>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

UFC 193 - 15.11.2015

Status
Zamknięty.
E 285

embotron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moim zdaniem to od poczatku nie byla zadna promocja, Rosholt ze swoim stylem walki moze nie podolac Struve, nie jest latwo go polozyc na plecach, w stojce nie widze, zeby Rosholt jak kolwiek to wygrywal, nawet z plecow moze cos podzialac, jezeli szukac fajnego kursu to duzo lepszy bylby Whittaker.

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UFC
Z braku czasu nie będę robiłem żadnych sensownych analiz przed UFC 193, ale jestem dumny z waszych wpisów, bowiem over rundowy w walkach babek to jest to na czym osobiście bym się skupiał.
Rousey-Holm Over 0.5 -1.60 ✅✅✅

Tak jak ostatnio trafiłem z typem underowym Rondę, tak pani Holm jest lepsza niż wielu się wydaje. W stójce to może być paradoksalnie dominacja ze strony Holly. I nie kupuje tutaj zachwytów nad boksem Rousey, okej, mocno się rozwinęła, ale ostatnie jej wygrane to w sporym stopniu głupota rywalek które same pchały się w poddania. Jackson z pewnością rozpisał dobry gameplan dla Holm, jest zbyt silna żeby dawać się rzucać po oktagonie. Serio widzę w tej walce szanse dla Holly, i gdyby nie to że to są tylko baby i konsekwencja w taktyce to coś nieznanego dla wielu z nich, to czułbym tutaj sporą szansę niespodzianki. To będzie zupełnie inna stylistycznie rywalka niż poprzednie, nie rzuci się szukając jednego ciosu, a będzie próbowała punktować.
Whittaker 2.30 ✅✅✅
Zgaduje że Hall po ostatniej efektownej wygranej, teraz znowu zostanie śpiochem i uciągnie walkę do jakiejś splitowej porażki. Whittaker to bardzo dobry zawodnik, więc takie kursy to nieporozumienie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pizduszka +3 Punkty
mnetzimny +5 Punkty
macio106 +7 Punkty
kopytko1337 +2 Punkty
Pudzianxx 8,5K

Pudzianxx

Znawca - MMA
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa - Ursynów
Rosholt ze swoim stylem walki moze nie podolac Struve, nie jest latwo go polozyc na plecach,
Zapasy dziadka Noga a zapasy Jareda :]
Nog który w ostatniej walce kładzie drąga na ziemie

Kto nie jest go pewien niech zagra za 5 zł aby płaczu nie było hee​

justt +7 Punkty (dobry becik)
szslon 182

szslon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rosholt - Struve to 50/50, Struve duzo lepsze warunki, z dołu na pewno będzie niebezpieczny, i Rosholt samymi zapasami tego nie wygra. Gdyby Struve nie miał choroby, która w każdym momencie może sie odnowić byłby dla mnie grubym faworytem.

B 44

bjerne

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rousey vs Holm - poniżej 1,5 rundy @ 1,44

Ronda nakręcona na tą walkę mega, co widać wpisanymi na np instagramie.

Holm fakt stara mistrzyni świata, lecz bez uderzenia.

Przypominam, że od początku była zakontraktowana jako ta która miała w przyszłości walczyć z Rousey, jednak czekano bo jej walki nie były jakieś ,,cudowne&#39;&#39;

Czego Ronda ma się obawiać ? Uderzenia ? Tego Holm brak.

Imponowały mi zapasy bokserski w ostatnich walkach, nie przypominam sobie by była sprowadzona. Jednak z kim ona walczyła ?

Medalistka olimpijska sprowadzi ją i ubije w pierwszej rundzie.

U 170

użytkownik-80336

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
No ja bym tak grubo nie szedł w Hunta. Osobiście nawet zagram wygraną Bigfoota. Przypomnę, że &#39;twarda szczęka&#39; Marka została ostatnio dwa razy sprawdzona. Poza tym wegańska dieta też nie koniecznie będzie na plus . Jeśli ktoś twierdzi, że Silva wygrał z Paleleiem przez przypadek to chyba oglądał inną walkę. Część osób chyba zapomina , że Silva ma solidne zaplecze zapaśnicze i BJJ na niezłym poziomie. Poza tym to waga ciężka i ręce tu ważą. Nie neguję, że Hunt może ubić Brazylijczyka, ale widzę sporo szans po stronie Bigfoota. Dał mi zarobić z Paleleiem i mam nadzieję, że da z Huntem po kursie 3.10. Poza tym ciekawie wygląda over 1.5 w walce Rondy. Holly jest niesamowicie silna, ma niezłą stójkę, szansa na wejście typu mocno realna.

