>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

typy

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
@Verno
To jest najgorsze, jak przez takie coś nie siada. Jednak widzisz, ty się smucisz, a komuś innemu siada typ. Zawsze jest ktoś poszkodowany/

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
@Verno
To jest najgorsze, jak przez takie coś nie siada. Jednak widzisz, ty się smucisz, a komuś innemu siada typ. Zawsze jest ktoś poszkodowany/

hah wiadomo ale ja jestem optymista i dalej wierze 3 bramki strzelić przed 2.5 tercji to nei jest problem ale wiadomo nei zawsze tak jest ???? ladna solowa była chociaż te Detroit się bic potrafi ????

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Minnesota już 1;0..

Detroit 3:1 a to jeszcze 30min wiec mecz otwarty, co do Kingsow przegrali wczoraj tera na szybko dostali brame mysle ze się wku... i pojda do ataku i wysoko wygrają :p

J 0

jankulovski22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malbork
Verno dobrze prawi, Detroit remis się szykuje. Edit: z taką skutecznością przy przewadze jednak się nie szykuje.

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Verno dobrze prawi, Detroit remis się szykuje. Edit: z taką skutecznością przy przewadze jednak się nie szykuje.

JAkby niepatrzec 2 bramki ż przypadku a a 3 w przewadze 5v3 a Detroit strzelilo normalnie wiec sa w stanie i wydaje mi się ze o ile nei straca bramki to dojdzie do wyrownanai i imam nadzieje do wygranej :p

dedi 122

dedi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zaklad live 31&#39; minuta 0-0
Kawasaki Frontale - Yokohama
typ remis stawka 500 kurs 3

wall 365

wall

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
uklady spotkan
Oby zostało tak do końca - tak czy inaczej piękny bet, gratuluję. $$ się zgadza!
Swoją drogą co myślicie o Polsce na dzis? Kurs 2... czytałem dużo o Serbii - ogólnie rzecz biorąc oprócz paru znanych nazwisk nie ma tam szału. Poza tym czytałem, że piłka u nich ligowa jak i reprezentacyjna jest w tragicznym stanie. Trener ponoć jakiś dziwny, nie dogadują się z nim kompletnie. Co do naszej reprezentacji - Nawałka ma dziś wystawić pełny skład - jedynie Salamon ma być &quot;nowicjuszem&quot; w pierwszym składzie, ale myślę, że sobie poradzi. Tak to Lewy, Milik nasza siła. Myślę, że powinno być dobrze po takim kursie. Uważam również, że w momencie podania oficjalnych składów na ten mecz, kursy mogą polecieć nawet to 1.75-1.80. ????

J 0

jankulovski22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malbork
Kawasaki nie wpierdoliło bramki bo grałem na ich zwycięstwo. Gwarantuję 80% skuteczności grania przeciwnych typów do moich :p

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Oby zostało tak do końca - tak czy inaczej piękny bet, gratuluję. $$ się zgadza!
Swoją drogą co myślicie o Polsce na dzis? Kurs 2... czytałem dużo o Serbii - ogólnie rzecz biorąc oprócz paru znanych nazwisk nie ma tam szału. Poza tym czytałem, że piłka u nich ligowa jak i reprezentacyjna jest w tragicznym stanie. Trener ponoć jakiś dziwny, nie dogadują się z nim kompletnie. Co do naszej reprezentacji - Nawałka ma dziś wystawić pełny skład - jedynie Salamon ma być &quot;nowicjuszem&quot; w pierwszym składzie, ale myślę, że sobie poradzi. Tak to Lewy, Milik nasza siła. Myślę, że powinno być dobrze po takim kursie. Uważam również, że w momencie podania oficjalnych składów na ten mecz, kursy mogą polecieć nawet to 1.75-1.80. ????

Moim zdaniem to okazja kurs 2 na singlu zawsze spoko co prawda to jest reprezentacja i jakies potkniecie może być ale na srednia stawke super value imo

dedi 122

dedi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja pozno wstalem haha i zaspalem bo mialem grac x/x przed meczem, dopiero na live zalapalem