>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

typy piłkarskie powyżej 1,5

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
BILANS DNIA: +35zł ✅✅✅
SALDO: +916zł ✅✅✅
BANK: +2916zł ✅✅✅

Mogło być dużo lepiej. Ogólnie nie jestem kompletnie zadowolony, choć mógł być też minus. Ale jak się gra wynalazki z Ameryki, to tak się kończy ????

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
juvepany,ale zauważ też, że kluby często underowe stają się overowe. Ja jestem ciekawy jak sobie Caen poradzi w lidze bo z tego co widzę ładny futbol dla oka grają. Myślę,że Lorient uderzy od początku w Lille słabe(oglądałem wczoraj mecz z Porto) to nic specjalnego prócz 1 groźnej sytuacji nie zrobili. Tello ładnie wrzucił i cóż bramkarz bez szans. Słabo kryją, a z kontratakiem im słabo idzie. W dodatku ten mecz jest po 3 dniach od LM, więc można ciut ryzykowniej wjechać w Lorient czysty,a za trochę więcej z DNB lub podpórką.
Powiem Ci, że tak mi ostatnio &quot;nie siedzą&quot; OVER-y i BTS-y, że kompletnie na razie z nich rezygnuję. Dziś w moich taśmach po raz kolejny się potwierdziło, że gram to na siłę ????
Ale sam wspomniany mecz we Francji przemyślę i spróbuję jakoś zagrać ????
Tak, też widziałem jak gra Lille, szału nie ma. Tyle że Francja ogólnie średnio mi &quot;leży&quot; ????

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gratuluję Astry. Pięknie siadło ????
Dziękuję bardzo. Mam kolejny dowód na to, że nie mogę grać polskich drużyn, bo albo jestem zbyt zaangażowany emocjonalnie, albo zbyt sfrustrowany ich wynikami/grą i potem mam przekłamany odbiór i głupio obstawiam.
A Astra mogła to wygrać jeszcze wyżej ???? Fatai mnie nie zawiódł. Chłop był przez pół meczu sam na połowie Lyonu, ale walczył jak lew i nie tracił piłek, aż w końcu strzelił ????
Dzięki i pozdrawiam. Nawet gdyby się skończyło 1:0 dla Lyonu, to kurs 8,00 na Astrę było mocno zawyżony. Dobra nasza!!! ????

jolly_roger 7

jolly_roger

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Dziękuję bardzo. Mam kolejny dowód na to, że nie mogę grać polskich drużyn, bo albo jestem zbyt zaangażowany emocjonalnie, albo zbyt sfrustrowany ich wynikami/grą i potem mam przekłamany odbiór i głupio obstawiam.
A Astra mogła to wygrać jeszcze wyżej ???? Fatai mnie nie zawiódł. Chłop był przez pół meczu sam na połowie Lyonu, ale walczył jak lew i nie tracił piłek, aż w końcu strzelił ????
Dzięki i pozdrawiam. Nawet gdyby się skończyło 1:0 dla Lyonu, to kurs 8,00 na Astrę było mocno zawyżony. Dobra nasza!!! ????
Właśnie dlatego zrezygnowałem z typowania polskiej piłki i lig &quot;egzotycznych&quot; z Ameryki Płd. i Azji. Próbowałem, kombinowałem, analizowałem, ale, no właśnie, albo górę brały emocje jak w przypadku polskiej piłki albo wychodził brak wiedzy i znajomości trendów w ligach egzotycznych, gdzie jakbym nie kombinował to faworyt na własnym boisku dostaje od kelnerów, albo kelnerzy na własnym stadionie tłuką faworytów z czuba tabeli, jak nie patrzeć to tam chyba opłaca się grać jakieś underdogi, ale ja wolę bezpieczniej i mniej a częściej niż raz do syta a potem długo nic ????

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prawda, prawda. Czasem lepiej tak grać, jak mówisz.

Ale ja się &quot;wyleczyłem&quot; z egzotyki na razie ???? Nie mam takiego przeglądu sytuacji, a nie lubię grac w ciemno ???? Ale życzę powodzenia ????

Polską ligę będę czasem grał, tylko w pucharach odpuszczę ???? Będę sobie ich puszczał tylko w moim wątku nr 3 ????

