>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

UFC 235: Jones vs. Smith

Status
Zamknięty.
jan_3_sobieski 2,1K

jan_3_sobieski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Data: 2 marca 2018 (noc z soboty na niedzielę)
Hala: T-Mobile Arena (poj. 20 tys.)
Transmisja:
00:30 – karta UFC Fight Pass ( FightPass )​
02:00 – karta główna (FightPass)
04:00 – karta główna (Polsat Sport / PPV)​

Walka wieczoru
205 lbs: Jon Jones (23-1) vs. Anthony Smith (31-13)
– o pas mistrzowski

Co-main event
170 lbs: Tyron Woodley (19-3-1) vs. Kamaru Usman (14-1)
– o pas mistrzowski

Karta główna
170 lbs: Robbie Lawler (28-12) vs. Ben Askren (18-0)
115 lbs: Weili Zhang (18-1) vs. Tecia Torres (10-3)
135 lbs: Cody Garbrandt (11-2) vs. Pedro Munhoz (17-3)
Karta wstępna
145 lbs: Zabit Magomedsharipov (16-1) vs. Jeremy Stephens (28-15)
205 lbs: Misha Cirkunov (14-4) vs. Johnny Walker (16-3)
135 lbs: Alejandro Perez (21-6-1) vs. Cody Stamann (17-2)
170 lbs: Diego Sanchez (28-11) vs. Mickey Gall (5-1)
Karta przedwstępna
185 lbs: Charles Byrd (10-5) vs. Edmen Shahbazyan (8-0)
135 lbs: Gina Mazany (5-2) vs. Macy Chiasson (3-0)
135 lbs: Marlon Vera (14-5-1) vs. Frankie Saenz (12-5)
115 lbs: Polyana Viana (10-2) vs. Hannah Cifers (8-3)
źródło: ufc.com, lowking.pl

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
m9mmm +1 Punkty
A 0

amg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja myślę w jednym kuponie o Zhangu + Vera a osobno o Lawlerze. Co sądzicie na ten temat?

john_fitch 128

john_fitch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Burnley
Kurs na Lawlera jest piekny i trzeba grać ????
Pamiętajmy, że to nie ten sam Lawler co w walce z MacDonaldem. Dla mnie no bet, bo Lawler może go znokautować, ale równie dobrze Askren może przeleżeć na nim całą walkę.

elkaraso0o 416

elkaraso0o

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
P-n
Cody po @1.65 kurs warty zagrania. Cody ma wszystko co potrzebne aby odprawić Munhoza i to przed czasem.
Dwie Porażki z TJ-em i teraz będzie musiał Cody wrócić na ścieżkę wygranych. Gość ma spory potencjał w sobie, który został lekko przez Tj&#39;a zastopowany, dlatego taki, a nie inny kurs. Gdyby walka Cody&#39;ego z Munhozem odbyła się przed dwiema porażkami Amerykanina, myślę, że kur w ten czas oscylował by około 1.40 na Garbrandta.
Do tego ulubieniec trybun... DIEGO SANCHEZ @ 2.93
&quot;The Nightmare&quot; zmierzy się z Mickey&#39;em Gall&#39;em. Jest to nie wątpliwie starcie z gatunku młoda krew vs doświadczony fighter już po szczycie formy. Ostatnią swoją walkę Diego wygrał przez jednogłośną decyzję z zawodnikiem o nazwisku Craig White, nie kojarzyłem tego gościa dopóki nie obejrzałem walki. Diego nad nim dominował w każdej płaszczyźnie. Gall posiada brązowy pas w bjj, jest parterowcem i wszystkie swoje zwycięstwa zawodowe zdobył przed czasem przez poddanie. Poddał nawet Northcutt&#39;a ????
Sanchez nie przegrał NIGDY przez poddanie. Gość jest mega doświadczony!!! Wie jak wychodzić z opresji w parterze czy też klinczu. Uważam, że walka zakończy się na punkty i wygra Diego, który nie doprowadzić do żadnego chwytu w parterze, a stójkę będzie miał wyraźnie lepszą i właśnie dlatego na punkty wygra.

john_fitch 128

john_fitch

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Burnley
ciężko wybrać coś co raczej powinno wejść. Pochylam się nad Sanchez- Gall. Sanchez wiadomo mega doświadczony, świetny w parterze, agresywny w stójce. Gall brązowy pas bjj, ciało młodsze o 10 lat i jedynie 6 zawodowych walk w tym dwie z amatorami. Moim zdaniem typowe 50/50 ale korzystając z tego, że kursy na Diego są wysokie można pograć za drobne.
edit. Robbie wygląda mega dobrze fizycznie. Askren ponad rok przerwy w startach i walczył dla ONE gdzie poziom moim zdaniem jest trochę niższy niż w UFC. Generalnie to jedna z gal gdzie najlepiej nic nie stawiać żeby się potem nie wkurzać, że źle się ogląda. Najlepiej po prostu cieszyć się zestawieniem.

jan_3_sobieski 2,1K

jan_3_sobieski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1.zawodnik wygra przez K.O./T.K.O. lub przez dyskwalifikację - fortuna @6.11 stawka 5/10 ⛔
Zabit Magomedsharipov (16-1) vs. Jeremy Stephens (28-15)
Zabit ma warunki, żeby go znokautować albo poddać. Zdominuje go, rozbije i ubije. Zasięg, technika, dopisujący humor... I pewność siebie którą promieniuje na tle Stephensa. Podczas podpisywania dokumentacji wpadli na siebie i koordynatorka wyprowadziła Jeremiego dosłownie za rączkę. Dość komiczne, choć nie aż tak jak mnie to bawi. Na ważeniu to aż ich ciągało ???? Będzie KO.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
m9mmm +1 Punkty
omen75 +7 Punkty
J 0

jacare87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja pierdole znowu to zrobił...on jest niesamowity Johnny Walker i ta cieszynka-kontuzja ...zakochałem... sie co za talenciak
po pierwszej walce w UFC z Rountlee powiedziałem że Walker to jest realne i bardzo szybkie zagrożenie dla Jon Jonesa

coolmen7 698

coolmen7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Walka Wieczoru Jonesa najslabsza walka gali.
Nie przesadzaj, bo chociaż Jones zaprezentował kilka ciekawych uderzeń, a najgorsza walka zdecdowanie Woodley - Usman. Jeden nic nie robił, drugi tylko leżał.

anzelmo 2,2K

anzelmo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Gala kozak ale 2 ostatnie walki słabiutkie na poziomie gal nie numerowanych.O ile Bones cos pokazał to Smith został rozbity i po prostu tylko chcial przetrwać- zresztą byl moment ze Herb mógł to poddać... potem to ostrzeżenie no mega dziwne a Wodley masakra fizycznie słabo bez pomysłu po prostu dramat.... koszmar go całkowicie stłamsił in plus chodź nie smak pozostaje to debiut Bena :}} kurde twardy łeb ma chłopak ale stójka mizerna... Lawler super przygotowany byl i takiego gościa chcemy oglądać sędzia ciężko mial bo chyba jednak tam na chwilkę odpłynął ciśnienie poszło do...

Status
Zamknięty.