Ja nie chcę takiego systemu, bo wiem, że taki nie istnieje. Piszę tylko, że ten konkretny system jest do bani, bo jest niemal niemożliwe trafianie kuponów 2 z 3 kilkanaście razy pod rząd. Jeśli twierdzisz inaczej, to pora na powrót do szkoły.
Tylko jednej na 10 osób taka sztuka się uda.chyba nawet ty był bys wstanie trafic 7 kuponów z 3 zdarzeń na każdym po 1 błedzie i tak spory plus
Jak jesteś taki chojrak, to Ci proponuję zakład.spoko nie ma co sie klocic, to twoje zdanie, troche mnie to smieszy ze na 3 mecze 2 trafic pare kuponow to dla ciebie nie wykonalne
Witam
Moze to ja jakis lewy jestem, albo wy jestescie geniuszami z matematyki ale 2z3 po kursach 1,45 nie daje nam kursu nawet 3,0 ale pomijam to, a wiec jak autor watku zaklada ze bedzie zawsze trafial 2z3 po kursach 1,45 i ma jeszcze na tym zarobic to nie wiem. 1,45X1,45= mniej niz 2,0 przy czym stawiasz 3 kupony po 5 zl i jeden Ci wchodzi czyli masz 10 zl i 5 zl w plecy, to ja nie wiem jakim cudem grajac serie 2z3 masz np tam 1000zl.
Faktycznie, z matematyki nie błyszczysz 1,45 * 1,45 = 2,10.1,45X1,45= mniej niz 2,0.
Widzę, że nie tylko liczenie u ciebie kuleje, ale i z czytaniem ze zrozumieniem jest tragicznie.udzielasz sie w tym temacie pare dni i nawet nie zobaczyles ze od poczatku jest on zly z załozenia
Jak udowodniłeś i tego nie potrafisz. A akurat policzyłem w pamięci.ale spoko dobrze ze umiesz wlaczyc kalkulator i powiedziec wszystkim ile to 1,45x1,45. Bravo
to moze ja tez cos powiem crucial załozył temat poprosił o opinie ghs ma swoje zdanie tomex11 swoje i mamy klasyczny spór wiec skoro tomex11 tak upierasz sie przy swoim zdaniu to zawrzyjcie dżentelmenski zakład i pokaż co potrafisz a nie tylko gadaj załóz temat i jedziesz..
PS.spójrz na mecze z tej soboty i niedzieli gdzie cała czołówka angielskiej niestrzeliła gola i wydawac sie pewna barcelona przegrywała 0:1 do polowy z jakas kiepska druzyna skonczyło sie remisem ale skoro umiesz to przewidzieć i trafić 7 razy 2/3 to prosze o pokaz
skąd wziałeś, że od kroku drugiego musisz trafiać 3 z 3, chyba wyraźnie rozpisał , że za kazdym razem trafiasz 2 z 3, więc na 3 mecze jeden błąd to duże ułatwienie dla nas, jakbys umiał liczyć to na pierwszy rzut oka byś ogarnął, że 11 razy trafiająć 3 mecze czyli 33 mecze z kursem 1,45 nie wyszło by 1300zl tylko gruba suma 211 419,02 zł!!! (zaczynajac od 15 zł)
proste, że jesli na 3 mecze nie wchodzą ci dwa z kursem 1,45 to jakbys nie grał nic nie wygrasz
system ciekawy zaczynasz od 15 zł, które juz po pierwszym razie masz spowrotem z banku, więc praktycznie swojej kasy nie ryzkujesz, a możliwość jedengo błedu na każdy kupon składający sie z trzech zdarzeń bardzo ułatwia nam sprawe
grywam czasami innym po prostu va bank tyle, że kursy mniejsze pare razy ze 100 zrobiełem 3000/5000 zł
przy małym budżecie praktycznie tylko granie all inów daje nam duże zyski, ewentualnie trafienie kombosa z 10-15 zdarzeń, ale to każdy wie jak takie kombosy z jedengo /dwóch dni najczęściej się kończą, granie all inów ma fomre tez kombosa tylko rozłożonego w czasie , a to już sporo zmienia