Każdy musi wypracować własny, skuteczny &quot;model&quot; grania ????

Powodzonka!

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ODRADZAM ????
&quot;Szaleńce&quot; ???? Postaram się jutro jeszcze zagrać coś &quot;normalnego&quot; ????
Zawisza - Lechia @ [HT/FT] X/2 (5,80) 0:2 (0:0)✅✅✅
stawka: 50zł
EWK: 290zł
✅✅✅
Bayern - Wolfsburg @ DNB 2 (11,00)⛔ 2:1
stawka: 50zł
EWK: 550zł

BILANS DNIA: +190zł ✅✅✅
SALDO: +1106zł ✅✅✅
BANK: +3106zł ✅✅✅

jolly_roger 7

jolly_roger

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Znowu bardzo wysoki kurs na Wolfsburg ???? Patrząc na ich przedsezonowe spotkanie to nie wiem czemu aż tak wysoki. Uważam, że remis w tym spotkaniu niebyłby czymś nadzwyczajnym, a i za taki drakoński kurs można postawić na niespodziankę w Monachium. Powodzenia ????

A 226

adiqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jolly-Roger
ligi egzotyczne bardzo lubie typować - przykład z wczoraj:
Millionaros - U. Cesar Vallejo 2 12,53 1:2 W ;)
Wolfsburg tez oczywiście mam pograny ;)
juvepany - gdzie masz @11 na DNB?
jak odpowiesz, to wtedy ja napiszę dlaczego pytałem ;)

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Znowu bardzo wysoki kurs na Wolfsburg ???? Patrząc na ich przedsezonowe spotkanie to nie wiem czemu aż tak wysoki. Uważam, że remis w tym spotkaniu niebyłby czymś nadzwyczajnym, a i za taki drakoński kurs można postawić na niespodziankę w Monachium. Powodzenia ????
Kurs kompletnie &quot;od czapy&quot; ???? W Bayernie szpital totalny, a ci co zagrają, jeszcze nie doszli do siebie po mundialu.
Wolfsburg kiedyś musi &quot;odpalić&quot;. Mają dwie ważne absencje: Benaglio i Perisić.
Nie będę się wdawał w personalne analizy, bo każdy wie, że mają pakę ????
Inauguracja sezonu, więc kiedy jak nie teraz sprawić niespodziankę ????
Realny kurs na VfL (dnb) powinien - moim skromnym zdaniem - wynosić w tym momencie i w tych okolicznościach max 4,00 ????
Również powodzonka życzę ????

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jolly-Roger
ligi egzotyczne bardzo lubie typować - przykład z wczoraj:
Millionaros - U. Cesar Vallejo 2 12,53 1:2 W ;)
Wolfsburg tez oczywiście mam pograny ;)

juvepany - gdzie masz @11 na DNB?
jak odpowiesz, to wtedy ja napiszę dlaczego pytałem ;)

Widzę, że w moim wątku KTOŚ urządził panel dyskusyjny ????

Hehe, spoko, byle nie za często ????

A to pytanie jest podchwytliwe?:razz: Nawet teraz widzę, że w TIPICO jest taki kurs, więc nie rozumiem wątpliwości.
Ja go wziąłem z bardziej popularnego buka - UNIBETU.

Chyba wiem do czego zmierzasz, ale pewności nie mam, więc poczekam na odpowiedź ????

Byłem tam u Ciebie w wątku ???? Wyniki bardzo ciekawe i yield też. Dołączam się do pytania Jolly Rogera: jak selekcjonujesz typy? Efekt super, ale czy to tylko rachunek prawdopodobieństwa, czy coś więcej?

