>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

UFC 171 Dallas 15.03.2014

Status
Zamknięty.
bene 240

bene

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trójmiasto
Przepraszam za zaśmiecanie ale czy ma ktoś link do prelimsów z fightpass?

typpero 71

typpero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślę, że jeszcze dobrym typem na tę galę będzie Jessica Andrade. Kurs co prawda nie powala na kolana, ale jestem przekonany, że wygra. Każdy kto widział Brazylijkę w akcji wie jak wyprowadza i ile wyprowadza skutecznych ciosów. :-D To może być rzeź podobna do tej z Rosi Sexton.

Tak więc ryzykuję

Jessica Andrade @ 1.44 Pinnacle

bene 240

bene

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trójmiasto
Myślę, że jeszcze dobrym typem na tę galę będzie Jessica Andrade. Kurs co prawda nie powala na kolana, ale jestem przekonany, że wygra. Każdy kto widział Brazylijkę w akcji wie jak wyprowadza i ile wyprowadza skutecznych ciosów. :-D To może być rzeź podobna do tej z Rosi Sexton.
Tak więc ryzykuję
Jessica Andrade @ 1.44 Pinnacle
????????????????????????

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UFC
1.44 dawało Pinnacle? :O Ja najwyższy jaki widziałem to koło 1.35, widać pora częściej na tego buka zaglądać ;) A co do samej walki, ja nie grałem bo generalnie walki bab są bardzo nieprzewidywalne, mimo iż na papierze Andrade to inny level MMA, ale powodzenia panowie ;)

marqs3lby 1,4K

marqs3lby

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Gratuluje Napoleoni typu na Gasteluma ale chyba zgodzisz się że poszedł mega wałek. 30-27 od jednego sędziego dla Kelvina? Serio? On spał jak Gastelum padł na deski w drugiej rundzie? Nie dałem tej gali, miałbym 1 perfecta więcej w tapology ale dobrze że chociaż niektórym weszło.
SHERDOG SCORES
Jordan Breen scores the round 10-9 Story (29-28 Story)
TJ De Santis scores the round 10-9 Story (29-28 Story)
Chris Nelson scores the round 10-9 Story (29-28 Story)
edit: Al Capone ????

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
UFC
Powiem szczerze, Gastelum tak jak 1 runda znakomita, druga dobra do czasu jak Story go trafił, tak od tamtej pory słabo. Ja bym dał 29-28 dla Gasteluma, w 3 rundzie Story przez półtorej minuty był z góry, ale poza tym niewiele pokazał. 29-28 dla Storyego też bym zrozumiał, 30-27 to kompromitacja.

OSP efektownie

Pudzianxx 8,5K

Pudzianxx

Znawca - MMA
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa - Ursynów
Alex Garcia &amp; Danny Garcia - 1.38 - 9/10✅ - Unibet .
Justin Scoggings - 1.45 - 8/10✅ - Unibet .
Taśma czyli - Garcia✅ , Garcia✅ , Wawrzyk✅ , Hendricks✅ i Scoggins✅ - 2.36 - Unibet .
Plan w 100 % wykonany . Hendricks zakończył . Obydwaj Garcia z lekkimi problemami ale wynik końcowy win . Szczególnie Scoggins zaprezentował się bardzo dobrze , będą z niego ludzie .
Edit : Condit w papke to niespodzianka , zapaśnik go skopał hee

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
robson_26 +5 Punkty (Po raz kolejny dzięki za siano :))
bizziss +2 Punkty (thx)
lapiduch +2 Punkty
marqs3lby +6 Punkty (poległem na Condicie ale reszta od Ciebie pięknie weszła, jak zwykle zresztą ;))
larsson1991 +1 Punkty (Dobry jesteś typer :))
Status
Zamknięty.