>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

Typy - Sheva

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Jako, że jestem nowy na forum chcę napisać coś o sobie. Nie, nie bójcie się nie będzie to mój życiorys.:razz:
W zakłady bukmacherskie gram już ponad pół roku. Typuję przeważnie tenis, rzadziej piłkę nożną, a od święta inne dyscypliny sportu.
Bukmacher na którym gram to Tobet. Stawka - przeważnie 10 zł, choć zdarzają się mniejsze, większe raczej rzadko.
Tak więc do dzieła! ????

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
15 Luty
Dziś na korcie nr1 w Dubaju odbędą się 3 bardzo ciekawe pojedynki:
Shahar Peer - Maria Jose Martinez Sanchez @ 1,42 ✅
Peer raczej pewnie radzi sobie w początkowych fazach dużych turniejów, schody zaczynają się dla niej później. Słyszałem opinię, że Izraelka nie nadaję się na korty twarde, a co ma powiedzieć jej rywalka, której hard wybitnie nie leży. Shahar będzie dodatkowo zmobilizowana, ponieważ broni tu półfinału. W tym sezonie Peer pewnie radziła sobie ze słabszymi zawodniczkami, przegrywała tylko z teoretycznie lepszymi (Azarenka, Pennetta, Radwańska).
Hiszpanka w tym sezonie nie zachwyca: w Sydney przegrała z Kleybanovą, a na AO z Cornet.
Uważam, że kurs na Shahar jak najbardziej zachęca do stawiania na nią.
Kaia Kanepi - Vera Dushevina @ 1,32 ✅
H2H wynosi 2-1 dla Dusheviny, choć tak naprawdę jest 1-1, ponieważ pierwszy ich mecz 4 lata temu w Luksemburgu Estonka oddała walkowerem.
Vera w tym sezonie gra słabiutko, udało się jej pokonać tylko Ondraskovą i Camerin, przegrywała z Cirsteą, Stosur czy Oudin.
Kanepi początku tego sezonu też nie może zaliczyć do udanych. Szybkie porażki w Sydney i Melbourne, jednak dobry start w Paryżu (półfinał) sygnalizuje zwyżkę formy Estonki.
Kurs i bilans h2h może nie zachęca do grania, ale uważam, że Kanepi wyjdzie z tego meczu zwycięsko.
Ekaterina Makarova - Tsvetana Pironkova @ 1,35 ⛔
Pironkova wciąz szuka formy, która doprowadziła ją do półfinału Wimbledonu. W tym roku na 7 meczów wygrała tylko raz, przegrywała z takimi &quot;gwiazdami&quot; jak Niculescu czy Minella.
Makarova jest bardzo niebezpieczną przeciwniczką, jak ma dzień to jest groźna dla każdej rywalki o czym dotkliwie przekonały się Ivanovic i Petrova na AO. Turniej w Melbourne skończył się dla Rosjanki na 4R gdzie przegrała z Clijsters. Po AO Ekaterina zaliczyła wpadkę przegrywając w 1R w Paryżu z Kristiną Kucovą, ale wydaję mi się, że to tylko był wypadek przy pracy.
Zachęcam do grania, typ na Katię raczej pewny. ????
Stawka: 10 zł
AKO: 2,53
Do wygrania: 25, 30 zł

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
15 Luty
Kuponik taki delikatny, bo trzeba choć trochę odrobić to co się dziś przegrało.
Juan Monaco - Ivan Navarro @ 1,20 ✅
Monaco musi koniecznie dojść daleko w tym turnieju. Juan nie obronił tytułu w Santiago co kosztowało go stratę dużej ilości punktów. W Buenos Argentyńczyk broni półfinału.
Navarro do turnieju głównego przebijał się przez kwalifikacje w których pokonał Junqueirę i Marrero. Hiszpan gra niestety odchodzącym zapomnienie stylem serve&amp;volley.
Za Monaco przemawia wszystko: umiejętności, kibice i tegoroczne rezultaty w porównaniu z rywalem.
Uważam, że nie ma innej opcji jak pewne zwycięstwo Argentyńczyka.
Janko Tipsarevic - Ryan Sweeting @ 1,35 ✅
Serb mimo, że w tym sezonie nie zachwyca nie powinien mieć problemów z rywalem. Sweeting jest groźnym tenisista, ale nie na tyle by dziś zagrozić Tipsarowi.

