Hmm powiedzmy inaczej, czy Bayern jest aż taki słaby według Ciebie aby kolejny mecz z rzędu mu nie wyszedł? Gaurdiola doskonale wie co się "święci" i spróbuję szybko postawić na swoim, a on jednak ma sposób na Mourinho. Ofensywna gra Bayernu w dzisiejszym meczu ma wielką szansę ukłuć te dwie bramki przez 90min. Zawodnicy sami wspominają ostatnimi czasy że zaczynają rozumieć filozofię Pepa i wszystko idzie w dobrym kierunku. A co jak co, zawodników do strzelania bramek to oni mają.
To jest dopiero początek jego drogi w Monachium wiec nie oczekiwalbym cudów.Jakos nie widzi mi sie ze Bayern zagra nagle jak w poprzednim sezonie a patrząc na braki w środku pola zupełnie sobie tego nie wyobrażam.Czy Guardiola ma sposób na Mou?Raczej odwrotnie bo w ostatnim sezonie w Barcy Guardiola nie mógł pokonać Mourinho!To ze wcześniej Barca biła Real to według mnie zasługa piłkarzy tej drużyny odsyłam do pierwszego mojego posta w tym temacie.Nie sadze tez żeby filozofia Pepa była lepsza od filozofii Juppa.Maja zawodników do strzelania goli ale defensywa Chelsea to machina i naprawde ciezko mi uwierzyć żeby w meczu finałowym worek z bramkami pękł. Byc może szybko strzelona bramka przez jedna drużynę otworzy mecz ale ja tu raczej stawiam na szachy.