Powyżej 0.5 Stockport v Macclesfield 
Powyżej 0.5 Atletico PR v Boa 
Powyżej 0.5 Aberystwyth v Bangor City 
Powyżej 0.5 Afan Lido v Carmarthen 
Powyżej 0.5 Southport v Gateshead 
????David Ferrer (zwyciezca) Richard Gasquet v David Ferrer
AKO: 1,53
Stawka: 10 zl
W miare pewny kuponik, przemyslane typy bez zbednego syfu na sile ;-)
Ferrer powinien dosc latwo sie uporac z Gasquetem, a nawet jesli nie, to po nieco dluzszym pojedynku uwazam ze wyjdzie z niego zwyciesko.

no i zajebisty kuponik, druzyny ktore grajac 2 dni temu ze sobą strzelily 8 bramek w meczu dzis nie strzelily ani jednej, brawo. Az slow brakuje ????, nigdy wiecej Walii.
Mysle nad jeszcze jednym typem, ale najwyzej potem go dopisze.
????
Richard Gasquet v David Ferrer - 1 set over 9,5
Janko Tipsarevic v Philipp Kohlschreiber - 1 set over 9,5
AKO: 2,85
Stawka: 5 zl
Uwazam, ze zaden z ww czworki nie bedzie odpuszczal latwo pierwszego seta i bedzie walczyl zeby wyjsc od razu na prowadzenie, co moze zaskutkowac jakims tie break'iem albo poznym przelamaniem na 6-4 albo 7-5. Fajne AKO z tego wyszlo, zobaczymy co z tego wyjdzie.

szkoda, gdyby Kohlschreiber dal sie zlamac 2 gemy pozniej... a nastepny set oczywiscie 7-6
????
Victoria Azarenka - Samantha Stosur - Victoria - 5,5 gema @ 2,10
Stawka: 5 zl
na szybkosci bo mecz juz sie zaraz zaczyna, typ przeciwny niz typ kolegi z tematu US OPEN i to wlasnie on mnie zainspirowal zeby jeszcze to zagrac inaczej niz on. Zdazylem szybko przejrzec H2H i nie widze zadnych szans na wiecej niz 4 - 5 gemow u Stosur

baby baby
Pare slow na koniec:
Ogolnie widzac ze strasznie pechowo ostatnio to idzie, trzeba bedzie juz niestety obnizyc stawki wrecz do dziecinnych (chociaz te obecne oczywiscie tez nie byly powalajace
lol) bo nie mam zamiaru nic od siebie juz dokladac, albo rozmnoze to co mi zostalo (jeszcze troche mam, nie zbankrutuje ale musze obnizyc niestety stawki zeby nie ryzykowac, gram stawka procentową) albo robie jakas przerwe. Na zla passe nie ma rady, uwazam ze dzisiaj po prostu w tamtym meczu byl straszny pech i tyle. Ktos kto to czyta moze sie usmiechac pod nosem ze tak sie rozpisuje po stracie 10 zl, heh no dla mnie to jest raczej zabawa zeby dorobic pare groszy (poki co) a nie PRO granie zeby z tego zyc wiec nie bede szalal ze stawkami, wiec nawet taka strata wywoluje niesmak. Caly czas sie ucze grac i idzie coraz lepiej, no ale kazdemu czasem trafi sie taki syf jak dzisiejszy jeden mecz ktory chrzani wszystko. Pozdrawiam wszystkich ktorzy tu zagladaja ale sie nie wpisuja