>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

UFC on FOX 21: Maia vs. Condit

Status
Zamknięty.
kopytko1337 1,2K

kopytko1337

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
UFC on FOX 21: Maia vs. Condit

ROZPISKA
Walka wieczoru
170 lbs: Carlos Condit (30-9) vs. Demian Maia (23-6)
Karta główna
145 lbs: Anthony Pettis (18-5) vs. Charles Oliveira (21-5)
115 lbs: Paige VanZant (6-2) vs. Bec Rawlings (7-4)
155 lbs: Joe Lauzon (26-11) vs. Jim Miller (26-8)
Karta wstępna
185 lbs: Sam Alvey (27-8) vs. Kevin Casey (9-4-1)
155 lbs: Chad Laprise (10-2) vs. Thibault Gouti (11-2)
145 lbs: Enrique Barzola (11-2-1) vs. Kyle Bochniak (6-1)
155 lbs: Felipe Silva (7-0) vs. Shane Campbell (10-5)
Karta UFC Fight Pass
155 lbs: Josh Emmett (10-0) vs. Jeremy Kennedy (8-0)
185 lbs: Garreth McLellan (13-4) vs. Alessio Di Chirico (9-1)
135 lbs: Guangyou Ning (5-3-1) vs. Marlon Vera (9-3-1)
185 lbs: Adam Hunter (7-1) vs. Ryan Janes (8-1)​

duzyesz 366

duzyesz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
TM
1.95 w Unibecie biorę na Demiana
Nie wierzę też w 3 czy 4 porażkę pod rząd Pettisa, narazie kursu na uni nie ma więc póki co, nie będę wrozyl kursów z fusów.Mam jeszcze dwa typy na oku ale to jak jakimś cudem uda mi się na kompa wejść to ogarne. Pzdr

R 38

rerwen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pettis 1.50-1.57. Mi się udało VanZant złapać po 1.95 w bet-at-home, który pierwszy wystawił kursy na całą kartę główną, xd teraz stoi po 1.40.

duzyesz 366

duzyesz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
TM
Ja nie jestem przekonany do tej Niderlandzko-amerykansko dziewczyny. Duży hype i dla mnie nic w sumie poza tym. Nie mówię, że nie wygra walki bo charakter ma ale piedestalowac ja nie będę :-D

R 38

rerwen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jestem tego samego zdania. W ostatniej walce Rose pokazała jej miejsce w szeregu niszcząc ją doszczętnie, ale Rawlings to żadna poważna rywalka nawet Clark potrafiła z nią wygrać.

Dla mnie największy potencjał w strawweight ma Alexa Grasso i już nie mogę się doczekać jej listopadowego debiutu w UFC.

P 522

paulattryda

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tę laseczkę także radzę sobie odpuścić. Czy ktoś z Was jest mi w stanie napisać, jak wygląda z wagą Condit tj. dużo będzie zbijać, a może wcale?

K 23

karolq1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślę, że Pettis 4 walki pod rząd nie przegra, tylko nie mam pomysłu z kim go puścić w dublu ;). Gracie coś z Bellatora?

R 38

rerwen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jedyne co martwi u Pettisa to waga. Wczoraj go widziałem i wygląda strasznie, więc do ważenia będzie wyglądał jak ofiara holocaustu. Mimo to jestem zdania, że Oliveire efektownie poskłada i nie zdziwię się jak dostanie Aldo o interim jeśli rzeczywiście następna walka McGregora będzie z Eddiem.

duzyesz 366

duzyesz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
TM
decyzja zapadla, gramy dzisiaj tak:
Pettis 1.50 2/10✅
Demian 2.05 2/10✅
i Sal Alvey TKO KO or DISQ 2.10 4/10 ✅
Krótki opis:
Pettis. Mimo obniżki formy to nadal prawdziwa anakondoniedzwiedziorusałka :-D w oktagonie. Jeśli tylko dyspozycja mu na to pozwoli na to żeby wrzucić trzeci bieg, lajtowo powinien ograć Bronxa. Bronx większy zasięg, zwinny w ringu, zamaszyste cepy, szybkie proste generalnie wszystko ma co powinien mieć ale w moim odczuciu temu fajterowi brakuje duszy, brakuje mu tego 0,05% którzy mają nieliczni. To własnie w moim mniemaniu zaważy dzisiaj na jego porażce bo Pettis to prawdziwa bestia. Nie wierze w jego 4 pod rzad porażkę. To by oznaczało już chyba &quot;nara pa&quot; z UFC.
Demian Maia
Jeśli szukasz zawodnika idealnego to on własnie taki jest. Wszechstronny zawodnik z takimi umiejętnościami parterowymi, że potrafiłby chyba udusić pinokia. Condit faluje z formą. Porażka z Tyronem?! WTF.
Umiejętności stójkowe napewno na korzyść Condita, jednak Demian nie jest kelnerem i jego szczęka to nie szklanka. Ostatni raz przegrał przez nokaut 7 lat temu :-D Widzę prostą taktykę na tą walkę, która jeśli zostanie zrealizowana w 70% to Demian ma win w kieszeni.
Moim zdaniem będzie wyglądało to tak: skrocenie dystansu bo zasięg sporej roznicy na korzysc Carlosa i sprowadzenie do parteru i tam obijanie, moze zakonczone jakims widowiskowym poddaniem.
Condit wirtuozem parteru nie jest i niech nie zmylą Was statystyki: 13 wygranych walk przez poddanie. Wszystkie one byly za czasow jego swietnosci w WEC i tam nakręcił ten rekord.

