>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [93]

Status
Zamknięty.
mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czutki na dzisiejszą Premier League:

⚽ Aston Villa - Leicester - under 3.5, Villa handi +1,5 - myślę, że wynik będzie niski, dość późno się otworzy. Leicester gra bardzo solidnie, nie bez powodu są drudzy w lidze. Uważał bym natomiast na zespół z Birmingham, robili już niespodzianki. Nie zdziwię się, gdy będzie tu remis. Nie czuję natomiast dużej ilości bramek. Może 1-1. może 0-1 i pewnie dopiero w drugiej się rozkręci.
⚽ Newcastle - Southampton - remis, BTS - obydwa zespoły wygrały w zeszłej kolejce, Newcastle wręcz na mini-fali po remisie z Man City. Wydaje mi się, że może być sporo bramek w tym meczu, bo obydwa zespoły mają o co grać i są zachęceni ostatnimi wynikami. Żadna z drużyn nie potrafi zasadniczo bronić. Może paść tutaj sporo bramek a koniec końców być remis, żeby ich pogodzić.
⚽ Norwich - Sheffield United - Sheffield lub remis, under 2.5 - tutaj czuję bardzo niski wynik, może jakieś nudne 0-0 czy 0-1. Według mnie za mało jakości w zespole Norwich. Sheffield utrzyma ich ładnie defensywnie i może samo coś strzeli. Zobaczymy jak będzie.
⚽ Brighton - Wolverhampton - Brighton lub remis, BTS - myślę, że Brighton tego nie przegra. Myślę też, że może być kilka bramek ale nie jestem w stanie powiedzieć ile - Wolves lubi czasami znacznie przesadzić. Scenariusz dla mnie najbardziej prawdopodobny to Brighton lub remis.

Może po raz kolejny coś ktoś skorzysta, to takie luźne przemyślenia.

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Piszesz o Aston z Lisami a w komentarzu o Birmingham ?

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Piszesz o Aston z Lisami a w komentarzu o Birmingham ?sam mam Aston 1x

mlk 3,7K

mlk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cytat z dnia 8 grudnia 2019 14:28 przez tyksiolPiszesz o Aston z Lisami a w komentarzu o Birmingham ?sam mam Aston 1x

Klub Aston Villa jest z miasta Birmingham. Aston to dzielnica w tym mieście ????

S 775

styrbjorn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zgierz
Gloucester vs Connacht Connacht over 13,5 pkt 1,85

Można się kilka minut wstrzymać i poczekać aż kurs wzrośnie ale ogólnie szczerze polecam ten typ.

jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
over 1.5 w meczu Groningen + Bali United strzeli @ 2.80  
0:0 i 0:1 w 42'

tyksiol 1,3K

tyksiol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mozna atakowac Modene 3-2 , jesli tego nie wygraja to walek jak ich malo :/

S 775

styrbjorn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zgierz
cytat z dnia 8 grudnia 2019 14:59 przez styrbjornGloucester vs Connacht Connacht over 13,5 pkt 1,85

Można się kilka minut wstrzymać i poczekać aż kurs wzrośnie ale ogólnie szczerze polecam ten typ.

Tak jak wspomniałem, można było z tego wyciągnąć sporo wyższy kurs. Ale biorę co jest.    26:17

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
elmisterio +7 Punkty
erni1 +21 Punkty (Gratki)
erni1 16,3K

erni1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Na wieczór 
Pyramids (Alessiouty) wygra
Charleroi wygra handi +1.25
Bologna wygra handi +1.25
Osasuna wygra handi +1.25
Ako 2.04 lvbet

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Rangers over 0.5 @2     

@ właśnie dzbany zmarnowały karnego..

ciśniesz cały mecz&gt;dostajesz gola na 0-1&gt;w 65' goście dostają czerwo a wy karnego&gt;karny niewykorzystany&gt;przewaga zawodnika niewykorzystana&gt; DRAMAT..

Status
Zamknięty.