>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ulubione kreskówki

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
A ja oglądałem wszystko co było na RTL7, Dragon Ball dzieli i rządzi teraz jest remake DB Z - Dragon Ball Kai raz na tydzień odcinek 20 minut sentyment nie pozwala mi nie obejrzeć ;) A z reszty kreskówek, które oglądałem w dzieciństwie to klasyka: Pokemony, Rycerze Zodiaku, Tajemnicze Złote Miasta i tak dalej........ Szkoda, że RTL wycofał się z polskiego rynku :;/:.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiezyc
jeśli chodzi o kreskówki to naszła mnie taka rozkmina kojarzy ktoś :
dinozaru mają swoją bazę jest dwie bandy dobra i zła i jedna ekipa jadła salsę (hehe tak właśnie) kojarzy ktoś i co chwilę akcje między sobą mieli
jeden taki latający koloru fioletowego pluł takim jakby jadem
tytuł bajki potrzebny

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
hardsystem 23

hardsystem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
teraz sobie przypomnialem o mistrzowskich bajkach jakimi były np. Łoś Superktoś, Stary Kacper duszek i Herkules, z tym pierścieniem ???? Pamiętam to w święta leciało i najlepszy był głos narratora, tak jak na filmiku nr.2 RTL7 to był kozak w tym temacie. Najlepsze bajki leciały. Jeszcze pamiętam jak wracałem ze szkoły, podstawowej jakoś 2 klasa to leciały na TVN koło 14 bajki m.in. Inspektor Gadżet.

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Power Rangers &amp; Odlotowe Agentki &amp; Dragon Ball &amp; Inspektor Gadżet &amp; Pokemon &amp; Digimon &amp; Laboratorium Dextera &amp; Atomówki &amp; Ach ten Andy &amp; Dzieciaki z klasy 402 &amp; Johny Bravo &amp; Denis Rozrabiaka &amp; Musze opowieści ( zajebiste ???? ) &amp; Świat wg Ludwiczka &amp; Flintstonowie &amp; Spiderman &amp; Maska &amp; Szalony Jack, pirat. &amp; Tsubasa &amp; Fantastyczna Czwórka &amp; Przygody Kuby Guzika &amp; Walter Melon &amp; Scooby Doo &amp; Chojrak – tchórzliwy pies (Eustachy ????).

Cos by sie jeszcze znalazlo ale najwyzej potem dopisze ????

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slupsk
Dragon Ball, Woodpecker, Ludwik, Ach ten Andy kurcze wiele tego bylo prof wiekszosc wymienil

teraz jeszcze czasami ogladam seriale animowane, ale to juz nie to samo - American Dad i Family Guy

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Power Rangers &amp; Odlotowe Agentki &amp; Dragon Ball &amp; Inspektor Gadżet &amp; Pokemon &amp; Digimon &amp; Laboratorium Dextera &amp; Atomówki &amp; Ach ten Andy &amp; Dzieciaki z klasy 402 &amp; Johny Bravo &amp; Denis Rozrabiaka &amp; Musze opowieści ( zajebiste ???? ) &amp; Świat wg Ludwiczka &amp; Flintstonowie &amp; Spiderman &amp; Maska &amp; Szalony Jack, pirat. &amp; Tsubasa &amp; Fantastyczna Czwórka &amp; Przygody Kuby Guzika &amp; Walter Melon &amp; Scooby Doo &amp; Chojrak – tchórzliwy pies (Eustachy ????).
Cos by sie jeszcze znalazlo ale najwyzej potem dopisze ????
Te bajki pogrubione oglądałem ;D
Ach ten Andy najlepsze ;P

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krasnik
Dragon Ball Super: Oficjalna kontynuacja Dragon Ball Z od Akiry Toriyamy!

Nie mogę uwierzyć w te wieści i nie zdziwię się, jeśli zaraz obudzę się zlany potem z ekscytacji i okaże się, że to był tylko sen. Akira Toriyama, który do Dragon Balla powrócił ostatnio aby zrobić specjalny odcinek i dwa filmy kinowe, nie poprzestaje na pojedynczych wybrykach: zapowiedziano Dragon Ball Super, nową serię anime.
Kontynuacja Dragon Ball Z oznacza, że powrócimy do momentu, w którym Goku pokonał Majin Buu.

Premiera w Japonii już w lipcu tego roku.

Nie mam słów. Muszę ochłonąć.
http://www.cdaction.pl/news-41338/dragon-ball-super-oficjalna-kontynuacja-dragon-ball-z-od-akiry-toriyamy.html

https://www.youtube.com/watch?v=tEUrvG2MAQU

B 0

bukdalinfo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Tutaj można sporo popisać ale kilka wymienię:
Świat Ludwiczka,