dopiszą ;).

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Potwierdzam, wpłaciłem specjalnie bo było 0.00 i natychmiast po utworzeniu aliasu bonusowe 10€ widniało na koncie.

sewerynkg 3,1K

sewerynkg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dziala. Po stworzeniu aliasu, 10 ojro jest na koncie.
Da rade grac na kilku stolikach????
Nie da

D 208

daka58

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niby w jaki sposob chcesz ta nadwyzke przelac?ja mam nadwyzke i nie moge

A w taki, że jak masz w zakładce napisane prawdziwe pieniądze np 2 euro to przelewasz to np do kasyna ale zostawiasz sobie resztki żeby móc grać dalej. I tak co jakiś czas sobie sprawdzaj czy masz dostępne prawdziwe piniądze i sobie przelewaj do kasyna bo jak zostawisz na głównym i nie przelejesz to będzie ci zżerało a tak to będziesz miał w kasynie i kasa nie znika pomogłem?:razz:

Status
Zamknięty.