E 285

embotron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rosholt vs Strufe zdecydowanie walka roku, obaj powinni byc zwolnieni ????

D 85

dominiknd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wwa
buki zarobily na niektorych kretynach grajacych kursy 1.05, to jest ta jedna na 30 walk z takim kursem ktore koncza sie tak a nie inaczej i nikt mi nie mowi ze granie takich kursow ma sens jakkolwiek, to jest mma a nie pilka nozna i dyspozycja jednostki ma o wiele wieksze znaczenie niz w przypadku chociazby druzyn

D 85

dominiknd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wwa
o dziwo kurs na holm nie byl tak gruby jak w przypadku poprzednich przeciwniczek rondy i wynosil &quot;tylko&quot; 8, a nie ponad 10 jak to zwykle bywalo, przez co wyjatkowo nie zagralem i akurat przegrala haha, co nie zmienia ze buki chyba skoncza wystawiac takie patologiczne kursy w walkach mma, ktore wynosza ponad 10, bo tam nie walcza przypadkowi ludzie, tylko ci ktorzy sie tym zajmuja na codzien

M 207

marcin1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na Ronde na betfair było 3 dni temu 1.06 a przed walką 1.19 kto pakował kase na Holm??? dlaczego rynki tak poszly w gore wszedzie na Ronde? zawsze im blizej zdazenia to kursy maleja na faworytow a tu urosl na mistrzynie 3 krotnie dla mnie ktos doskonale wiedziall ze Ronda przegra tak sie rynki nie zachowuja ze z 1.06 robi sie 1.19 takich skokow nie ma.

D 85

dominiknd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wwa
na Ronde na betfair było 3 dni temu 1.06 a przed walką 1.19 kto pakował kase na Holm??? dlaczego rynki tak poszly w gore wszedzie na Ronde? zawsze im blizej zdazenia to kursy maleja na faworytow a tu urosl na mistrzynie 3 krotnie dla mnie ktos doskonale wiedziall ze Ronda przegra tak sie rynki nie zachowuja ze z 1.06 robi sie 1.19 takich skokow nie ma.

no tak, ronda sie ewidentnie podlozyla i przyjela high kicka na leb haha ????

pyza za bardzo uwierzyla w swoja niesmiertelnosc, ruszyla do przodu jak buldozer i w przeciwienstwie do aski glowe zostawila w szatni, za co ja holm, ktora jest dobrym jak na warunki kobiece kick bokserem ukarala, jednak wole jedrzejczyk, ktora bez szalenstw wypunktuje rywalke na dystansie 5 rund, bo jezeli wzsystkie sily rzucilaby w pierwszej rundzie jak ronda, czy ostatnio marcin held to mogloby byc slabo

Pudzianxx 8,5K

Pudzianxx

Znawca - MMA
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa - Ursynów
Zawodnicy z UFC ostry hajs stawiali na Holm tak dla informacji ogólnej i jeszcze się tym chwalą hee

own3dbyhype +2 Punkty (dzieki za beta ale i tak jestem na zero bo zagralem typ tego cwela macierza)
jozzy22 +2 Punkty (ekstra typ)
macio106 2,9K