Lourdes Dominguez Lino
- Mandy Minella @ 1,35 ✅
Jakoś nie widze szans dla Minelli w tym meczu. Clay to nie jest jej nawierzchnia, czego nie można powiedzieć o Hiszpance. Obie panie w tym sezonie graja słabo, ale uważam, że D.Lino spokojnie wygra ten pojedynek.
Stawka: 6,52 zł
AKO: 2,19
Do wygrania: 14,26

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
15 Luty
Podkusiło mnie na jeszcze jeden kuponik ???? Analiza dość oględna, o nie mam czasu na dłuższą.
Jose Acasuso - Alexandr Dolgopolov @ 1,20 ⛔
Acasuso to dziś cień tenisisty sprzed lat, Dolgopolov ma ten sezon b.dobry, a poza tym clay to jesgo ulubiona nawierzchnia.
Michalla Krajicek - Alexa Glatch @ 1,60 ⛔
Krajicek ostatnio regularnie nizej notowane rywalki, Glatch w tym sezonie grała głownie w ITF&#39;ach do turnieju głównego dostała się z kwalifikacji. Michaella w 1R pokonała turniejową &quot;jedynkę&quot; Zahlavovą Strycovą i uważam, że z ALexą też sobie poradzi.
S.Gonzalez/Kas - Butorac/ Rojer @ 1,50 ✅
Butorac/Rojer to stała para deblowa są bardziej zgrani od rywali i to powinno być ich dużą przewagą w tym meczu.
Stawka: 9,26 zł
AKO: 2,88
Do wygrania: 26,67 zł
E: Zaje*iście????

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
16 Luty
Wczorajszy dzień nieudany, więc dziś trzeba cos zarobić. ????
Andrey Golubev - Ivan Ljubicic @ 1,30 ✅
Golubev nie wygrał ostatnich 8 meczów z rzędu i wątpię, aby wygrał akurat dziś Ljubiciciem. Chorwat w ubiegłym tygodniu doszedł do pólfinału w Rotterdamie wygrywając z Stakhovskim, Pairem i Baghdatisem.
H2H również na korzyśc Ivana 1-0.
Nie widzę innej opcji jak zwycięstwo Ljubicicia.

Svetlana Kuznetsova - Tsvetana Pironkova @ 1,20 ✅
Będąca w dołku Pironkova wczoraj niespodziewanie ograła Makarovą, ale Kuznetsova to inne progi, Rosjanka grając może na 70% swoich możliwości bez problemów ograła Llagosterę Vives.
H2H wynosi 2-0 dla Svetlany, Bułgarka nie wygrała ani jednego seta w meczach z Rosjanką i dziś też pewnie nie ugra.
Timea Bacsinszky - Marion Bartoli @ 1,30 ✅
Nie licząc Fed Cupu Bacsinszky odniosła w tym sezonie tylko jedno zwycięstwo, wczoraj nad Benesovą. Bartoli w tym sezonie gra w kratkę, potrafi odesłać na rowerze Garbin, by potem przegrać z Manasievą. W perspektywie meczu z solidną Timeą niepokoją mnie te przestoję, ale wydaje mi się, że po dobrym przetarciu jakim był mecz z Date Krumm Marion nie zacznie &quot;odwalać&quot; w meczu ze Szwajacarką.
AKO: 2,03
Do wygrania: 20,28 zł

