>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

UFC Fight Night - McGregor vs Brandao

Status
Zamknięty.
B 146

bart1110

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To po gadać głupoty o fixowaniu, jeszcze w takim miejscu jak irlandia, gdzie i tak sala pełna i tak a atmosfera chyba najlepsza na świecie

b3a 1,3K

b3a

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bez przesady... to tak jakby powiedzieć, że porażka Materli się nie przytrafiła.
Poza tym nie ma się teraz co przepychać słownie, jest gala trzeba oglądać, a potem najwyżej na powtórkach jeszcze raz zobaczyć.

M 207

marcin1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Phil Harris też wyszedł wygrać z Irlandczykiem? Ta gala to cyrk odnośnie ustawionych walk pod gospodarzy i na koniec McGregor znokautuje Brandao żeby podkręcić cały marketing i to jest cała prawda.

E 285

embotron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jezeli myslisz, ze ktos w UFC chce sobie popsuc/zniszczyc kariere dajac sie znokautowac/poddac tylko po to, zeby Irlandczyk wygral to zupelnie sie nie zgadzam. Co z tego, ze wygrywaja Irlandczycy? Sa poprostu lepsi, niesie ich publicznosc, chca sie pokazac. Czyli wedlug Ciebie jezeli Mamed przegra w KSW to wiadomo, ze walek? Bez przesady ???? Nie porownuj ksw do ufc.
@edit:
Marcin nie osmieszaj sie wiecej, a co ma zrobic Harris jak nie ma sztycha? Rozczytal go idealnie, takimi probami obalen to nawet mnie by nie obalil.

M 207

marcin1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
B3A- Materla to bardzo zły przykład bo włodarze ksw go nie lubią, gala w Szczecinie a nawet nie jest zakontraktowany bo jego wymagania są nie opłacalne i ksw nie przedłużyło z nim kontraktu natomiast mamed jest twarzą ksw i nie przegra Nigdy walcząc w ksw bo ma tak dobieranych przeciwników. Mamed wyjechał 5 razy za granice walczyc i 4 razy przegrał, natomiast w ksw walczył 22 razy i 22 razy wygrał wszystko w temacie.

E 285

embotron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
B3A- Materla to bardzo zły przykład bo włodarze ksw go nie lubią, gala w Szczecinie a nawet nie jest zakontraktowany bo jego wymagania są nie opłacalne i ksw nie przedłużyło z nim kontraktu natomiast mamed jest twarzą ksw i nie przegra Nigdy walcząc w ksw bo ma tak dobieranych przeciwników. Mamed wyjechał 5 razy za granice walczyc i 4 razy przegrał, natomiast w ksw walczył 22 razy i 22 razy wygrał wszystko w temacie.

To nie jest temat o KSW, a jezeli chcesz wcisnac ludziom kit, ze gala UFC w Irlandii jest ustawiona to puknij sie w glowe.

b3a 1,3K

b3a

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem jak rozkłada się sympatia właścicieli KSW do poszczególnych zawodników... ale z drugiej strony trudno mi uwierzyć żeby w sytuacji gdy wchodzą w grę pieniądze można było mówić o lubieniu czy nie, a Materla spokojnie sam pociągnie gale jako main event. Jest młodszy niż Mamed i Pudzian, którzy ciągną oglądalność więc myślę, że właściciele też myślą o czasie już po obecnych gwiazdach.
Zgadzam się natomiast, że Mamed ma bezpiecznie dobieranych rywali, ale też tak naprawdę nie ma mu kogo ściągnąć... lepsi zawodnicy są zaklepani przez inne federacje.
A wracając do UFC to Sampo nie jest stary, przegrał ostatnie walki więc trudno uwierzyć żeby nie chciał się &quot;odbić&quot;... a taka porażka to może być przysłowiowy gwóźdź do trumny.

M 207

marcin1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
emberton szanuje Twoje zdanie ale pozostanę przy swoim Gala w Irlandii zrobiona pod Irlandczyków i żaden nie przegra.Sport juz dawno się skończył i nie chodzi o mma tylko o całokształt, co się w boksie dzieje każdy widzi, tenis, piłka nożna to samo.Chodzi głownie o kase wszędzie a czysty sport niestety jest na końcu.Przeciwnicy Irlandczyków tak zostali dobrani żeby nie stała im się krzywda i co to za rywalizacja sportowo gdzie z góry wiadomo kto wygra? Gdyby gala odbywała się w Usa dostali by zawodników na swoim poziomie i taka jest prawda.

M 207

marcin1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
B3A-nie zgodze się z Tobą Materla jest młodszym zawodnikiem niż Mamed ale jest dwa razy bardziej rozbity, Mamed nie otrzymał za dużo ciosów w swojej karierze i zaczął trenować dopiero w wieku 25 lat nie mając żadnej kontuzji i ma przed sobą więcej lat uprawiania i startowania niż Materla.

