>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na remis

W 0

warpiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hej,
Czy zna ktoś z Was jakieś serwisy, które udostępniają odpłatnie albo bezpłatnie typy na remis? Chodzi mi tu głownie o serwisy zagraniczne.
Z góry dzięki za odpowiedź. Mam plan ????

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
To poddaj konstruktywnej krytyce ten plan , podając jego założenia - bo wtedy może okazać się , iż typy nie są Ci już wcale potrzebne... ????

A stron z typami jest w necie całe mnóstwo - wybieraj więc typy wskazujące remisy.

J 31

janek1509

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dokładnie jak kolega wyżej napisał poddaj go ocenie.Ale z drugiej strony jeżeli zamierzasz grać tylko opierając się na cudzych typach to życzę powodzenia.Sam przez 2 lata grałem progresję na remisy i powiem Ci że na dłuższą metę to szału nie ma wychodzi się prawie na zero_Oczywiście można zarobić ale trzeba wiedzieć kiedy skończyć i zmienić system gry.I najważniejsze jak ustalisz sobie próg np.8 poziomów to trzymaj się tego sztywno!!!

W 0

warpiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki za odpowiedzi, natomiast zupełnie nie o to mi chodziło ????
Ponawiam zatem pytanie - czy zna ktoś (KONKRETNIE) serwisy z typami na ramis? Powiedzmy że konieczne jest mi znaleźć 10 takich serwisów, które udostępniają typy na remis odpłatnie, badź za darmo. I nie chodzi mi tu o to, czy jest to dobre rozwiazanie czy nie, a o samą informację.
Pozdrawiam

W 0

warpiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś? Coś? Kolega edi8 napisał, że takich serwisów jest na necie całe mnóstwo, ale jakoś nie mogę znaleźć ich zbyt wiele, stąd moje pytanie. Może uściślę, że chodzi mi tu o serwisy, które za opłatą bądź za darmo udostepniają swoim użytkownikom typy na remis. Czyli najlepiej byłoby, gdyby udostępniały tylko i wyłącznie takie wyniki, ewentualnie dawały użytkownikom możliwość wyboru rodzaju typów.
Jeżeli nie możecie pisać tutaj nazw serwisów ze względu na regulami, proszę o info na priv.
pozdrawiam

magnetic 0

magnetic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Słuchaj, nie sugeruj się serwisami. Sam oglądaj, analizuj, czytaj, myśl. !
Dziś w totomixie obstawiłem 12 spotkać tenisowych za stawkę 3 zł. Na 12 weszło mi 11. Nie wszedł mi tylko Tomić vs. Simon. Szkoda, żałuje po 563 zł przeszło mi koło nosa, ale jutro też jest dzień. Widzę że analiza i poświęcony czas nie idzie na marne. Myślę że jeszcze trochę i zacznę wygrywać. Bawię się w bukmacherke 1,5 miesiąca. Powodzenia !

W 0

warpiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki, ale ja naprawdę potrzebuje tylko i wyłącznie informacji o tych serwisach. Żadne porady odnośnie tego jak i co obstawiać nie są dla mnie istotne. Oczywiście cieszę się z twojego sukcesu i życzę powodzenia w przyszłości ????

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Napisałem do Ciebie iż &quot; stron z typami jest w necie całe mnóstwo - wybieraj więc typy wskazujące remisy&quot; co jednoznacznie oznacza przecież , iż była tam mowa o stronach i serwisach typujących wyniki 1x2
Bowiem nigdy nie spotkałem żadnego serwisu , który zajmowałby się tak wąskim podejściem jak typowanie tylko remisów w piłce.
Zaś tych ogólnych z typami 1x2 jest naprawdę zatrzęsienie...

.