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
16 Luty
Jo Wilfried Tsonga - Sergiy Stakhovsky 1,20 ✅
Tsonga grając przed własnymi kibicami celuję w turniejowe zwycięstwo, tak więc Stakhovsky nie powinien być dla niego trudną przeszkodą.
Sharon Fichman - Catalina Castano 1,60 ⛔
Castano wygrała w 1R z będącą bez formy Mediną Garigues, ale jej statystyki serwisowe wołają o pomstę do nieba. Catalina aż 16 df i miała tylko 53% pierwszego serwisu.
Fichman w 1R wygrała łatwo z Costas-Moreirą. Kanadyjka dobrze czuję się na clayu, w tym sezonie wygrała już jeden turniej rangi ITF. Panie grały juz raz ze soba, właśnie na mączce i pewnie ten mecz wygrała Sharon.
Dziś nie powinno być inaczej.
Evgeniya Rodina - Melanie Oudin 1,32 ⛔
Oudin w tym sezonie nie zachwyca, ale Amerykanka zawsze świetnie czuję się na amerykańskich kortach. Rodina była blisko wypadnięcia z turnieju już w 1R z Tomljanovic. Nie widzę innej opcji na ten mecz jak zwycięstwo Mel.
Stawka: 10,28 zł
Do wygrania: 26,05 zł
E: Po Oudin to się porażki w życiu nie spodziewałem...

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
16 Luty
Xavier Malisse - Florent Serra 1,35 krecz
XMen jest bardzo nierówny w tym sezonie, świetne mecze przeplata słabymi. Serra jest rywalem groźnym, ale na clayu gra lepiej niż w hali. Francuz ma fatalny ten sezon, przegrywał m.in. z Walterem czy Brownem, potrafił pokonać tylko King-Turnera i Giorginiego.
Mimo nierównej gry Malisse&#39;a postanowiłem na Belga postawić, mimo, że niski kurs nie zachęca.
Yanina Wickmayer - Na Li 1,45 ⛔
O świetnych występach w tym sezonie Li wiemy wszytko, Wickmayer boryka się z kontuzją i to w starciu z regularną Chinką może być szczególnie widoczne.
Yanina do Dubaju udała się wprost z Paryża, a wszystkie panie, które tak zrobiły w Dubaju prezentuja się bardzo przeciętnie.
Patricia Mayr Achleitner - Carla Suarez Navarro 1,42 ✅
Carla w tym sezonie nie zachwyca, ale zasygnalizowała dobrą formę w 1R łatwo ogrywając Zec Peskiric. O Mayr za dużo napisać nie mogę, oprócz tego, że jesy pyskata i gra s labo w tym sezonie.
Myslę, że Hiszpanka powinno spokojnie wygrac ten mecz.
AKO: 2,78
Do wygrania: 27,80 zł
E: Brawo Li???? jak widać dla niektórych pań 4 mp z rzędu to za mało by skończyć mecz

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
17 Luty
Tobias Kamke - Michael Llodra 1,30 ✅
Llodra na szybkiej nawierzchni Greenset jaką mamy w Marsylli czuję się ja ryba w wodzie.
Kamke to odkrycie 2010r. wg ATP w tym sezonie nie zachwyca na AO przegrał z Kohlschreiberem mając mp, w Heilbronn przegrała z Bozoljacem. W Marsylii w 1R stracił tylko 2 gemy z Schoorelem, ale Michael to zdecydowanie wyższe progi.
Gilles Simon - Mikhail Youzhny 1,70 ✅
Bradzo korzystny kurs na Miszę. Simon gdzieś zgubił świetną formę z Australii gdzie wygrał w Sydney, a w AO stoczył pasjonujący bój z Federerem, Tu w Marsylii Gilles wygrał z Davydenką ale nic wielkiego nie pokazał.
Dla Rosjanina ten sezon to jak narazie pasmo rozczarowań, na AO przegrał w 3R z Raoniciem, nie obronił finału z Rotterdamu przegrywając w QF z Soderlingiem.
H2H 6-0 na korzyśc Miszy, w hali grali ze sobą raz w Walencji &#39;09, Misza wygrał 6-4 6-4.
Radek Stepanek - Milos Raonic 1,70 ✅
Nie przestaje mnie zadziwiać Kanadyjczyk, drugi raz w ciągu trzech dni uporał się z Verdasco, o ile nie dopadnie go zmęczenie powinien sobie poradzić z Czechem, który w tym sezonie gra bardzo słabo. Stepanek na pewno starał sę wywierać presję na Roaniciu atakami do siatki, jeżeli jednak te ataki będą z nieprzygotowanych pozycji, to nawet jego zwinność i gibkość pod siecią mu nie pomoże, bo Raonic dość dobrze mija z forhendu. Milos powinien z łatwością utrzymywać swoje podanie, bo Stepanek nie returnuje zbyt dobrze.
AKO: 3,76
Do wygrania: 37,57
E: Pieknie :grin:

