Kupon 14
Real - Eibar
3-0
Typ: BTS? NIE
Kurs: 1.51
Benfica - Academica
5-1
Typ: Goście nie strzelą
Kurs: 1.55
Ako: 2.34
Stawka: 50j
Ew: 117j
betsson
Obydwa typy pasują do mojej strategii, a więc gram. Giganci vs ligowe słabeusze. Betsson jak zwykle śpi. Na brak gola Eibar dają 1.40 a na brak BTS 1.51.:grin:. Kurs na czyste konto Benfici też mają wyższy niż w 365.
Kupon 15
Celta Vigo - Rayo Vallecano
6-1
Typ: Rayo Vallecano
Kurs: 4.75
Stawka: 10j
Ew: 47.50j
bet365
Rozbieżność w kursach zbyt duża, ostatni Rayo dosyć mocno mnie zdenerwowało swoją beznadziejną skutecznością w meczu z Realem, ale nie zrażam się i gram na ich zwycięstwo. Celta podobała mi się tylko w przedsezonowych i na początku sezonu w
La Liga, potem wyglądała już co raz gorzej. Oni już chyba mają dość tego sezonu, te ich akcję są takie jakieś nijak powolne, bez pasji i zaangażowania, oczywiście ja to tak odbieram, ktoś może mieć inne zdanie. Rayo też pewna lokata w środku tabeli, ale lepiej ich gra. Na X2 czy DNB Rayo szkoda grać, bo oni praktycznie nie remisują. Dlatego wolę zagrać na ich czyste zwycięstwo po wysokim kursie.
Kupon 16
Parma - Juventus
Typ: under 2.5 azjan
Kurs: 1.87
Stawka: 20j
Ew: 37.50j
bet365
Zysk: 17.50j
Juventus przed
LM, w lidze kolosalna przewaga nad resztą stawki. Pewnie będzie sporo zmienników w składzie. Parma owszem pogrążona jeżeli chodzi o
finanse, ale to nie oznacza że będą ogrywani wysoko przez kolejne drużyny, zresztą ostatnie wyniki to pokazują. Tu nie ma takiej sytuacji jaka jest w rumuńskich czy tym podobnych klubach, gdy wyskakują problemy finansowe, tam praktycznie od razu najlepsi rozwiązują kontrakty i do składu są wstawiane jakieś pionki, w Parmie mimo wszystko graja doświadczeni zawodnicy i dlatego wyniki teraz nie są katastrofalne i pewnie jeszcze komuś zabiorą pkt. w tym sezonie. Spodziewam się nudnego meczu.