Pozdrawiam

A 226

adiqq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ostatni raz już piszę:pytałem o to z 2 powodów - grasz w TIPICO? że podajesz stamtąd kurs?
Nie zwróciłem uwagi na czas twojego posta - jak pisałeś posta, to wtedy faktycznie tyle było....już spadło - jak przeczytałem go dzisiaj, to nigdzie już tyle nie było - to 1 powód ;)
ja nie bez powodu podaję kursy przede wszystkim z PIN,B365,5DIMES i czasami Oddsring - bo tylko tam praktycznie mogę jeszcze pograć ;)
Ten popularny unibet - to niestety nie jest idealny...jak większość buków po dłuższym czasie ;)
Spotkania analizuję tak jak wszyscy..tyle że pod kątem doga a nie faworyta
btw - ten kurs 4 na Wolsburg to przegiąłeś w drugą stronę ;)
EDYTA
ja też oczywiście myślałem o DNB ;)

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spoko ????
Rozumiem wszystko ????
Aaa, no to szacun za rozkminy.
Gram przeróżnie, a czasem nawet u naziemnych. Nieraz nie gram wcale, a wtedy mam substytut hazardu w postaci FORUM ???? W Tipico jeszcze nie grałem ????
Co do buków, to znów pełna zgoda. Potrafią się bardzo niemiło zachować, jak się za często wygrywa:razz: Niby wszystko fajnie, promocje, oczoje*** banery żebyś zarabiał i gromadził fortunę, aż tu nagle...:razz: FOCHY:razz:
Czasem mi się wydaje, że IM wcale nie chodzi o to, żebyśmy się bogacili:razz::razz::razz:
Zaraz edytuję, bo nie dodałem w pośpiechu, że mówiłem o DNB - rzecz jasna ????
Pozdro ????

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
MOJE STATYSTYKI SEZONU 2014/15
[od 11 lipca 2014]

BILANS NETTO: +1106zł ✅✅✅
LICZBA ZAGRANYCH KUPONÓW: 157 :grin:
LICZBA ZAGRANYCH ZDARZEŃ: 166 :grin:
  • TRAFIONE: 78 (47,0%) ✅✅✅
  • NIETRAFIONE: 77 (46,4%) ⛔
  • ZWROTY: 11 (6,6%) :-|

ŚREDNI ZAGRANY KURS: 2,26 :grin:
  • ŚREDNI TRAFIONY KURS: 2,16 ✅✅✅
  • ŚREDNI NIETRAFIONY KURS: 2,46 ⛔

YIELD: +13,57% ✅✅✅
[stan na 22 sierpnia 2014]
------------------------------------------------------------------------
moje notatki:
suma stawek: 8150 zł
suma kursów: 375,07
suma kursów trafionych: 168,25
suma kursów nietrafionych: 189,26
suma kursów zwrotów: 20,38

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
STATYSTYKI &quot;MOICH TYPÓW DNIA&quot; ????
11.07-22.08
29 &quot;TYPY DNIA&quot; W 43 DNI✅✅✅
ZYSK NETTO: +1362zł✅✅✅
YIELD: +67,8%✅✅✅

edit: oczywiście Lechii nie wliczam, bo odradzałem; z nią byłoby dużo więcej ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
farson +4 Punkty
B 0

bryc123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
bialystok
Zawiesiłeś temat?
Często zaglądałem. Bardzo podobała mi się lektura. Czasem poszedłem za Twoimi sugestiami w obstawianiu.
Mam nadzieję, że niedługo wrócisz do pisania.
Pozdrowienia i dużo trafionych typów.

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zawiesiłeś temat?
Często zaglądałem. Bardzo podobała mi się lektura. Czasem poszedłem za Twoimi sugestiami w obstawianiu.
Mam nadzieję, że niedługo wrócisz do pisania.
Pozdrowienia i dużo trafionych typów.

Witam!

Chwilowo nie piszę; mam zamieszanie i nie jestem w stanie poświęcić forum tyle czasu, ile bym chciał. Mam nadzieję, że może już w niedzielę sytuacja się unormuje, ale nic obiecać nie mogę. Tak czy inaczej pamiętam o FORUM i nie rezygnuję z pisania!

Dzięki wielkie za pozytywną opinię!!! ????

Również pozdrawiam i życzę sukcesów!!! ????

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak dla beki, żeby nie zardzewieć ????
Malawi - Mali @ DNB 2 (1,60)⛔
Uganda - Ghana @ DNB 2 (1,60)⛔
Kongo - Nigeria @ DNB 2 (1,60)✅✅✅
Mozambik - Zambia @ DNB 2 (2,15)✅✅✅