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
17 Luty
Albert Ramos Vinolas - Tommy Robredo 1,20 ✅
Robredo powinien sobie spokojnie poradzić z rywalem. Jedyne zagrożenie ze strony Ramosa Vinolasa jest takie, że jest leworęczny, ale Robredo ma bardzo dobre statystyki meczów z mańkutami.
Adrian Mannarino - Lleyton Hewitt 2,85 ⛔
Buki chcą wmówić, że to Hewitt jest faworytem, ale dla mnie zdecydowanym faworytem jest Mannarino.
Lleyton jest bez formy, w San Jose omal nie przegrał z Dabulem, tu w Memphis wygrał z Lu, ale Tajwańczyk też gdzieś zgubił formę.
Francuz jest piekielnie niebezpiecznym tenisistą, jest leworęczny, gra bardzo agresywnie, posiada świetny serwis, szybka nawierzchnia będzie odpowiadać.
Mirnyi/Nestor - Roddick/Harrison 1,40 ✅
Rzadko gram takie debla w których typowa para deblowa staje naprzeciwko dwóch singlistów, ale uważam, że Mirnyi z Nestorem, którzy od tego sezonu grają razem w parze wygrają ten pojedynek.
Atutem Amerykanów będzie serwis, lecz nie można zapominać, że Roddick stanie do tego meczu, bo pojedynku singlowym z Tipsareviciem, który łatwy dal Andy&#39;ego na pewno nie będzie.
Stawka: 7,57 zł
AKO: 4,79
Do wygrania: 36,25 zł
Ale mnie Mannarino urządził ????, miał 2 mp, normalnie płakać mi się chcę. :?

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
18 Luty

Kupon na przełamanie, nie będę pisał analizy, bo muszę w końcu iść spać. :smile:

Robin Soderling - Michael Llodra 2,17 ⛔
Caroline Wozniacki - Shahar Peer @2 3,50 ⛔ czułem...
Samantha Stosur - Jelena Jankovic @1 1,35 ⛔
AKO: 10,25
Do wygrania: 102,53 zł
E: Najgorszy kupon w życiu...:-(

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
18 Luty
Nicolas Almagro - Jose Acasuso 1,22 ✅
&quot;Chucho&quot; jakby zaczął się odradzać, pokonał Dolgopolova i Cuevasa, ale Almagro to TOP 10 w tourze na clayu. H2H zdeycdowanie na korzyść Nico 6-2 z czego wygrał 6 ostatnich pojedynków. Acasuso zagra przed własną publicznością i to jest pewne niebezpieczeństwo, bo Almagro potrafi się &quot;zagotować&quot; jak mało kto.
Jednak dla mnie Hiszpan jest pewniakiem w tym pojedynku.
Sam Querrey - Mardy Fish 1,70 ✅
Querrey w Memphis przebudził się wygrywając pierwszy mecz od październikowego Mastersa w Szanghaju. Nie były to jednak zwycięstwa nad znaczącymi tenisistami: Istomin szuka formy, Dabul to gracz przeciętny, jeszcze z małym zasięgiem ramion co ułatwiało Samowi zdobywanie punktów serwisem.
Fish też nie błyszczy w tym sezonie, ale tu w Memphis odesłał z kwitkiem Gabashviliego i Lacko, a więc groźnych tenisistów.
H2H 1-1 Fish wygrał na hardzie, Querrey na trawie.
Mimo, że obaj grają słabo stawiam na Fish&#39;a. Uważam, że będzie sobie radził z serwisem rywala, a z głębi kortu jest regularniejszy.
Laura Pous Tio - Petra Martic 1,65 ✅
W meczu pań, które oscylują w rankingu w ok. 100 miejsca wiadomo tyle, że ... nic nie wiadomo.
Jednak dla nie faworytką jest Martic, w poprzednich meczach łatwo ograła Ondraskova i Hercog.
Pous Tio w ubiegłym tygodniu była w finale ITF&#39;a w Cali gdzie uległa Begu. W Bogocie gra jak narazie średnio sądząc po suchych wynikach. Wczoraj w trzech setach męczyła się z anonimową dla mnie Niną Bratchikovą.
Wiele razy przejechałem się już na WTA (np. dzisiaj) ale typ na Petrę wydaję mi się pewny.
AKO: 3,42
Do wygrania: 34,22 zł