macio106

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brac pieniadze?
Mark Hunt - Antonio Silva✅Mark Hunt pok. Antonio Silva przez TKO (prawy sierpowy i uderzenia w parterze), runda 1., 3:41.
Typ: 1 @ 1.42 Betsafe 5/10
Joanna Jedrzejczyk - Valérie LétourneauJoanna Jedrzejczyk pok. Valerie Letourneau przez jednogłośną decyzję sędziowską (2x 49-46, 50-45).
Typ: Over 2½ rounds @ 2.15 Pinnacle 3/10✅
Fight doesn&#39;t go to decision @ 1.34 SportBet 8/10⛔
Fight starts round 2 @ 1.38 SportBet 4/10✅
Jedrzejczyk wins in round 3@ 6.75 Sportbet 1/10⛔
Jako tako to wygląda, chociaż szkoda że Asia nie skończyła wcześniej. Jednak bardzo dobrze że pas zostaje w Polsce i rywalka zdominowana. Cieszy też bardzo wygrana Holm i pokazanie Rondzie gdzie jest jej miejsce, może skończy błyszczeć. Nie mniej szkoda bardzo Piotrka, zwolnić go nie powinni, ale następna walka będzie o wszystko.
Walk wieczoru:
Walka o pas wagi koguciej
135 lbs: Holly Holm pok. Rondę Rousey przez TKO (wysokie kopnięcie i uderzenia w parterze), runda 2., 0:59.
Druga walka wieczoru:

Walka o pas wagi słomkowej
115 lbs: Joanna Jedrzejczyk pok. Valerie Letourneau przez jednogłośną decyzję sędziowską (2x 49-46, 50-45).
Karta główna:
265 lbs: Mark Hunt pok. Antonio Silva przez TKO (prawy sierpowy i uderzenia w parterze), runda 1., 3:41.
185 lbs: Robert Whittaker pok. Uriah Halla przez jednogłośną decyzję (2x 30-27, 29-28).
265 lbs: Jared Rosholt pok. Stefana Struve przez jednogłośną decyzję (3x 29-28).
Karta wstępna (FOX Sports 1)
155 lbs: Jake Matthews pok. Akbarha Arreolę przez TKO (przerwanie lekarza), runda 2., 5:00.
170 lbs: Kyle Noke pok. Petera Sobottę przez TKO (kopnięcie na korpus + ciosy), runda 1., 2:01.
205 lbs: Gian Villante pok. Anthony’ego Perosha przez TKO (prawy prosty), runda 1., 2:56.
125 lbs: Danny Martinez pok. Richiego Vaculika przez jednogłośną decyzję (3x 30-27).
Karta wstępna (UFC Fight Pass)
185 lbs: Daniel Kelly pok. Steve’a Montgomery’ego przez jednogłośną decyzję (3x 29-28).
170 lbs: Richard Walsh pok. Stevena Kennedy’ego przez jednogłośną decyzję (2x 30-27, 29-28).
170 lbs: James Moontasri pok. Antona Zafira przez TKO (kopnięcie obrotowe boczne + ciosy), runda 1., 4:36.
125 lbs: Ben Nguyen pok. Ryana Benoita przez poddanie (duszenie zza pleców), runda 1., 2:35.​

rogerfede93 +29 Punkty
R 0

rusinka1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stargard Szczecinski
buki zarobily na niektorych kretynach grajacych kursy 1.05, to jest ta jedna na 30 walk z takim kursem ktore koncza sie tak a nie inaczej i nikt mi nie mowi ze granie takich kursow ma sens jakkolwiek, to jest mma a nie pilka nozna i dyspozycja jednostki ma o wiele wieksze znaczenie niz w przypadku chociazby druzyn
Czyżby? O wiele większe? Ile razy w roku Bayerny, Barcelony i Reale przegrywają (kursy na nich wtedy nie są o wiele większe, jeśli w ogóle), a ile Ronda? To jest sport, wszystko jest możliwe, im częściej grasz, tym większe prawdopodobieństwo przegranej.
/marqs3lby ale też Ronda nie występuje co tydzień czy nawet 2 razy w tygodniu

marakesz 200

marakesz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dolny Slask
Rosholt vs Strufe zdecydowanie walka roku, obaj powinni byc zwolnieni ????

Dokładnie, bida z nędzą. Nawet ksw wykopałaby ich w pisdu, żenada poprostu????
No i Bigfoot, ktoś powonien beknąć za wpuszczanie go do klatki.
Dwie maga antywalki w karcie głównej, no niespotykana sprawa.
A swoją drogą szkoda ogromna że walka Pyzy nie potrwała na pełnym dystansie, byłaby zajebista bitwa rekompensująca ww shity

Na koniec wielkie graty dla Asi za kolejną obronę????

Status
Zamknięty.