Sal Alvey TKO KO or DISQ 2.10 4/10
Zaczne od przeciwnika. Będzie krótko - Kelner + szklanka = ko. :-D Nie kojarze typa prawie wogole, czarnoskóry fighter. Wygrał z Alcantara i to byl chyba jego najwiekszy sukces. Rekord straszny. Alvey- moj mocny faworyt. Ciezka lapa jest, uderzyc dobrze potrafi w zasiegu za duzej roznicy między sobą nie mają. Moim zdaniem Alvey wygra by ko.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
leniwylen +5 Punkty
macio106 2,9K

macio106

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brac pieniadze?
Anthony Pettis - Charles Oliveira @1.50 Betsafe ✅ Anthony Pettis pok. Charles Oliveira przez poddanie (duszenie gilotynowe), runda 3., 1:49.

Pettis nie przegra 4 raz z rzędu nie ma takiej opcji, po za tym ludzie Pettis mierzył się z mega dobrymi zawodnikami: Rafael dos Anjos były mistrz, Eddie Alvarez obecny mistrz, Edson Barboza wszechstronny zawodnik 4 w rankingu.
Pettis to kompletny zawodnik ma wszystko, ma stójkę, ma parter, nie do skończenia przed czasem. Charles Oliveira jedna taktyka obalić i wykręcić, a szczęka jest słaba.

Sam Alvey - Kevin Casey @1.50 Betsafe ✅ Sam Alvey pok. Kevin Casey przez TKO (ciosy w parterze), runda 2., 4:56.

Kolega wyżej wszystko opisał, Sam kopyto w łapie nie jednego powalił, przeciwnik jest zwyczajnie słaby i szklana szczęka.

Paige Vanzant - Bec Rawlings @2.75 Betsafe ⛔ Paige VanZant pok. Bec Rawlings przez TKO (kopnięcie, ciosy w parterze), runda 2., 0:17.

Paige jest tak promowana, bo jest ładna. chyba każdy woli oglądać Ją niż Cyborg&#39;a lub Ronde co nie? Jednak jest to nadal zawodniczka którą się uczy i jeszcze nie jest w stu procentach kompletna cały czasz powoli do przodu, ale walka z Namajunas pokazała że jeszcze to nie te progi. Australijka to juz jest ten poziom, u siebie na sowim podwórko rozgromiła rywali i od razu mistrzowski bój z Esparzą, która słaba nie jest. 5 rund wytrzymała w debiucie w jueseju. Później znowu szybka wygrana z Cive by przegrać z mocną Inoue. W TUF-ie klapa przegrane, ale z dobrymi zawodniczkami i znowu nikt jej nie skończył! Teraz dwie wygrane szybka ze słaba Lisa Ellis. I decyzją pokonanie solidnej Koreanki Seo Hee Ham. Jak dla mnie ta walka to 50/50 bo może i Rose zaskoczy będzie hip hop hura, ale Bec ma doświadczenie jest obita potrafi mądrze walczyć, wystarczy że będzie obalać i leżeć 3 rundy to wygra na punkty. ;)

Chad Laprise - Thibault Gouti @ 1.33 Betsafe ✅ Chad Laprise pok. Thibault Gouti przez TKO (prawy prosty, ciosy w parterze), runda 1., 1:36.

Kanadyjczyk ma dwie przegrane z rzędu, ale z dobrymi zawodnikami, nikt nie pamięta jak przed tymi porażkami w UFC wygrał 3 walki z rzędu? Ludzie Francuz to kelner natłukł rekord w Francji i Finlandii, poszedł w zastępstwo do UFC i co? *****. Dwa razy z rzędu przegrał bardzo szybko z zawodnikami niskiej klasy, a w TUF-ie dostał jeszcze od Teymura. UFC to nie ten poziom dal zawodnika z Francji.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
santoro86 +8 Punkty (dobre typy :))
F 2

forven

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałbym się spytać jakim cudem wygrał Bochniak jeżeli Barzola przez cały mecz był skuteczneijszy, przeprowadzał więcej celniejszych ciosów ? W trakcie werdyktu Bochniak się zdziwił z wygranej, a Barzola przegranej :/

R 38

rerwen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Barzola wygrał wszystkie rundy i jedyną którą można było bez większych kontrowersji przypisać Bochniakowi była druga runda. Walka spokojnie mogła być punktowana 30-27 dla Barzola tak jak to jeden sędzie uczynił, a ci pozostali to nie wiem co oni robili podczas walki, bo ten wynik to skandal. Tak samo w pierwszej walce main cardu Lauzon wygrał drugą i trzecią rundę i nawet Miller uważał, że przegrał tą walkę, a tu decyzja na jego korzyść. Gdyby więcej walk doszło do decyzji skandali byłoby więcej, bo nawet w walce Di Chirico poszła split decyzja, gdzie on dwie rundy wygrał pewnie.

Status
Zamknięty.