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
merengue +1 Punkty
S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
18 Luty
Taki &quot;lajtowy&quot;, żeby wpadło trochę kasy i żeby w radosnym nastroju położyć się spać. ????
Andy Roddick - Lleyton Hewitt 1,22 ✅
Obaj w tym sezonie grają poniżej oczekiwań. Ale to co odwalał Hewitt wczoraj w meczu z Mannarino to się nie mieściło w głowie. Uderzenia w wymianach grane wysoko nad siatką, zamiast przejmować inicjatywę w wymianach Lleyton wolał grac na środek i czekać na błąd rywala i ta taktyka mogła się zemścić, bo Mannarino - również wczoraj słabo grający- miał 2 meczbole.
Roddick może i gra przeciętnie, ale na beznadziejnego ostatnio Rusty&#39;ego powinno wystarczyć.
Michael Russell - Juan Martin Del Potro 1,12 ✅
W zasadzie nie ma się co rozpisywać o tym meczu, kurs mówi wszystko...
Jednak Russell był zawsze niewygodnym rywalem dla Del Potro, ale nie widzę w tym meczu innej opcji jak wygrana Juana.
Ottawa Senators - Boston Bruins 1,85 ✅
Zaskakująco wysoki kurs na Bruins, biorąc pod uwagę to co się ostatnio dzieję w drużynie &quot;Senatorów&quot;. A dzieję się dużo: odeszli Ruutu, Fisher i Kelly, oraz Elliott (wymiana za Craiga Andersona). Oprócz tego Ottawę dopadła plaga kontuzji szczególnie w defensywie, nie będą mogli zagrać: Gonchar i Campoli. W bramce stanie niedoświadczony Lehner.
Uważam, że Senators nie mają większych szans z Bostonem, który wygrywając ostatnio 6-3 z Islanders pokazał, że po trzech z rzędu porażkach wraca na właściwe tory.
Do wygrania: 25,28 zł

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
19 Luty
Analiza krótka, bo pierwszy mecz zaraz się zacznie.
David Nalbandian - Tommy Robredo 1,35 ⛔
Wątpie, żeby w perspektywie turnieju w Acapulco Robredo przemęczał się w Buenos, Nalbandian gra u się, więc będzie dodatkowo zmotywowany.
Mardy Fish - Milos Raonic 1,75 ⛔
U Raonicia wychodzą już oznaki zmęczenie, było to widac w meczu z Kendrickiem, Fish w formie nadzwyczajnej nie jest, ale uważam, że stać go na wygraną w tym meczu.
Svetlana Kuznetsova - Flavia Pennetta 1,85 ✅
H2H 4-0 dla Kuznetsovej, na hardzie stracił z Włoszką na 2 mecze 6 gemów.
Flavia ma niesamowite przestoję w tym turnieju, które Rosjanka powinna wykorzystać.
Stawka: 10,28 zł
AKO: 4,37
Do wygrania: 44,93 zł
E: Nalb :;/:

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
19 Luty
Bez analizy, bo mecze już się zaczynają
Andy Roddick - Juan Martin Del Potro 1,70 ⛔
Real Zaragoza - Atletico Madrid 2,33 ✅
Velez Sarsfield - All Boys 1,52 ⛔
Stawka: 9,22 zł
AKO: 6,02
Do wygrania: 55,51 zł
E: Ech, ta Argentyna :;/:

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
20 Luty
Napoli - Catania 1,40 ✅
Napoli nie przegrało od trzech spotkań. Catania na wyjeździe jest najsłabszym zespołem Serie A. Piłkarze Catanii nie wygrali jeszcze w tym sezonie spotkania na wyjeździe. Napoli walczy o mistrzostwo i z takimi rywalami jak ten dzisiejszy po prostu przegrywać nie może.
Chievo - Milan 1,80 ✅
Milan przystępuje do tego meczu po wtorkowej porażce w LM z Tottenhamem. ALe dla Milanu w tym sezonie to liga jest priorytetem, Rosso-Neri w Serie A nie przegrali od 8 kolejek, Chievo gra w kratkę potrafi wygrać z Napoli i dostać baty od Cagliari.
Drużyna Allegriego dysponuje jednym z najlepszych ataków w Europie, wraca do składu, który w LM grac nie może i to było bardzo widoczne w meczu z Tottenhamem, podobno ma zagrac również Abbiati.
Lazio - Bari 1,40 ✅
Nie ma innej opcji na ten mecz jak wygrana Lazio. Rzymianie wciąż walczą o mistrzostwo, Bari jest na ostatnim miejscu w tabeli z marnymi widokami na utrzymanie.
Lecce - Juventus 1,63 ⛔
Juventus pomału wychodzi z dołka. Lecce przystąpi do tego strasznie osłabione: za kartki nie będą mogli zagrać - Jeda, R.Olivera, Gustavo i Giacomazzi. Na dodatek kontuzjowani są Ofera i Giuliatto.
W Juve zabraknie Sissoko, Pepe i Quaqliarelli i też są to znaczące ubytki, lecz z Lecce piłkarze Starej Damy powinni wygrac.
Bayer - Stuttgart 1,60 ✅
Stuttgart w tym sezonie jest słabiutki, Leverkusen zajmuje obecnie 3 miejsce w tabeli i wobec wczorajszej wygranej Bayernu muszą dziś wygrac, by znów odskoczyć Bawarczykom. Zadanie to nie powinno być specjalnie trudne, Stuttgart przegrał 2 ostatnie mecze z rzędu, natomiast Bayer 2 ostatnie wygrał.
Ivica Kostelic - Andre Myhrer 1,55 ✅
Myhrer dobrze radzi sobie w slalomie, ale uważam, że Kostelić powinien być w klasyfikacji wyżej od niego.
Trochę przyszalałem, ale wykorzystuję promocję na Tobecie z okazji MŚ w narciarstwie alpejskim ,czyli &quot;zakład bez ryzyka&quot;.
Jak kupon wejdzie to świetnie, jak nie to zwróca kasę.
Stawka: 20 zł
AKO: 14,26
Do wygrania: 285,23 zł
E: Dzięki Buffon, dzięki Juve.:]

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
20 Luty
Robin Soderling - Marin Cilic 1,25 ✅
Nicolas Almagro - Juan Ignacio Chela 1,40 ✅
Mirnyi/Nestor - Butorac/Rojer 1,52 ✅
Stawka: 6,25 zł zł
AKO: 2,66
Do wygrania: 16,63 zł

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Ilość postawionych kuponów: 15
Wygrane kupony: 6
Ilość postawionych zdarzeń: 48
Ilość prawidłowo wytypowanych zdarzeń: 32
Zysk/strata: ✅ 18,86 zł
Słabo :;/: Gdyby nie frajerstwo Li i Mannarino - oboje przegrali mecz mając mp i potknięcie Juve byłoby 380 zł:-(.

