cytat z dnia 28 marca 2020 21:01 przez pagaWy jesteście na tym forum niereformowalni.
cytat z dnia 28 marca 2020 23:18 przez kamilcia21
To musi być choroba porównywalna do alkoholizmu? ????
Z całym szacunkiem, nie mam zamiaru kogokolwiek obrażać ale inaczej trudno to wszystko racjonalnie wytłumaczyć?
Z samej ciekawości, może ktoś pomoże zrozumieć mi taką sytuację?
cytat z dnia 28 marca 2020 23:56 przez czaro82
Osobiście myślę że jest to znacznie silniejsze uzależnienie od alkoholu.
Sami zainteresowani którzy na terapiach ogólnych opowiadają o tym nałogu, często porównują hazard do zażywania heroiny dożylnie. Podobno zupełnie inny stan euforii
lecz siła i niemoc w zaprzestaniu podobna. Jeśli chodzi o grę czegokolwiek i tzw typów na siłę, proponuję wysłać kilka wiadomości do prywatnych użytkowników z osobistym pytaniem, dlaczego ? grają sporo na pałę! Takich graczy jest tutaj dosłownie garstka wręcz pewna stała grupa około 10 userów. Zapewne ktoś odpisze i pomoże zrozumieć Ci dlaczego musi "coś" znaleźć by zagrać...
cytat z dnia 28 marca 2020 23:18 przez kamilcia21
W pewnym sensie można się zgodzić. Świat stoi w obliczu kataklizmu, a hazardziści obstawiają Nikaraguę, Białoruś, ruletkę i wszelkie wynalazki.
Nie piszę tego złośliwie ale przeraża mnie uzależnienie od hazardu.
To musi być choroba porównywalna do alkoholizmu? ????
Z całym szacunkiem, nie mam zamiaru kogokolwiek obrażać ale inaczej trudno to wszystko racjonalnie wytłumaczyć?
Z samej ciekawości, może ktoś pomoże zrozumieć mi taką sytuację?
cytat z dnia 28 marca 2020 20:41 przez tomcioomen666MOSCOW ESHELON - MOLOTOBOYTSY over 5,5 1.40
MOSCOW ESHELON - MOLOTOBOYTSY over 6,5 1.50