B 146

bart1110

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zdecyduj się, czy zostali dobrani pod nich, czy sprzedają w oktagonie. Szkoda, że nie pisałeś przed galą, to by się zrobiło ako morderce z samych irlandczyków, bo kursy na serre i pendreda nie były złe. Wytłumacz mi tez poco taki marketing w Irlandii, słyszysz co się dzieje w czasie gali? Na żadnej gali UFC nie widziałem żeby publiczność tak reagowała i to nie tylko na swoich zawodników.

bene 240

bene

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trójmiasto
Na wstępie - twierdzenie że same walki są ustawione w sensie podkładania - niedorzeczne.
Po pierwsze - Oczywiście gale poza granicami USA, szczególnie w Brazyli, a teraz w Irlandii są ustawiane tak, aby gospodarze wygrywali - ciężko się dziwić i coś zarzucać.
Po drugie - nie wiem skąd to oburzenie, skoro &quot;wiadomo było&quot; że walki będą podłożone to trzeba było o tym napisać i zgarnęlibyśmy wiele kasy.
Co do UFC można wiele zarzucać: freak shows, nieuzasadniane title shoty, dziwne rewanże, śmieszne testy antydopingowe, ale nie to że są ustawiane walki - byłby to początek końca.

M 207

marcin1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bart1110 zostali tak dobrani żeby żaden Irlandczyk nie przegrał, natomiast Sampo się podłożył i tego nie cofnę.

b3a 1,3K

b3a

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
B3A-nie zgodze się z Tobą Materla jest młodszym zawodnikiem niż Mamed ale jest dwa razy bardziej rozbity, Mamed nie otrzymał za dużo ciosów w swojej karierze i zaczął trenować dopiero w wieku 25 lat nie mając żadnej kontuzji i ma przed sobą więcej lat uprawiania i startowania niż Materla.
To tylko przypuszczenia... każdy organizm inaczej się starzeje, wiadomo, że Mamed chyba od 4 lat nie wyszedł poza pierwszą rundę (albo raz, nie chce mi się szukać teraz) i mało przyjmuje, ale też 4 lata różnicy w wieku to w sporcie sporo. Roy Jones Jr. sporo przyjął, jest rozbity zdecydowanie bardziej niż Materla a zapowiada tytuł w cruiser ;)

M 207

marcin1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bart1110-słyszysz co się dzieje w czasie gali? Oczywiście że słyszę a zdajesz sobie sprawę co by sie stało jak by przegrał Conor? Ci własnie wspaniale dopingujący Irlandczycy zrobili by burdy i awantury dlatego Conor może przegrać tylko jak złamie rękę lub nogę innej opcji nie ma.

M 207

marcin1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
B3A-Roy Jones Jr to juz przegrał z naszym Głażewskim ale że walka była ustawiona to wygrał Roy Jones kolejny przykład czystości i korupcji w sporcie

E 285

embotron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To jest oczywiste, to jest czysty marketing. W Irlandi Irlandczycy dostaja slabszych zawodnikow, jezeli ktorys ladnie sie pokaze dostaje inna gale, nie w Irlandi i wtedy dostaje goscia, ktory powinien byc prawdziwym testem. Tylko idiota zrobilby gale w Irlandi i poukladal to tak, zeby kazdy Irlandzyk przegral.

M 207

marcin1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sampo przegrał kilka walk pod rząd i w wywiadach mówił że chce kończyć karierę.

b3a 1,3K

b3a

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
B3A-Roy Jones Jr to juz przegrał z naszym Głażewskim ale że walka była ustawiona to wygrał Roy Jones kolejny przykład czystości i korupcji w sporcie
Ironizowałem z Royem... przecież to akurat najbardziej rozbitego minionego mistrza, który nie potrafi powiedzieć stop.
Głażewskiego oszukano... ale wierzysz, że gdyby walczył Kostecki, który miał być pierwotnie przeciwnikiem Roya doszło by w ogóle do decyzji ?
Wróćmy do UFC...

M 207

marcin1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
B3A wiem że to była ironia z Twojej strony ???? gdyby walczył Kostecki myślę że znokautował by Jonsa i nie dopuścił do decyzji, odnośnie ufc zainwestowałem w Macgregora i Nelsona i mam nadzieje że odbędzie się bez nerwów a Ty B3A coś zagrane masz z ufc?

b3a 1,3K

b3a

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja poszedłem w Krylov, McCall,Nelson, McGregor na ako, więc czekam... chociaż tylko McCall mnie niepokoi ;)
ostatnia gala mi weszła dobrze, aż za dobrze więc teraz się nie napalałem.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
napoleoni +3 Punkty (gratki za tapology ;))
Status
Zamknięty.