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
21 Luty
Grigor Dimitrov - Richard Gasquet 2,10 ✅
Ja wiem, że Gasquet jest świeżo po kontuzji, a Dimitrov był w Marsylii bliski ogrania Tursunova, ale dla mnie to jest value ????
Za Francuzem przemawiają umiejętności i doświadczenie, inna sprawa, że Richard jest największym specjalistą w cyklu od przegrywania wygranych meczów.
Obu uwielbiam, spodziewam się bardzo efektownego meczu, ale wydaję mi się, że Gasquet powinien zwyciężyć.
Alisa Kleybanova - Marion Bartoli 2,17 ✅
Albo ja czegoś nie wiem, albo to jest promocja ????
Kleybanova była w QF w Dubaju, a Bartoli odpadła w 3R i to chyba jedyny argument na taki kurs.
Tylko, że jest to argument mylący bo Bartoli przegrała z Radwańską z którą nie umie i nie lubi grać. Zaś Alisa ugrała tylko 2 gemy Pennettcie, ale po drodze pokonała Pavlyuchenkovą, Groth i Zvonarevą.
H2H 3-0 dla Bartoli, na hardzie 2-0 ( a właściwie 1-0, bo drugi mecz Rosjanka oddała w/o).
Uważam, że po takim kursie warto zagrać Bartoli.
Oliver Rochus - Jerzy Janowicz 1,50 ✅
Spotkali się 2 tyg. temu na bardzo szybkiej nawierzchni w Courmayeur i pewnie wygrał Janowicz. Dzisiaj powinno być podobnie, nawierzchnia dywanowa uwypukli serwis - największy atut Polaka.
O.Rochus to już tenisista odchodzący w zapomnienie, włóczy się po challengerach w których w tym roku odpadał w QF (w Courmayeur z Janowiczem, w Bergamo z Zoppem).
Jurek w hali jest bardzo groźny, ostatnio jak już przegrywał w challengerach to tylko ze ścisłą challengerową czołówką (z Berrerem i 2 razy z Mullerem).
Kurs jak najbardziej zachęca do gry na Polaka.
Stawka: 6,63 zł
AKO: 6,84
Do wygrania: 45,32 zł

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
21 Luty
Santiago Gonzalez- Daniel Garza 1,45 ✅
Mecz dwóch Meksykanów obdarowanych na ten turniej dziką kartą.
Gonzalez jest dla mnie 100% faworytem, mimo, że jest tylko rok starszy od rywala, w rankingu dzieli się prawie 200 miejsc. Santiago w tym sezonie skupia się bardziej na grze deblowej, w singlu jego bilans wynosi 0-2.
Garza to tenisista dla mnie kompletnie anonimowy, na stronie ATP nie o nim za dużo informacji. W tym sezonie gra głównie we futuresach. Witten, Balleret to najbardziej znani tenisiści, których w tym roku ograł Garza.
H2H 3-0 dla Gonzaleza, na clayu 2-0 Santiago nie stracił jeszcze nawet seta w trzech pojedynkach z Danielem i nie sądzi, żeby dziś miał przegrać.
Albert Ramos Vinolas - Santiago Giraldo 1,35 ✅
Ramos Vinolas to tenisista leworęczny, grający fajny tenis na mączce w ubiegłym tygodniu napędził trochę stracha Tommy&#39;emu Robredo.
Jego przewagą może być ogranie, Hiszpan udanie przeszedł kwalifikacji, w ubiegłym tygodniu był w 2R w Buenos Aires. Giraldo ostatni mecz zagrał dokładnie 2 tyg. z Mello w Costa do Sauipe. Acapulco to jest &quot;500&quot; więc Giraldo będzie chciał tu dobrze wypaść i z takimi rywalami jak Hiszpan nie pasuję mu przegrywać.
West Ham - Burnley 1,78 ✅
Dużo już na temat tego meczu zostało napisane na forum, więc ja już nic nie będę pisał, mam nadzieję, że Młoty mnie nie zawiodą. ????
AKO: 3,48
Do wygrania: 34,84 zł

S 184

sheva91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.