>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Ukash,paysafecard

K 0

kamil112.18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, nie ma konta w banku i dopóki nic nie wygram nie chcę zakładać(brak dochodów, a po co ma świecić pustkami:] ). Zauważyłem, że w Bahu nie ma przy rejestracji wymaganego podania numeru konta. Mogę założyć konto bankowe dopiero później i wtedy podać?
Zamierzam wpłacić kasę poprzez kartę ukash lub paysafecard. Tylko mam mały problem nie chcę szaleć na początek i chcę wpłacić 10 zł, max 20 zł, ale zauważyłem ,że są minimalne limity wpłaty tą płatnością chyba 5 euro, lub nawet 10 euro. To mogę wpłacić 10 zł lub 20 zł? Robił już ktoś tak?

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja nie dawno wpłacałem do betclic 20 zl za pomoca paysafecard, nie wiem jak jest w bet at home bo tam dawno nie gralem ale mysle ze da rade tez wplacic tak jak w betclic bo to nie jest wymagajacy bukmacher...sprawdzilem wystarczylo wejsc na strone bahu i kliknac wplata paysafecard, widnieje napis minimalna wplata 0,01 EUR przelicz sobie to na zlotowki, wystarczy odrobine inicjatywy i wszystko mozna sprawdzic

K 0

kamil112.18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak 0,01 EUR? W pomocy wpłata paysafecard 10 EUR jest napisane.
A jak z tym kontem mogę podać później?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak 0,01 EUR? W pomocy wpłata paysafecard 10 EUR jest napisane.
A jak z tym kontem mogę podać później?
Oczywiście że możesz podać nr konta później dopiero przy wypłacie pieniążków....Nie musisz od razu.

P 4

poczatkujacy00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chojnice
Kamil, kupujesz kupon paysafecard 20 zł, i nie musisz od razu wpłacić na buka z tego kuponu całości, możesz wpłacić dziś np nawet 5 groszy, np za dwa dni 5 zł, bo ten kupon jest wielokrotnego użytku aż do wyczerpania środków znajdujących się na nim.

J 10

jerky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Paysafecard jest dobre do Cię nikt nie kontroluje (rząd). Jednak jak wpłacisz przez paysafe, a potem wpadniesz na pomysł wypłaty na MB, to tak nie da rady jak coś. Dlatego przed wpłatą zastanów się jaką opcję wypłaty potem wybierzesz :p

K 0

kamil112.18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kamil, kupujesz kupon paysafecard 20 zł, i nie musisz od razu wpłacić na buka z tego kuponu całości, możesz wpłacić dziś np nawet 5 groszy, np za dwa dni 5 zł, bo ten kupon jest wielokrotnego użytku aż do wyczerpania środków znajdujących się na nim.

Wiem, że jest wielokrotnego użytku, ale bah ma minimalną wpłatę 5eur tym sposobem, a ja chcę kupić kartę za 20zł, a to nie jest 5EUR